Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bla Bla car programıı

REKLAM ALANI
    thebalatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık bir motorum yok
    Bu programa motorları da ekleseler ya, hem ucuz olur hem güzel olur bence. Ne diyorsunuz? İletişim kuralım mı bunun için.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    The-Rock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS 200
    Güzel bir fikir olabilir mi diye düşündüm sonra vazgeçtim nedeni de şu: Artçının kaskını yada daha genel konuşursam korumalarını kim tedarik edecek? Sürücü mü yoksa yola ortak olan artçı mı? Ayrıca ben artçı almayı da sevmem olmayı da, alınca rahat edemiyorum olunca da tedirgin oluyorum. Hele uzun yola çıkacaksam, ki daha nasip olmadı, artçının yerine kendi eşyalarımı koyarım diye düşünüyorum. Belki de acayip yanılıyorum, belki de insanların çok büyük ilgisini çekecek. En iyisi bu programın eklenmesi ve sonuçlarının görülmesi tabi.

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    bu bla bla car ı gerçekte faaliyete geçiren var mı harbiden ?

The-Rock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS 200
    Alıntı ENİGMA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu bla bla car ı gerçekte faaliyete geçiren var mı harbiden ?
    Türkiye'de hiç kullanmadım ama Avrupa'da çok ülke gezdim bu ve bunun gibi sitelerle. Çek Cumhuriyetinin "jizdomat.cz" Slovenyanın "prevoz.org" gibi siteleri de mevcut ama "blablacar.com" en büyük ve en işlevseli diye biliyorum. Ayrıca Türkiye'de bir arkadaşım Ankara-İstanbul arasını bu site aracılığıyla 35tl ye otobüsten çok daha rahat gitti ve hiçbir sorunlada karşılaşmadığını belirtti.
    ENİGMA ve gobsistem bunu beğendiler.

thebalatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık bir motorum yok
    Alıntı The-Rock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir fikir olabilir mi diye düşündüm sonra vazgeçtim nedeni de şu: Artçının kaskını yada daha genel konuşursam korumalarını kim tedarik edecek? Sürücü mü yoksa yola ortak olan artçı mı? Ayrıca ben artçı almayı da sevmem olmayı da, alınca rahat edemiyorum olunca da tedirgin oluyorum. Hele uzun yola çıkacaksam, ki daha nasip olmadı, artçının yerine kendi eşyalarımı koyarım diye düşünüyorum. Belki de acayip yanılıyorum, belki de insanların çok büyük ilgisini çekecek. En iyisi bu programın eklenmesi ve sonuçlarının görülmesi tabi.
    Yani düşün adam ankara-istanbul yapacak, motor zevkiyle gitmek istiyor. Güzel olurdu. Racingle yada enduroyla çok daha çabuk gider. Ama güvenme sorunu olur o ayrı. Şahsen ben de sürüşünü bilmediğim birinin artçısı olmam ..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)