Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

suzuki inazuma f + ktm duke 250 + kawasaki z250sl tavsiye

REKLAM ALANI
    obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    180 boy ile ninjayı ve ktm yi gerç inazuma senindir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    plegus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Kawasaki Ninja 650 R
    Mantıkla bir yere kadar gidebilirsiniz ki seçenekleri 3e düşürerek bayağı bir yol gelmişiniz. Ama karar verirken üstüne oturup şöyle bir baktığınızda "İşte bu!" dediğiniz motora yönelin. Mutlu olursunuz.

Motosikleti
    xmax250
    tesekkurler yorumlar icin =) yarından itibaren turlara baslamak lazım galerilere...

Motosikleti
    KUBA CG-100 Sport
    Alıntı nvrmnd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tesekkurler yorumlar icin =) yarından itibaren turlara baslamak lazım galerilere...
    abi hiç benelliyi düşündün mü acaba ? Hem naked istersen tek silindir istersen çift ?

Motosikleti
    xmax250
    Alıntı Utku Onar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi hiç benelliyi düşündün mü acaba ? Hem naked istersen tek silindir istersen çift ?
    evet guzel sekli semali teknolojik özellikleri vs ama benim icin özellikle satıs sonrası destek ve gerektiginde az zararla satılabilmesi önceliklerden biri =)

Motosikleti
    KUBA CG-100 Sport
    evet guzel sekli semali teknolojik özellikleri vs ama benim icin özellikle satıs sonrası destek ve gerektiginde az zararla satılabilmesi önceliklerden biri =)
    aynen o da var ama herkes çekiniyor, biraz alan olsa da görsek nasılmış ilk ağızdan duysak iyi, olur reklam falan yapmıyorlar ki, bi de ne kadar da kaliteli olsa giriş fiyatı için çok yüksek bi rakamla girdi çekinmekte haklısın

Motosikleti
    xmax250
    Alıntı Utku Onar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen o da var ama herkes çekiniyor, biraz alan olsa da görsek nasılmış ilk ağızdan duysak iyi, olur reklam falan yapmıyorlar ki, bi de ne kadar da kaliteli olsa giriş fiyatı için çok yüksek bi rakamla girdi çekinmekte haklısın
    turkiye sartlarında bin liranın bile önemli oldugu bir konum da bu distribütörlerle yeni marka ve modellerin yer alması anlık oluyor hep maalesef...

2 sene sonra benelli markasının nolacagını öngöremiyorsak burada baska sorun vardır sadece fiyat degil...

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Satış sonrası destek , yedek parça ve 2. elde piyasası çabuk gitsin diyorsanız eğer , tek bir marka var oda Honda ... Kawasaki ve Ktm alırsanız eğer biraz uğraşırsınız , özellikle satarken yavaş gider .
    Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F

Motosikleti
    xmax250
    Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Satış sonrası destek , yedek parça ve 2. elde piyasası çabuk gitsin diyorsanız eğer , tek bir marka var oda Honda ... Kawasaki ve Ktm alırsanız eğer biraz uğraşırsınız , özellikle satarken yavaş gider .
    git bana crf 250 mi al diyorsun simdi =))

bugun z motor la konustum euro da dusmus bakalım insallah yukselmez yine =)

Motosikleti
    git bana crf 250 mi al diyorsun simdi =))

bugun z motor la konustum euro da dusmus bakalım insallah yukselmez yine =)
    Crf 250 L ile diğer listenizdeki motorlarla yapamacağınız şeyleri yaparsınız gözünüz kapalı . Lakin crf 250'in lastikleri dişli olduğu için , hem hızınız azalacak , hem stabiliteniz azalacak , hemde motorun viraja girmesi azalacak . Dağ tepe kullanacağım derseniz eğer Crf 250 L biçilmiş kaftan .

