Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Mondial Mh drift 125

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    Düşünce sistemimden rahatsızsan demek ki doğru yapıyorum
    şu son yazdıklarına da acayip gülüyorum haha :D
    neyse kardeşimm sen al cbr 125 güle güle bin ama bilmediğin motosiklet hakkında yorum yapıpta gülünç duruma düşme
    kazasız belasız sürüşler

he konu sahibi arkadaşa tavsiyemde drift öyle bazı şeyler gibi yabana atılacak motor değil al bakımını yap arkana bakma

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Arkadaşlar,lütfen birbirinizi krmayın.Motosikletlerinize ne malı olursa olsun iyi bakın yeter.
    ENİGMA, yüksel66 ve efendy06 bunu beğendiler.

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,lütfen birbirinizi krmayın.Motosikletlerinize ne malı olursa olsun iyi bakın yeter.
    Zaten bu motoru almamda senin payın büyük abi tatmin edici yorumların vardı o zamanlar az mı okumuştum.Tekrardan sağolasın
    turkish39 bunu beğendi.

asde06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    burada kimse sidik yarıştırmasın mümkünse, yaş küçüklüğünden mi kaynaklanıyor bazı forum üyelerinin başkalarına atarlanması? herkes istediği motora biner, kimi kredi çekip 10 sene borç ödeyerek alır,kimi trink parayla alır..kiminin motoru koyacak yeri yoktur gider 3-5 kuruşa çinli alır benim gibi..parayla imanın kimde olduğu belli olmaz,onun için kimse burada mal mülk tartışmasına girmesin,gençlerde çok oluyor bu, babadan aldığı harçlıkları alarak biriktirdiği parayla motor alacak adam, başkalarına akıl veriyor :D .. eskiden bu tartışmalar Mercedes için yapılırdı veya 2000 motor arabalar için..abi ya çok yakar, parçası pahalı falan..kardeşim aslan besleyen yemine katlanır..hala aynı sanayi muhabbeti dönüyor, çinliye binme, sanayiden çıkamazsın..kardeşim sen motoru devirsiz ve hor kullanırsan motor napsın? ister çinli olsun ister japon..bir de bu çinliler TR'de çok satıyor, içinde illa ki sanayiye gidecek olanı vardır.bu malı niye kötülüyosun da japon giydiricilerin avukatlığını yapıyosun? hangi japon sana 3 bin TL ye sıfır motor veriyor? kaldı ki drift mondialin en çok beğenilen modeli..
    ENİGMA bunu beğendi.

truck123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mh Drift 125
    Drift parasina gore iyi bi motor benimde 3 ay oldu kullanali pek sorunla karislasmadim motor yolda birakcak bi motor degil daga surdum 2 kisi 100 km dagda gezdim banamisin demedi herhangi bi sikinti cikarmadi bakimlarina goturdugunde sorun cikartcak bi motor degil

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)