Tiger egzoz takıcam polisler başıma bela olurmu sıkıntı cekermiyim tavsiyelerinizi bekliyorum
Tiger egzoz takıcam polisler başıma bela olurmu sıkıntı cekermiyim tavsiyelerinizi bekliyorum
Tiger egzoz takınca polisler başına bela olur mu?
a - Olur
b - Olmaz
c - Belki
d - Hiçbiri
The earth does not belong to man, man belongs to the earth. Great Indian Chief Sitting Bul
konu güncelliyimde üste cıksın sizin tavsıyelerınız beklıyorum olumlu yanıt alırsam para hazır.
Hacım TVS ye masraf yapma koy ustune değiştir motoru
motor 4 silindir olamadan veya çift silindir yüksek cc olmadan performans egzoz bence pek gerekli değil.
Slip on takılan egzoz dünyanın en gereksiz icadı. Headers takmayacaksan uğraşma
bizim burda shark egzozdan adam dövdü jandarmalar dikkatli ol derim
şu küçük hacim tek silindir makinelere takılan egzoslar milletin kafasını şişirip motorculara sövdürmekden başka bir işe yaramıyor.
Kucuk hacimli motorun orjinalini bozma.orasiyla burasiyla oynama.yoksa elinde kalir satma ihtimalin cok duser.
Ben bir yıl kadar trafikte çok sık olmasada günlük kullanımda tiger egsozla dolaştım bişey diyen olmadı ama cinsin biri çıkarsa diyebiir.
Slip on sadece orta boru ve son susturucu degistirilio, Full sistemde ise genelde katalitik konverter da iptal edilip duz boru geciliyo, Headers da ise, motorun egsozt manifold u da degistirilip daha iyi nefes alabilen ve daha hafif manifold ("Header") takiliyo
slip on dan headers a kadar kademeli olarak ses ve guc artiyo... (Kat iptali gerceklestiginde ise egzost muaynesinden gecemiyo)
valla ben istanbulda özel yapım egzozla bayaa bi süre dolaştım polisten yana sıkıntı olmadı. Ama rizeye gelince her günde aynı polislerle karşılaşınca niye bağırtıyosun diyerek ceza yedim. Ayrıyetten tek silindirde naparsan yap haz verecek bi ses çıkmaz ben bu sonuca vardım.
tvsye tiger yapanlardan biride benim. o motor üstündeki orjinal egzozla uzun yolda delirtiyor adamı motoru sıkıyor
ben o şekilde muayneye bile gittim sıfır sıkıntı
zaten 6 bin devire kadar hiç bagırmıyor
6 binden sonra tiger coşuyor
satma sakın o parayı üstüne ver motor al diyenleri filan
pişman olursun canlı örnegi burda benim.
deli gibi pişman oldum.
dostum yine bilmeden yazanlar olmuş ben sana açıklamasını yapayım. slip on üstüne geçirmek anlamına gelir. bu da egzoz kafasını çıkartıp takmak yani sadece tüpün değişmesi demektir. slip on egzozlarda diğer borular dahil değildir tüptür sadece.
headers ise; sübaplardan manifolda ilerleyen egzoz gazına yol belirleyen borudur. yani motordan çıkan boru var ya. işte odur tam olarak. tek ise header diyebiliriz katalitik konvertör iptali falan bunlar boş işler headersta katalizör olmaz diye bişey yok. superbomb megabomb standart ve boru içerisinde sıkıştırmayı sağlayacak değişik sistemler vardır. yani asıl performansı veren headerstır. çünkü tüm sıkıştırmayı geri beslemeyi orası yapar. öyle bama güme egzozu genişletmek zarardan başka bişey değildir hem gereksiz yakıt tüketimi hem güç düşüşü hem de rahatsız edici gereksiz ses.
tiger üzerinden gidecek olursak bir egzoz tüpü ve headers ı fotoğrafta görebilirsin
eğer merak ettiğin bişey olursa özelden de yazabilirsin dostum bildiklerimi dilim döndüğünce aktarmaya çalışırım.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
valla 7/24 sövüyorum öyle gereksiz bağırtıyorlar ya bide hiç tavsiye etmiyorum hele abimin kızı oldugunda 5 aylıkken bizde uyurken bir motor geçti çocuk sıçradı yazık degılmı ondan sonra hep sıcrayarak uyanmıs 1 ay boyunca okadar uyuz oluyorumkı hanı yakalasam demir levyeyle girişicem o derece yani
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)