Donanım haber deki referans ülkeler mesajı çok güldürdü :D
Donanım haber deki referans ülkeler mesajı çok güldürdü :D
"evet arkadaşlar yannış duymadınız 150cc 1 milyarlık köylü motoruyla 600rr hondayla alay etmek böyle birşey olsa gerek. uzun zamandır yarış pilanlıyorduk ve sonunda yarışı gerçekleştirdik..."
demiş genç adam,
alay etme, edilme gibi kavramları bir daha gözden geçirin derim.
(bkz:komik duruma düşme)
Birisi ybr demis bu motorlar ybr cbf yi tokat manyagi yapr
Abi 600rr i geçer geçmez bilmiyorum ama, bu motora göre müthiş bi hızla geçti. Şaşırdım valla.
Bazen bir gülme alıyor var ya
600RR'a kafa tutmak,Ya hadi git işine.
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Mücahit demek istemiş ki şu toplama motor isterse 500 cc olsun, 600 rrda 4 tane boru gibi silindir var.
Bu motorları 200 250ccye ceviriyorlar baya gider ama 600rr a kafa tutamaz en fazla cbr250
Videoyu izledim. Yıllardır da motosiklet tutkum vardır. Antalya'da yaşadığım dönemlerde ss kullanan arkadaşlara çokça artçı olmuştum. Hızlanışı, gidişi biliyorum yani. Kendim de çin malı motosiklete biniyorum, yok dostum, öyle bir gcü bu motorların hiçbir aksamı kaldırmaz. Yani tamam motor bloğu işini çözdüler diyelim. Şasi, lastikler, amortisörler, arka salıncak, arka salıncak mili Gittim kendi motoruma tekrar baktım, olmaz
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
biraz cacık haber bu hatayda özellikle apaçiler bunu zaten yapıyorlar yalnız emin olmamaklaq beraber kullandıkları makina mz 251 veya 301 makinanın üzerine yatarak gidiyorlar maksat rüzgardan hız kesmemek.
enayilikden başka bir şey değil.
http://img7.mynet.com.tr/hbr/2015/04...17-640x360.jpg
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16016320/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15584052/detay
600rr her haliyle geçer ama bu cg 300 lük vardır rahat ayrıca bazı arkadaşlar silindir olayına takılmışlar silindir artınca güç artmaz önemli olan hacimdir kaç silindir olduğu değil hacim ne kadar büyükse o kadar iyi gider ha fazla silindirin avantajı motorun daha kolay ve çabuk devirlenebilmesidir bide ybr demiş arkadaşın birisi ybr falan hikaye kalır bu cg en aşşağı 210 rahat yapıyordur ybr 100 ü geçeceğini sanmıyorum hadi 105 yapsın 60 kg motor 300cc adam bide üstüne yatıyor hava sürtünmesi büyük motorlara göre baya az lastikler ince sürtünme az ama ne yaparlarsa yapsınlar 600rr yi geçemezler çünkü arada onlarca beygir farkı var
Sonra kaza yapip parcalaninca motosiklet tehlikeli.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Bu hıza çıkması bence bir başarıdır. Hayat' da bir o kadar güzel.
İftar öncesi lokantada gülerekk okudum güzeldi, kendime ayrıca güldüm o mevzu çok ayrı ))
bak kardeşim dediğimiz şeyler aynı noktaya varıyor ben mühendisler ile sidik yarışına girmiyorum ama silindir sayısı arttıkça motorun devirlenme süresi azalır ama senin dediğine göre silindiri çok olan araba iyi gider mantığı devreye giriyor v12(12 silindir) arabaları v8(8 Silindir) arabalar geçiyor ne oldu hani silindiri fazlaydı hatta 4 silindirli volkswagen golf mk2 bir araç var 16Wampir diye lakabı var 16 silindirli bugattiyi tokatlıyor drag yarışında istersen videolarınıda atarım herşey silindir sayısıyla değil beygir gücüyle oluyor...
Köylüdeki arkadaşın son mesajını iletiyorum "arkadaşlar gelmeyin, tünelin ucu bombok bir yere çıktı).
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)