Bayram gezisi-Trakyayı bilenler bi bakabilir mi ?
Reklamlar
-
15 Temmuz 2015, 02:28
sezgingulmez adlı üyeden alıntı
gel kardeşim profilde telim var ararsın beni
arefe günü bende yola çıkacam istersen haberleşelim çorlu ya kadar at kendini sonra arayollardan gidelim uzunkoprü ye kadar sonrası kolaylaşır. oradan sonra tenlaşır yollar geniş 80 km kalıyor. aklına yatarsa ara beni kardeşim
Siz kaç gibi nerden yola çıkacaksınız
Reklamlar
-
15 Temmuz 2015, 08:17
öğlen civarı çorlu dan hareket olur
-
15 Temmuz 2015, 12:30
öğlen civarı çorlu dan hareket olur
Katılacak olursam haber veririm iyi yolculuklar teşekkürler.
-
15 Temmuz 2015, 15:38
El ele tutuşursunuz... 26 ülke gezen "adam" in özgüveni yerinde olur. Sezgin ne yapacak seni, elinden tutup mu götürecek? yapma Allahın aşkına.
-
15 Temmuz 2015, 16:32
senin elinden tutanın olmamış dert ettin galiba. biz tutarız müdür gerekirse ist ye gelince elimizden tutanımız olur bu rehberlikten
-
15 Temmuz 2015, 16:35
Darkfriairs adlı üyeden alıntı
El ele tutuşursunuz... 26 ülke gezen "adam" in özgüveni yerinde olur. Sezgin ne yapacak seni, elinden tutup mu götürecek? yapma Allahın aşkına.
) tamam
-
15 Temmuz 2015, 18:34
Ben ve kardeşim bayramın 1.günü erkenden yola çıkıyoruz. planda küçük bir değişiklik yaptık,biz önden gidip güneyliye yerleşicez. uyarsa mesaj atın konuşalım
-
15 Temmuz 2015, 19:42
Osırıs adlı üyeden alıntı
Ben ve kardeşim bayramın 1.günü erkenden yola çıkıyoruz. planda küçük bir değişiklik yaptık,biz önden gidip güneyliye yerleşicez. uyarsa mesaj atın konuşalım
Yarın Öğlen Çıkma ihtimaliniz varmı ?
-
15 Temmuz 2015, 20:04
svgblg adlı üyeden alıntı
Yarın Öğlen Çıkma ihtimaliniz varmı ?
Keşke olsaydı ama 1. gün sabah çıkabiliyorum en erken, zaten şu anki trafik yarına kadar hafiflemez ise öğleden sonra çıkarsanız karanlığa kalırsınız.
Şuan aldığım habere göre bayramın 1.günü 9 arkadaşımız erikliye gidiyor. aklınızda bulunsun
-
15 Temmuz 2015, 21:23
Benim size alternatif önerim; gene kamp kurarak; çerkezköy üzerinden saray, vize, iğneada, kıyıköy taraflarında da güzel, kamp ve deniz keyfi yaşayabileceğiniz yerler mevcuttur.
Ege denizi kadar güzel bir deniz olmasa da (Karadeniz biraz hırçın bilirsiniz ), doğası mükemmel yerlerdir.
Aklınızda bulunsun.
-
15 Temmuz 2015, 22:03
Osırıs adlı üyeden alıntı
Keşke olsaydı ama 1. gün sabah çıkabiliyorum en erken, zaten şu anki trafik yarına kadar hafiflemez ise öğleden sonra çıkarsanız karanlığa kalırsınız.
Şuan aldığım habere göre bayramın 1.günü 9 arkadaşımız erikliye gidiyor. aklınızda bulunsun
9 iyiymiş kalabalık keyifli olur. Yarın iş çıkışı Kafayı kırıp gitmezsem haber veririm size katılırım Ozaman
-
15 Temmuz 2015, 22:43
9 iyiymiş kalabalık keyifli olur. Yarın iş çıkışı Kafayı kırıp gitmezsem haber veririm size katılırım Ozaman
Sizin için de iyi olur,onlar da erikliye kadar eşlik eder size. 1. gün en geç 13 14 gibi çıkarlar istanbuldan
-
16 Temmuz 2015, 14:51
Çıktım ben yola gidiyorum
-
17 Temmuz 2015, 10:52
Durum nedir? Erikli, saroz taraflarında? Giden, buluşan var mı? Hava güzel mi?
-
21 Temmuz 2015, 14:12
enxdesign adlı üyeden alıntı
Durum nedir? Erikli, saroz taraflarında? Giden, buluşan var mı? Hava güzel mi?
Şimdi farkettim yollarda pek nete girmedim. Kız Başıma 740 km yol Yaptım cins cins konuşanlara gelsin ama dönüş yolunda rüzgârdan çok etkilendim ve bi ara ciddi ciddi korktum
-
21 Temmuz 2015, 15:29
Şimdi farkettim yollarda pek nete girmedim. Kız Başıma 740 km yol Yaptım cins cins konuşanlara gelsin
ama dönüş yolunda rüzgârdan çok etkilendim ve bi ara ciddi ciddi korktum
Benim anladığım millet sizi erkek zannetmiş ve korkak davrandığınızı düşünüp dalga geçmiş profilinize bakmamışlar. Yanlış anlaşılma kabul edin
-
21 Temmuz 2015, 19:18
Ablaya bak helal olsun be
-
21 Temmuz 2015, 22:31
afu35 adlı üyeden alıntı
Benim anladığım millet sizi erkek zannetmiş ve korkak davrandığınızı düşünüp dalga geçmiş
profilinize bakmamışlar. Yanlış anlaşılma kabul edin
Iyide ne fark eder ben motosiklette tecrübesiz Olduğum için korktuğumu söyledim. Erkeğin tecrübesizi ile kadınınki fark ediyorsa bilemem tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Ablaya bak helal olsun be
Haha sezgin Sağol Çay başka sefere kaldı artık.
-
21 Temmuz 2015, 22:43
gel kardeşim her zaman bekleriz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)