Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bugün başımdan geçen bir olay

REKLAM ALANI
    Valentinik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARORA AR 150-31 AVANTGARDE
    Herkese merhaba arkadaşlar bu akşam başımdan geçen ufak bir olayı sizle paylaşmak istedim akşam saatleri mahallede ara sokakda geziyordum bizm burda ıssız karanlk bi sokaklar var neyse gidiyom arkamdan bi tofaş geliyo üstüste selektör yapıyo yol verdm yavaş yavaş geçti yanmdan bide geçerken tiptip baktı bende gıcıklığına buna üst üste selektör yaptm durdu bende yannda durdm 25-30 yaşlarnda bi adam vardı direksiyonda ne selektör yapıyon lan dedi sen ne yapıyon lan dedm dur ben sana göstercem gibsnden bişiler dedi baktm arabadan iniyo yannda 3-4 kişi var iniyolar bende yürügit dedm bastm buda bindi arabaya peşmden gazladı geliyo bide selektörü yakmş geliyo beni yakalamaya çalştı takip ediyodu beni geliyo arkamdan bende bunu bizim arkadaş ortamının oraya çekiyom tam yaklaştm oraya sokağı döndm bu düz gitti arkamdan gelse orda en az 15-20 arkadaşım vardı üstmde ekipman komple var bişey yapamazdı ama o kadar kişi inince şüphelendm hem kimse yok etrafta o yzden ne olr ne olmaz diye kaçtm ordan siz siz olun böyle bir olayda topuklayın, adamın o selektör yapmasının nedeni yol istemek değil başka birşeydi, büyük ihtimal motorumu gasp etceklerdi belkide benide orda bıçaklayıp kaçıcaklardı. İnşallah böyle birşey birdaha kimsenin başına gelmez Allah hepimizi korusun.
    mehmetenis bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    gasp düşük bir ihtimal gibi geliyor da çeşit çeşit insan var yollarda. baktın arıza tip hiç bulaşmadan yol verip geçmek en iyisi. üstüne üstüne geliyor kavga en son çare.
    sen kendi mekanına çekene kadar sana çarpabilir, ya da başkasına zarar verebilir. bunu da düşünmek lazım.

Motosikleti
    Alıntı crxforever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gasp düşük bir ihtimal gibi geliyor da çeşit çeşit insan var yollarda. baktın arıza tip hiç bulaşmadan yol verip geçmek en iyisi. üstüne üstüne geliyor kavga en son çare.
    sen kendi mekanına çekene kadar sana çarpabilir, ya da başkasına zarar verebilir. bunu da düşünmek lazım.
    O kısmını düşündüm zaten amacı bana çarpmaktı ama motorum gerçekten iyi kaçıyor o tapagaz ben yarımgaz gitmeme rağmen yetişemedi bana, birde ara sokaklara çok girip çıktım oralarda iyice fark açıldı aradaki mesafeyi hep korudum. Burda kesin adamın kötü bi niyeti vardı çünkü ben ona ne küfür ettim ne başka bişey yaptım sırf selektör yaptım diye öyle arabadan 3-4 kişi inip o kadar peşime takılmazdı

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Noktalama işareti kullansan çok iyi olurdu.

Hep bunu anlatıyorum, arabanın içinden kaç kişi iner, silahlımıdır, bıçaklımıdır bilmiyoruz. Uymayın şunlara diyorum ama kimse dinlemiyor.
    melgklay bunu beğendi.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    sol tarafına iyice yanaşıp dur kapıları açamazlar böylece..

camıda açtır birşey söylecek gibi,

indir burnunun üstüne korumalı eldivenle..

o şoktan çıkana kadar sen yarım kilometre ötede olursun ;)

HayırsızOğul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tiger 250
    Usta aman diyeyim... Aman... Dikkatli olalım..

