Hız: sınırları zorlamaktır.
En hızlı motosiklet 376 mph
kontrolsüz hız, hız değildir.
"ardinal" değil de'Adrenalin' olmasın o delikanlı.
Hız tutkusu birnevi adrenalin bağımlılığıdır, bu hormon vücutta sex sırasında da korku-tehlike durumlarında da salgılanan bir hormondur.
Kalp atışlarını hızlandırır, vücutta kasların daha hızlı çalışabilmesine olanak sağlar.
Hız Azraili yanına çağırmak yavaslayinca göndermek ama birgün giderken senide yanında goturmesidir
Sevdiklerinizden hız(la) uzaklasirsiniz .
burada herkes bir şekilde ahkam kesmiş, ben de keseyim dedim
"aşırı hız" son derece göreceli bir kavram, şöyle ki:
bundan 130 yıl evvel kara araçlarının üretimi başlandığında 120 km aşırı hız kabul ediliyordu. oysa günümüzde türkiye'deki kötü yol koşullarında bile hız sınırı 130km (otoyol/otomobil).
günümüzde normal sürücünün kullandığı kara araçlarında 300km'ye ulaşmak psikolojik sınır gibi.
motosiklet veya spor araba göstergesinde 300km üzeri hız yaptığını gören psikolojik olarak kendini "süper hızlı" zannediyor.
oysa gelişen teknoloji ile belki 20 yıl sonra 300km ile seyahat belki de standart hale gelecek.
azrail vs mevzularına hiç girmiyorum, forumda 30-40km ile tek teker yaparken düşüp kafatasının kırılma sesini duyduğumuz bir video vardı.
sizi öldüren salt hız değildir, aslında cehalet ve tedbirsizlik öldürür.
Hız rahmete nail olmak,eşi dostu akrabayı ahirete bırakmadan ziyaret etmektir.Vel hasıl çok muhterem bir amaç ve araçtır tşkler
hız andralin için ama lütfen otoban harici yapmayalım arkadaşar ne kendimizi ne ailemizi nede karşı tarafın canını yakmayalım..
Abartılmaması gereken zevktir
Bknz:hayvan gibi şe Yapıyorsunu ya
Hız premature ejaculation a sebep olabilir. Yapılacak daha çok şey varken hayatı erken bitirmeye.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)