Merhaba Hayırlı akşamlar MT ailesi, Bugun sabah motorsikletimle işe gitmek içimden geçti,biraz şehir dışına dogru 15 km yer, hiç dıkkat etmediğim yer benzin , çıktım E5'e sabah serin serin gidiyorum hemde sagı solu izliyorum ufak ufak ,motor teklemeye başladı, anladım hemen benzin bitiyor :( aldım boşa cektim saga en yakın benzinci 6 km,kendimede cok kızdım tabiki dikkat etmediğim için binmeden önce,cıkardım ekipmanları kattım arkaya,motoru yiterek gidiyorum 500 m kadar gittim,arkadan 4-5 sefer korna çaldı döndüm baktım, bir motorsikletli abi diyeyim yaşı baya vardı,geldi ön tarafıma durdu,hatyırdır yiğenim arızamı var dedi, yok abi kendi eşşekliğim dedim benzin bitti dedim,şurda yol kenarındaki şişeyi getirsene dedi,bir litre benzini kendi motorundan doldurdu şişeye, sanırım bu işini görür dedi,çok tesekkur ederim dedim,ben hemen geliyorum abi şunu depoya boşaltayım dedim,ben işimi hallettim,arkamı döndüm,ortada yok,5-6 km gaz actım yetişeyim diye,tam benzinliğin giriş kısmında yakaladım,dedim telafi edeyim abi müsade edersen, bugun sana yarın bize yegen dedi. eywallah dedim,
yani ne bileyim belki bunu herkes yapmaz yani o abinin yaptıgı güzellikten ben etkilenmedim desem yalan olur, bugun benim işe yetişmeme vesile oldu ya, allahta onu en buyuk sıkıntısından kurtarsın, en guzel şekilde verecebilecegim karşılık bu olmalı ona karşı.!!!