Vay anasini.. arabayida , motoruda bugün fulledim. Zaten bu benzin bitince, yine zamlanir yine zamlı alırım. Bahtım kara :(
Vay anasini.. arabayida , motoruda bugün fulledim. Zaten bu benzin bitince, yine zamlanir yine zamlı alırım. Bahtım kara :(
İndirim değildir o, gelmemiştir. Olsa olsa bindirimdir. Bu ülkede zam 2 haneli yapılır indirim değil
Ulan bugün alıcaktım bitürlü nasip olmamıştı benzinimde bitti bitecek yarın 60liralık koyar fullerim.
Deponun dolu olduğuna üzüldüm ya lan..
3 tl olsa benzin ne guzel olur
Ah be dün 4.95 den almıştım benzini napıcaz şimdi
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
Enteresan , hani akp iktidardan dusunce benzin kuyruklari olacakti ?
Benzinin max 3 tl motorininde max 2.5 tl olması lazım. Dünya standartlarını altını üstüne getirdik bu fiyatlarla
Depom şu an 57 liraya fulleniyor. Yarın zabah doldurayım işe giderken o zaman. Garibanın sevinci
depoda benzin bitip artık çekişten düşmeye başladığında 70 liraya doluyor meret, 14 küsür litre benzin oyşş.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
İşte bunlar hep hükümetsizliğin faydaları
Bi sigarada bi benzinde acayip vergi var sövmek istiyorum ama devlet nerden yiyeceğini iyi biliyor şu an aklımdan neler geçiyor bilemessiniz
indirim geldiyse kaçın :D
Dün törenden sonra malum kişilerin iktidardan düşüşünü kutlamış olabilirler mi ? )
Geçen hafta Florida'da kiraladığımız Toyota Corolla nin deposunu fulledim, tutar bize göre komedi. Bilmeyen arkadaşlar için açıklamalı şekilde yazıyorum, yukarıdaki satır fiyat (USD cinsi) aşağıdaki tutar ise Gallon (Litrenin amerikan ölçü birimi, 1 gallon = 3.78 Litre demek)
Matematik olarak = 11,67 Gallon Yakıt = 44.2 litreye denk geliyor.
Toplam tutar = 29,98 USD Bu da Eşittir = 80 TL yapar, (Geçen sene dolar 2 TL seviyesinde iken 60 TL ediyordu neyse)
Litre fiyatı = 80/44.2 = 1,81 TL'ye denk gelir.
Yani lafın özü = Elin amerikalısı, 3-5 bin USD asgari ücret ile, 1 litre yakıta 1.8 TL öderken, biz Türk milleti olarak asgari ücret ile 900 TL bilemedin 950 TL kazanıp, 4.5 TL gibi rakamlar ödüyoruz.
Allah belanızı versin diyor ve noktalıyorum.
DipNot: Adamların Tırları bile benzinli, diesel arabaları yok, istasyonlarda diesel (Mazot) Satılmıyor hatta ve hatta, tek pompa mevcut, kaç oktan almak isterseniz, düğmesine basıp aynı pompadan alıyorsunuz... Ayrıca Diesel satan istasyonlar sadece şehirler arası otobanlarda 50-60 Miles 'da bir adet ve başka ülkelerden gelen diesel araçlar için mevcut.. How is that?
Hay anasını ya dün akşam 11 de depoyu fulledim. 12de indirim olmuş Tam olarak 2,1 tl fazla ödedim.
nasıl beyler depo stok durumları
S.m.m.m. adayı(mali müşavir) adayı olarak şunu belirtmek istiyorum.Bu ülkede ne zaman insanlar dürüst namuslu biçimde fiş fatura düzenler kaçak göçek faturasız veya sahte faturalı olarak iş yapmayı ne zaman bırakırsa biz halkın yükü o zaman azalır.
Şirketler (genelde aile şirketleri yapıyor) akrabalarının tüm harcamalarını ne zaman şirketlerine fatura ettirmeyi bırakır.Ne zaman çok kazanandan çok az kazanan dan az vergi alınırsa belki bir gün şirinleri görebiliriz
Birilerinin gemiciği var diye vergisiz mazot,birilerinin altın,pırlanta işi var diye vergisiz olması,bilimum devletin her hücresine yayılmış parazit gibi kanını emen kişiler ne zaman biter,torpil yolsuzluk vs.. bunların sonu getirilir, ne zaman vatandaşımız karşısındaki insanı kandırmayı bırakır arkasından kuyusunu kazmaz , ne zaman adalet gerçekten tecelli etmeye başlar.
Biz o gün refaha ulaşır.Düzgün bir hayat sürebiliriz.
Çok edebiyat parçaladım farkındayım zaten bu ülke de bunların olacağı da yok.
Aynı tas aynı hamam benzin pompasında pompalanmaya devam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)