Motosikleti
    xmax250
    Crf 250 L ile diğer listenizdeki motorlarla yapamacağınız şeyleri yaparsınız gözünüz kapalı . Lakin crf 250'in lastikleri dişli olduğu için , hem hızınız azalacak , hem stabiliteniz azalacak , hemde motorun viraja girmesi azalacak . Dağ tepe kullanacağım derseniz eğer Crf 250 L biçilmiş kaftan .
    onu alırsam ilk iş lastikleri degistirecem zaten aklımda o alternatif öle var =)

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Konuyla bi alakası olmayabilir ama crf 250 ile Sakarya'da Yakup abi bir viraj yapıyor Dişli lastiklerde ya düşecek diye ona bakmaktan ben bariyerler e girecektim adam resmen fizik kurallarına meydan okuyor Kafayı yedim onu izlemekten
    Yani altında güzel bi naked veya ss olsa adam omuz değdirir o derece
    Yani lastik Dişli olmuş olmamış eğer kaliteli yumuşak hamurlu bi lastik seçilirse bu motorla yapılacak olanların Sınırı yok
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

atoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 350 ST
    crf 250l nin oturuş pozisyonu diğerlerinden biraz farklıdır, daha önde kalırsınız, seleside duruş pozisyonunuz ile birleşince biraz değişik ve belki yorucu olabilir... Yani bence onu bir kanra koymalısınız (şasi ve diğer yürü bileşenleride farklıdır öteki modellere göre) ...

Bence eğer uzun yolda kullanacağım derseniz o zaman bu modeller içinden sizi en çok Inazuma rahat ettirir. Inazuma ile ilgili vermş oldugunuz bir detayı bir çok arkadaş atlamış olabilir lakin F modeli, duke ve z250 ye göre rüzgar konusunda sizi rahat ettirir.

Bir de yine F modelin gidon yapısı klasik Inazumaya göre biraz daha yüksek, duruş farkı yatıyor. Biraz daha touring bir motorda duruyorsunuz.

Motosikleti
    xmax250
    Alıntı atoprak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    crf 250l nin oturuş pozisyonu diğerlerinden biraz farklıdır, daha önde kalırsınız, seleside duruş pozisyonunuz ile birleşince biraz değişik ve belki yorucu olabilir... Yani bence onu bir kanra koymalısınız (şasi ve diğer yürü bileşenleride farklıdır öteki modellere göre) ...

Bence eğer uzun yolda kullanacağım derseniz o zaman bu modeller içinden sizi en çok Inazuma rahat ettirir. Inazuma ile ilgili vermş oldugunuz bir detayı bir çok arkadaş atlamış olabilir lakin F modeli, duke ve z250 ye göre rüzgar konusunda sizi rahat ettirir.

Bir de yine F modelin gidon yapısı klasik Inazumaya göre biraz daha yüksek, duruş farkı yatıyor. Biraz daha touring bir motorda duruyorsunuz.
    aradıgım sey tam da bu aslında ama maddi yonden biraz üzüyör sadece... 16 bin lira ya 2. el transalp daha mantıklı oluyor gibi..

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

motosikleti genel de sehir ici kullanıcam ama kafam estiginde de 300-500 km'lik yolları rahat gidebilmek istiyorum..

bu 3 model dısında bir de honda crf 250 L ide katmak gerek tabii =)
    dogru onları yazmayı unutmusum..

boy 180 kilo 74... genel de tek sürücem...
    kask ve ıvır zıvır seyleri elimde tasımaktan nefret ediyorum cunkü...
    aradıgım sey tam da bu aslında ama maddi yonden biraz üzüyör sadece... 16 bin lira ya 2. el transalp daha mantıklı oluyor gibi..
    Hocam kriterlerinizi okudum da Crf 250 L nerden bir alternatif olarak çıktı anlamadım, hiç bir şekilde uymuyor size.

atoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 350 ST
    Yani bu durumda en temel fark 0km ile 2nci el bir motor arasındaki temel ayrımada kalır...
    16k ya bulunan TA sanırım 650 lik karbratorlu model... En azından tüketimi daha fazla olacaktır... Yaşını ve olası sorunlarını geçtim...enjeksiyonlu bile olsa fazla yakar...he ama her türlü daha iyi gider... Tamamiyle farklı bir klansmanda motordur (bildiğin, kocaman enduro!)... Eğer 16-17k lira verebielcekseniz o zaman 2012-2013 honda nc 700s de düşünebilrisniz... Yukardaki moelllerin hepsinden az yakar, daha iyi gider... Abs de standart olur..kalıp olarak biraz daha uygun (size göre ve bana görede, bende 196cm yin) olur...

