Yildizin ucuna bi boru tak. Moment etkisi yapsin. Tik diye aciver
Yildizin ucuna bi boru tak. Moment etkisi yapsin. Tik diye aciver
kompresörle açılır onunla da açılmıyorsa arkadaşların dediği gibi kaynamıştır. tek çözüm kesmek olacaktır.
demeyin... bugun akşam onu açacağım ve buradan foto atacağım. Bekleyin.. Çok yakında Yıldız anahtara artık kaç gayme sayacaksam inşallah hakkını verir
Yıldız anahtarın birini artçı demirine daya, diğer taraftan ayağınla teptin mi açılması lazım en kötü.
Motoru satın aldığında birlikte verilen avadanlığın içinden uzatma borusu çıkması lazımdı. O boruyu anahtara takıp ayağınla üstünde biraz tepinsen açılır.
Tamamdır. Zaten ayakla zorlayacam başka türlü elle banamısın demiyor ya da anahtarın kafasına boru geçirip deneyecem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------
Var varda o anahtar sapı bendeki 20-22 anahtara girmiyor. Küçük geliyor.
Bir garip yolcu
Lastik değişimi sırasında somunları anahtara taşla vurarak açmıştım! Tekrar takıp somunları sıktıktan motoru çalıştırdım, zincirler gevşeyiverdi.
Motor bir Modifiyeli cg 250
neden gevşerki
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------
Söktüm süktüm işte. Yaşasın 22 numara yıldız anahtar Foto atacaktım atamadım arkadaşlar kusuruma bakmayın ama tekrar deneyeceğim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)