Karar vermeme yardım edin :|
Reklamlar
-
25 Haziran 2015, 16:36
Reklamlar
-
25 Haziran 2015, 16:43
berkaye adlı üyeden alıntı
Direk dalıyorum konuya
Duke 200 var bende motoru çok beğeniyorum ama hep içimde şu arazi yollarında hoplayıp zıplamak gezmek var. Yoldada sürmem lazım motoru onun için crf yada klx ama büyük ihtimal crf ile takas düşünüyorum. Sonra Duke çok keyifli çok sevdiğim bir motor, aklıma geliyor, KTM den Hondaya diyorum.. sonra vazgeçiyor gibi oluyorum. Sonra yolda giderken dağlarda o aralardaki toprak yolları görüyorum amaan istediğimi yapamadıktan sonra napayım ktmyi diyorum crf ile takas edeyim derken tekrar KTM den Hondaya hmm dükü ararmıyım acaba diyorum böyle döngüde kaldım
Araziyi çok istiyorum kısacası ama motorumuda çok seviyorum daha önce crf250l sürmediğim için korkuyorum ktm kalitesi gibi değildir belki diye yada buna çok alıştım çok keyifli o böyle değildir diye. Mesela şimdi crf 250 l ile takas edeyim modundayım birazdan KTMden hondaya hmmm moduna geçicem.
Karman çorman oldu cümleler bile
Sen daglarda hoplayip ziplamak istiyosan mondialin ismini hatirlamiyorum cross motoru var.dayim almisti dag bayir geziyor simdi
-
25 Haziran 2015, 16:46
-
Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.
-
25 Haziran 2015, 18:09
Adam hondanın kalitesinden şüphe etmiş ahmet sen mondial önermişsin
-
25 Haziran 2015, 19:40
Eagle7 adlı üyeden alıntı
Adam hondanın kalitesinden şüphe etmiş ahmet sen mondial önermişsin
hondadan sikayet edilir mi tövbe tövbe ))))))))))
-
25 Haziran 2015, 20:27
Dusundugun seye bak al bir F650 GS o dediklerinin hepsini yap
-
25 Haziran 2015, 21:58
Duke'e pirelli mt60 lastik taksanız nasıl olur? Araziye de gelir asfalta da.
-
27 Haziran 2015, 13:32
-
Klx te karar kıldım. Ama merak ettiğim bişey var benim motor 25hp klx 20hp bu fark kendini hissettirirmi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)