Tecrübe vs konusunangirmiyorum...TA düşündüğünüz için örnek verdim

CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    Ya ustam cok basit bi mantik bence,
    Agir abi kafasindaysaniz : inazuma
    Sehir icinde cocukluk :duke veya kawa
    Araziyede girerim affetmem:crf250

Bi kere inazuma ve crf en uzak dunyalar bence, aklinizda biri varsa digeri olmamali...

Sehir ici ise uzun yol cok nadir giderim der iseniz boy-kalip-para(alim sonrasi icin) ktm, daha kisa boy-biraz daha kucuk kalip-daha tatli gaz tepkisi-fazladan ekipman parasi ise kawa der.

Uzun yol vazgecilmezim derseniz inazuma.

Crf ile de duke'yi kiyaslayabilirsiniz duke daha rahat sehir ici odaklidir kaldirim/merdiven affetmez hepsinden "iner" ama cikmak biraz guven ozveri tecrube istiyo. Crf ile rahat rahat hem sehir ici hem sehir disi isteginiz dahilinde her sekilde gidersiniz.

Motosikleti
    xmax250
    genel olarak kafa sundan dolayı karısık tabii ki maddiyat öncelikli gelen sey... ve aslında cruiser ve scooter kullandıgım icin hep rahatlık on planda bende... ve ööle hız manyaga biri diilimdir..

crf rahatsız, duke ve 250 sl orta rahatlıkta denebilir herhalde, inazuma da en rahatı ve en pahalısı =)

muhtemelen 250sl suan da bana en mantık gorunen sey.. sonucta 100-120km ile istedigim sehirler arası yolculuguda yaparım bir sırt cantamla ondan bir sıkıntı cıkacagını ve cok rahatsız olacagını sanmam...

Motosikleti
    genel olarak kafa sundan dolayı karısık tabii ki maddiyat öncelikli gelen sey... ve aslında cruiser ve scooter kullandıgım icin hep rahatlık on planda bende... ve ööle hız manyaga biri diilimdir..

crf rahatsız, duke ve 250 sl orta rahatlıkta denebilir herhalde, inazuma da en rahatı ve en pahalısı =)

muhtemelen 250sl suan da bana en mantık gorunen sey.. sonucta 100-120km ile istedigim sehirler arası yolculuguda yaparım bir sırt cantamla ondan bir sıkıntı cıkacagını ve cok rahatsız olacagını sanmam...
    Kawa 100-120 km hızları çok rahat akıcı bir hızda yapıyor . Uzun yola gider gitmesine ama belirli mesafelerde dinlenmek şart . Çünkü süspansiyonları sert olduğu için , hafif bozuk asfaltlı yollardan geçerken rahatsız edebiliyor . Topcase olayıda olmadığı için sırt çantası veya soft arka çanta ile işi çözebilirsiniz .

Motosikleti
    xmax250
    Kawa 100-120 km hızları çok rahat akıcı bir hızda yapıyor . Uzun yola gider gitmesine ama belirli mesafelerde dinlenmek şart . Çünkü süspansiyonları sert olduğu için , hafif bozuk asfaltlı yollardan geçerken rahatsız edebiliyor . Topcase olayıda olmadığı için sırt çantası veya soft arka çanta ile işi çözebilirsiniz .
    tamam topic kapanabilir =) haftaya bir terslik cıkmazsa insallah paylasırım makinan fotolarınla...
    Ezio41 bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)