Motosikleti
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sol tarafına iyice yanaşıp dur kapıları açamazlar böylece..

camıda açtır birşey söylecek gibi,

indir burnunun üstüne korumalı eldivenle..

o şoktan çıkana kadar sen yarım kilometre ötede olursun ;)
    Söylemiyim dedim ama adamlarda tam pkk lı tipi vardı arabada o tip zaten arkamdan keleşle sıkarlardı herhalde

Aman arkadaşım, gördüğümüz her iki ayaklı insan olacak diye birşey yok bizim memlekette. Bazı kişilerle empati kuramazsın, farklı çalışır beyinleri, anlayamazsın. Bana sorarsan durman bile yanlış, muhatap olmayıp devam edeceksin. Aksi halde hani adamların dördünü de dümdüz etsen bu sefer yine sen suçlu olursun. Adalet, insan onuru, meşru müdafa falan yok bizde.. Kendi güzel dünyanda huzurla yaşamaya devam et, bunları görme..
    melgklay bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı QGUZZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aman arkadaşım, gördüğümüz her iki ayaklı insan olacak diye birşey yok bizim memlekette. Bazı kişilerle empati kuramazsın, farklı çalışır beyinleri, anlayamazsın. Bana sorarsan durman bile yanlış, muhatap olmayıp devam edeceksin. Aksi halde hani adamların dördünü de dümdüz etsen bu sefer yine sen suçlu olursun. Adalet, insan onuru, meşru müdafa falan yok bizde.. Kendi güzel dünyanda huzurla yaşamaya devam et, bunları görme..
    Onlarda sopa, bıçak, silah, vs gibi herşey olabilir, o ihtimali düşünerek kaçtım. Ve öyle biryerdiki orda bıçaklansam sabaha kadar yatarım yerde öyle ıssız biryer. Yoksa 10 kişide olsa farketmez dayak yiyceğmide bilsem inerdim motordan, ayrıca yanımda bıçak, biber gazı, muşta gibi şeylerde taşımıyorum, tek korumam üstümdeki ekipman. İnşallah bidaha böyle birşeyle kimse karşılaşmaz.

rebirth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeş böyle insanlarla uğraşma, trafikde okadar çok var ki böyle ruh hastası.
    İlla arabada 2-3 kişi olmaları da gerekmiyor bu artistliği yapmaları için.
    Bakıyorum adam trafikde pislik yapıyor, adamın peşine düşsem durdurur hayatında yemediği dayağı atarım ama okadar çok var ki böyle...
    Her gün kavga etmen gerekir.
    Artık evliya sabrı oldu bende, çok kızarsam kaskın içinden bağırıp küfrediyorum, yoksa her biriyle uğraşmaya kalksan bitmez bunlar, motor sürmek de zehr olur. O sana selektör mü yapıyor bırak geçsin, o geçtikden sonra arkasından uzunları aç bak dikiz aynasından nasıl gözüne gözüne vuracaksın, kuduruyorlar. Ben gece pislik yapana böyle yapıyorum, yakın mesafeden dayayacaksın uzunları tam arka cama.
    Hatta bi gece İzmirden dönerken biri böyle uzunları açmış geliyor, ulan yolun ilersinde motosiklet gidiyor kapat o uzunları adam rahatsız olur değil mi
    Bu yanımdan geçergeçmez dayandım arkasına, uzunları bi dayadım arabanın içi gündüz gibi oldu , dikizden bakmaya çalışıyor bakamıyor bu hızlanıyor ben hızlanıyorum hafif eğimde 120-125e kadar dayandık, sonra baktım yavaşamaya başladı 100-90-80 derken yemin ediyorum izmir-ankara asfaltınde 30a kadar düşürdü hızını yeterki ben geçip gideyim diye, ama biliyorum geçsem bu sefer o bana yapacak aynısını
    şehir içine yaklaşmıştık, birsüre daha 30la gidince sağa doğru girer gibi yapı gazı açtım kaçtım peşime düşse de artık eve de az kalmıştı yakalayamadı, ama baya uzaklardan da olsa baktım uzunları açıyor arada,
    bu yalnızca bitanesiydi, trafikde gece cinslik yapanlara yapılacak en güzel şey arkaya geçip uzunları dayamaktır. Tabi farlarınızın çok da yeri aydınlatmıyor olması lazım, tam ayarında olmalı.

