Kardeş böyle insanlarla uğraşma, trafikde okadar çok var ki böyle ruh hastası.
İlla arabada 2-3 kişi olmaları da gerekmiyor bu artistliği yapmaları için.
Bakıyorum adam trafikde pislik yapıyor, adamın peşine düşsem durdurur hayatında yemediği dayağı atarım ama okadar çok var ki böyle...
Her gün kavga etmen gerekir.
Artık evliya sabrı oldu bende, çok kızarsam kaskın içinden bağırıp küfrediyorum, yoksa her biriyle uğraşmaya kalksan bitmez bunlar, motor sürmek de zehr olur. O sana selektör mü yapıyor bırak geçsin, o geçtikden sonra arkasından uzunları aç bak dikiz aynasından nasıl gözüne gözüne vuracaksın, kuduruyorlar. Ben gece pislik yapana böyle yapıyorum, yakın mesafeden dayayacaksın uzunları tam arka cama.
Hatta bi gece İzmirden dönerken biri böyle uzunları açmış geliyor, ulan yolun ilersinde motosiklet gidiyor kapat o uzunları adam rahatsız olur değil mi
Bu yanımdan geçergeçmez dayandım arkasına, uzunları bi dayadım arabanın içi gündüz gibi oldu ,
dikizden bakmaya çalışıyor bakamıyor
bu hızlanıyor ben hızlanıyorum hafif eğimde 120-125e kadar dayandık, sonra baktım yavaşamaya başladı 100-90-80 derken yemin ediyorum izmir-ankara asfaltınde 30a kadar düşürdü hızını yeterki ben geçip gideyim diye, ama biliyorum geçsem bu sefer o bana yapacak aynısını
şehir içine yaklaşmıştık, birsüre daha 30la gidince sağa doğru girer gibi yapı gazı açtım kaçtım peşime düşse de artık eve de az kalmıştı yakalayamadı, ama baya uzaklardan da olsa baktım uzunları açıyor arada,
bu yalnızca bitanesiydi, trafikde gece cinslik yapanlara yapılacak en güzel şey arkaya geçip uzunları dayamaktır. Tabi farlarınızın çok da yeri aydınlatmıyor olması lazım, tam ayarında olmalı.