Tam bir cahil işi.
şu olayı Burt Munro yapsa bir çoğunuz helal olsun dersiniz. ama bizim gençlik yapınca vur aşağı fırlat yukarı hep bir aşağlama..yazık!!!
Kardeş azıcık destekli olsun söylediklerin.
Max speed 434 kph (269.08 mph)
0 - 80 kph 2.2 s
0 - 100 kph 2.5 s
0 - 130 kph 3.7 s
0 - 180 kph 5.9 s
0 - 200 kph 6.7 s
0 - 300 kph 14.6 s
Bunlar bugatti veyronun teknik verileri hızlanma ve max. sürat olarak. Bununla yarışabilecek bir volkswagen yok. Alet 14,6 saniyede 300 km hıza ulaşabiliyor. Sen volkswagen diyorsun.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Motorda mod varmi? Kalkışları nasıl?
Adamlar mobilet ile 160 yapıyor bu normal geldii..
600 rr ı zorladığı bariz açık videoda. merak ettiğim acaba 1000 rr la kapışsa sonuç ne olurdu helal olsun.
Dostum hepiniz sadece şu motorların o hızlara çıkamayacağına inanıyorsunuz. Litrelik makinelerle kilometreleri alınıyor. 2.5 2.10 veriyor adamlar. O makine zaten var yok 25-50 kilo. 600 rr ı son vites de olacağını sanmıyorum. Çok fazla video su var. ADANA daki arkadaşlar tanır. Otoban bekir in diye iddaa ediliyor. Doğru yada yalan bu makineler 200 lük olarak 2.5 2.10 km veriyor. Yani 205 210 la giriyorlar yarışta tünele.
Yapılı bir CG(Sizin deyiminizle köylü) her viteste tekere gelir çok net. Buda gerçekten aşırı bir tork belirtisi yani. Adamlar motorun içinden geçiyorlar öyle böyle değil yani. Bi arkadaş neden 250 cc drag yarışı yok diyordu. Sen gitcen 14 15 milyar vercek JAPON harikası kalite li motor alıcaksın, yanında kesik çatılı arkada bisiklet lastiği ippp incee sadece motor kısmından oluşan bir cg sen kalkarken o ışınlanıcak. Canın sıkılır motorunu yakarsın :D Kimisine abartı,abez gelsede bu böyle abi. Gidin biraz şehrinizde yapılıyorsa yarış izleyin hepsi mermi misali.
Kesinliklede önermiyorum. Ama şurda yapamaz diyenler, inanmayanlar sadece kendini kandırır. Bu bir gerçek. Şu makinelerin zaten en çok verim vereni 200 lükleri. Kral 250 lik JAPON harikasına çöker. Çokda net. Ama o motorlarda hiç bir fren yok. Sadece arka fren var ve motor freni nerde durursa artık.
ADANA'DAN BİR FOTO.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
EDİT :
Bir arkadaş yazmış gene, kaç dk da o sürate ulaştı diye Dostum aşalamayın az araştırın Bak bi video atim sana. MZ vs CG. MZ piston 78 deniliyor (301), cg 65.5 (200). Kalkışı bu. Eğer aklında soru kalırsa bitişide atarım. Yakalayabilirsen izlersin biraz :D
GÖREMEYENLER TIKLASIN!
YAAA ANLATMAKLA BİTMEZ ABİ ŞÖYLE MOTORUN YAPIMINI :D FORUMDA Bİ USTAMIZ VE BİR ÇOK ŞÖYLE KENDİ MOTORUNU YAPAN ARKADAŞLARIMIZ VAR. ONLAR BİLİR. ÖVMEK GİBİ DEĞİL, 1. VİTESDE BİLE ŞU MAKİNENİN SÜRATI BAYA FAZLA OLUYOR Bİ ANDA Kİ BİDE ÜSTÜNE YATIYORLAR. DÜŞÜNCE NORMALDE ŞANSIMIZ AZ BİDE O ŞEKİL ALLAH KORUSUN. HERKEZ TEHLİKEYİ SEVİYOR AMA ŞU MOTORU SEVEN DAHA ÇOK SEVİYOR. BİRAZDA CEHALET VE MADDİ DURUMLAR. UZUN UZADIYA KONUŞMAYA GEREK YOK NASIL OLSA 3-5 KİŞİ ŞİMDİ ATLAR YAAA OLURMU, AA UÇAKMIYMIŞ FİLAN GİBİ ŞEYLERE :D O YÜZDEN OTOBAN DEĞİLDE FULL KIYAFET DRAG PİSTLERİNDE YARIŞMAK DAHA İYİ. AMA İŞTE GÜZEL ÜLKEMİZ, OLMAYAN VE OLUPTA GİRİLMESİ ZOR OLAN HİNT PİSTLERİMİZ :D
NEYSE BİLENLER ANLAR ZATEN BİLMİYENLERDE AZ ANLAMAYA ÇALIŞIR, SONRA GENE BOŞVER APAÇİ KÖYLÜ MOTORUNU DER GEÇER
ANLATMAK İSTEDİĞİM ;)
ağzını opiyim tabiri yanlış kaçacak bal yesin ağzına 5 kavanoz 100 lira olandan
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:51 ----------
efendy haklısın Japonlar ne biliyo motor yapmayı ya bizim antakya hatay bölgeleri motosikletin babaları dimi zatsnsbsjsbs yaaa arkadaş ahsha
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
150km yi geçtikten sonra korkunç bir rüzgar direnci başlıyor. İşte o hızlardan sonra ivmelenme için ciddi tork gerekiyor.
Şu videoyu bi izle sonra ikincisini izle kardeşim :
https://www.youtube.com/watch?v=yR4zBRnjq1I
al bak bunlarda aracın teknik verileri koçum
Racelogic Performance:
0-100kmh in 2,3s
0-200kmh in 5,4s
0-270kmh in 8,7s
weight: 1135kg (2502lbs) without driver
quarter mile: 8,65s @ 266kmh
buda bugatti ile yarış videosu :
https://www.youtube.com/watch?v=0KYo0A9iVAM
Şimdi ne demek istediğimi anlamışsındır
1.8 Motor 4 Silindir
Adamlar yapmışlar fakat başarılı olmuş mu bilemem.Daha yaşım 18 kanın deli aktığı zamanlar ama bu kadarına pes diyorum ve bunları gördükçe motosiklete binmekten soğuyorum.Bu hızla giden biri kaza yapıyor haberlere çıkıyor sonra aile baskısı, kızmalar, darılmalar, artık sat şunu gibi söylemler en sonunda kendileri bildikleri gibi yapıyolar.Yerden göğe kadar haklılar da.Umarım kötü bir haber alınmadan akılları başlarına gelir ve artık en iyisi olmaya çalışmayalım, arkadaşlarımızı motosikletle korkutmaya ya da arabayla korkutmaya çalışmayalım.Herkes trafikten can taşıyor, herkesin ailesi var, herkesin korkuları var.Biraz doluyum bu konuda eğer boş vaktinizi aldıysam affola.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)