Honda CBR 250R 2015 sonunda aldım ilk resimler ilk saniyeler
Reklamlar
-
23 Haziran 2015, 01:06
rebirth adlı üyeden alıntı
r25 varken cbr 250 alan olmaz sanıyordum,
hayırlı olsun
r25 piyasada kalmamış galiba
Reklamlar
-
23 Haziran 2015, 03:43
Serkan S adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun hocam çoğu kişi beğenmesede sende benim gibi kırmızıcısın çok dikkat çekeceksin tecrübeyle sabit
kazasız belasız
vallahi ne desen doğru yolda - benzinlikte heryerde ilgi görmeye başladım dedim heralde ben ben değilim haha ) Plakayı taktırmaya gideceğim servisin açılmasını bekliyorum şu an uyuyamıyorum ya ( bu arada aynen kırmızı felaket duruyor resimdekilerden daha canlı )
'' Geleceğini Geçmişinden Çalmayanlar Tamamlar ''
-
23 Haziran 2015, 04:10
Çok güzel makine, nazar boncuğu tavsiye ederim Tekerinize taş değmesin, lastikler de rodajda oluyor sanırım birkaç yüz kilometre kadar. Aman diyeyim, hayırlı olsun
-
23 Haziran 2015, 04:57
BarisC adlı üyeden alıntı
Çok güzel makine, nazar boncuğu tavsiye ederim
Tekerinize taş değmesin, lastikler de rodajda oluyor sanırım birkaç yüz kilometre kadar. Aman diyeyim, hayırlı olsun
Nazar boncuğu olayını annemde söyledi bu akşam , evet motor rodajda şu anda geriye tek plaka kaldı onuda çıkarttım 8-9 gibi serviste taktıracağım
-
23 Haziran 2015, 09:00
erdem999 adlı üyeden alıntı
r25 piyasada kalmamış galiba
r25i para verseler sürmem.
tarz meselesi kardeşim bu, tarz... bi türlü kafanız basmadı.
bu adamlar ve ben malım zaten aynı paraya r25 varken honda alıyoruz...
ben renkli motor seviyorum, az yaksın istiyorum, hondanın yeni kasasının kocaman benzin deposu hoşuma gidiyo.
buna rağmen gidip niye zabıta motorlarına benzeyen(mavi beyaz), Ankara için konuşuyorum "bok gibi" servisi olan r 25 e bineyim.
bi anlamadınız gitti.
basmıyo aga basmıyo bazılarının basmıyo.
-
23 Haziran 2015, 09:06
Dostum hayırlı olsun.
Kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın umarım
anadoluyollarinda.blogspot.com.tr
-
23 Haziran 2015, 09:21
obarey adlı üyeden alıntı
r25i para verseler sürmem.
tarz meselesi kardeşim bu, tarz... bi türlü kafanız basmadı.
bu adamlar ve ben malım zaten aynı paraya r25 varken honda alıyoruz...
ben renkli motor seviyorum, az yaksın istiyorum, hondanın yeni kasasının kocaman benzin deposu hoşuma gidiyo.
buna rağmen gidip niye zabıta motorlarına benzeyen(mavi beyaz), Ankara için konuşuyorum "bok gibi" servisi olan r 25 e bineyim.
bi anlamadınız gitti.
basmıyo aga basmıyo bazılarının basmıyo.
doğru diyosun aslında ben de mt07'den hiç hoşlaşmıyorum mesela, çok aşırı cıbıldak geliyor, motora binince zaten işte be bu benim motorum diyebilmek bazen tüm teknik değerlerin önüne geçebiliyo, ama r25 daha iyi
Kazasız belasız keyifli sürüşler olsun.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
23 Haziran 2015, 09:51
R25 dururken cıbır mı alınır ya hu.. çok yanlış yapmışsın..
Şaka şaka bende de aynısından var fuarda iki motorada oturdum. Kırmızı cbr de karar kıldım. Ama bir r25 kullanmak da isterim.
Kazasız belasız güzel günlerde kullan.
-
23 Haziran 2015, 10:02
Yamaha konusuna gelince yedek parçaları vesayre daha pahalı + yaşadığım ildede elimin altında servisi yok , az yakması bilmemnesi neysede gönlüm Hondayı seçti ve aldım Allah olmayanlarada nasip etsin en kısa zamanda
-
23 Haziran 2015, 10:04
Mardin İl Temsilcisi
hayırlı olsun
-
23 Haziran 2015, 14:30
Hayırlı olsun.
Az yakması, servisi, düşük bakım ve parça maliyeti, güvenilirliği avantajdır.
Tek silindir konforsuzluğu, R25'e göre düşük güç olması dezavantajdır.
Arkadaş kendisine göre değerlendirip CBR'da karar kılmış. herkes kendisine göre yorum yapıyor.
-
23 Haziran 2015, 14:46
-
23 Haziran 2015, 15:16
akteni adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Az yakması, servisi, düşük bakım ve parça maliyeti, güvenilirliği avantajdır.
Tek silindir konforsuzluğu, R25'e göre düşük güç olması dezavantajdır.
Arkadaş kendisine göre değerlendirip CBR'da karar kılmış. herkes kendisine göre yorum yapıyor.
teşekkür ederim 1saat önce plakayı taktırmaya servise gittim çevreye bi göz attım temiz çalışıyorlar güler yüzlüler içimden inşallah böyle devam eder birlikteliğimiz dedim çünkü servisle çok vakit geçiririm servisleri aksatmam kullanım klavuzunu yanımdan ayırmam o derece takıntılık var biraz ama malını seviyorsan değer
-
23 Haziran 2015, 15:28
Kırmızı bir başka duruyor ya, benim motorda da olsaydı affetmezdim.
-
23 Haziran 2015, 15:33
plegus adlı üyeden alıntı
Kırmızı bir başka duruyor ya, benim motorda da olsaydı affetmezdim.
İlk başlarda mavi beyaz - Kırmızı arası gidip geldim ama sanırım bu motora yakışan en güzel renk kırmızı , siyahı direk eledim çünkü 150cc leopard motorum siyahtı temizliği çok zor oluyor , Kırmızı olunca belli olmuyor
-
23 Haziran 2015, 16:05
Şu egzosu, ayak peglerini, sinyalleri değiştirirlerse belki düşünebilrim ahaha ^^
kazasız belasız inşallah.
-
23 Haziran 2015, 16:13
Hayırlı olsun, kazasız belasız İnşallah.
-
23 Haziran 2015, 18:32
Çok çok güçlü ileri seviye kullanilan r 25 yerine başlangıç motoru cbr almissiniz. Çok daha uysaldır. Kazasız belasiz.
Mutlaka biri diyecektir. Önce davranayim dedim. ;)
-
23 Haziran 2015, 18:48
Hayırlı olsun Rengini güzel seçmişsin bu motora ya repsol yada kırmızı zaten
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
27 Haziran 2015, 02:17
Freye adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Rengini güzel seçmişsin bu motora ya repsol yada kırmızı zaten
teşekkür ederim , bide ön disk - balata bazen fülüt öttürmese güzel olacak çok tozlu topraklı bi yerdeyim sanırım bundan kaynaklanıyor neyseki taşınıyorum Düzgün bi yere 10 gün sonra :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)