Newbie2015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Alıntı rebirth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakıyorum adam trafikde pislik yapıyor, adamın peşine düşsem durdurur hayatında yemediği dayağı atarım ama okadar çok var ki böyle...
    Artık evliya sabrı oldu bende, çok kızarsam kaskın içinden bağırıp küfrediyorum, yoksa her biriyle uğraşmaya kalksan bitmez bunlar, motor sürmek de zehr olur. O sana selektör mü yapıyor bırak geçsin, o geçtikden sonra arkasından uzunları aç bak dikiz aynasından nasıl gözüne gözüne vuracaksın, kuduruyorlar. Ben gece pislik yapana böyle yapıyorum, yakın mesafeden dayayacaksın uzunları tam arka cama.
    Hatta bi gece İzmirden dönerken biri böyle uzunları açmış geliyor, ulan yolun ilersinde motosiklet gidiyor kapat o uzunları adam rahatsız olur değil mi
    Bu yanımdan geçergeçmez dayandım arkasına, uzunları bi dayadım arabanın içi gündüz gibi oldu , dikizden bakmaya çalışıyor bakamıyor bu hızlanıyor ben hızlanıyorum hafif eğimde 120-125e kadar dayandık, sonra baktım yavaşamaya başladı 100-90-80 derken yemin ediyorum izmir-ankara asfaltınde 30a kadar düşürdü hızını yeterki ben geçip gideyim diye, ama biliyorum geçsem bu sefer o bana yapacak aynısını
    şehir içine yaklaşmıştık, birsüre daha 30la gidince sağa doğru girer gibi yapı gazı açtım kaçtım peşime düşse de artık eve de az kalmıştı yakalayamadı, ama baya uzaklardan da olsa baktım uzunları açıyor arada,
    bu yalnızca bitanesiydi, trafikde gece cinslik yapanlara yapılacak en güzel şey arkaya geçip uzunları dayamaktır. Tabi farlarınızın çok da yeri aydınlatmıyor olması lazım, tam ayarında olmalı.
    Hahah efsanneymis daha dun mahalle arasinda bitane orta yasli bi adam uzunlardan dolayi kufur etti durmadan devam ettim ama kaskin icine saldim kufuru.

Gerci suc bendeydi hem acemiyim hem uzun yakiyorum guzel aydinlatiyor diye ama kufur edildimi duramiyorum

Kur4y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    En iyisini yapmışsın Uzak durmak her zaman iyidir böyle psikopat insanlardan , 5 dakikalık erkeklik için bir ömür boyu hapis yatmaya , yada yaralanmaya değmez
    barodi bunu beğendi.

obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    bence hatalı sensin hoca
    ite kopuğa niye sellektör yapıyosun.
    adamın ne olduğu meçhul... anası, babası...
    tamam sakinim.
    melgklay bunu beğendi.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Şimdi kainatta bir sürü yaratık var şekil değiştirme yetisi olan. Ağaç kabuğu dersin; ama kelebektir.. dal dersin; ama çekirgedir vb. Ahada bu bahsi geçen tipler de, trafikte "sürücü" görünümüne bürünmüş, ne idüğü belirsiz yaşam formlarıdır.

Beyinsiz edasıyla sergiledikleri davranışlar sebebiyle, tek hücreliler sınıfına dahil edilebilir tiplerdir.

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    paylasim icin tsk.

Motosikleti
    Hayaller PCX 125 Hayatlar Mondial 100 Loyal
    Alıntı obarey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence hatalı sensin hoca
    ite kopuğa niye sellektör yapıyosun.
    adamın ne olduğu meçhul... anası, babası...
    tamam sakinim.
    Yorumu okurken seni görmüş gibi oldum
    obarey bunu beğendi.

Pangea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR 125 X
    Bugün teke tek kavga vardı adam yanına 15 kişi almış gelmiş ,Allahtan biz 20 kişiyle gelmiştik.

Buna benzemiş kardeş
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Pangea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün teke tek kavga vardı adam yanına 15 kişi almış gelmiş ,Allahtan biz 20 kişiyle gelmiştik.

Buna benzemiş kardeş
    Ben tektim orda, ama psikopat 4-5 kişi arabayla peşime takılınca mecbur arkadaş ortamına çekmek zorunda kaldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------

Alıntı rebirth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahahahaaha güzel hikayeymişde adam durup arabadan sopayla inse nolucaktı acaba

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZC (Alayına Gider)
    Ortalık amip ve öglena gibi tek hücreli beyinsizlerle dolu. ama bunlar eşeyli üreyerek çoğalıyolar. onun için engellenemiyolar.
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco CK 125
    dövmen için peşinize düşmüş ama yetişememiş aptallar. şahinci tayfayla muhatap olmayın, onların kaybedecek bir şeyi yok, kalburaltı ortalık adamlar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)