Bilmeyenlşere Duymayanlara Ankara Motosiklet Tanıtım günleri..
Reklamlar
-
http://img124.imageshack.us/my.php?image=scan9pu.jpg
Arkadaslar elimde 4 tane davetiye var ama daha fazla da temin edebilirim. Gelmek isteyenler varsa biryerde buluşup beraber gidelim ya da davetiye isteyenlere temin edeyim..
Ankara'da olacağından diğer şehirlerden gelmek isteyen olursa yinede Ankara girişinde karşılayabiliriz...
Buraya mesaj yazarsanız ben davetiye temin edebilirim..
Reklamlar
-
Abi ben gelicem davetiyem yok ama senden alabilirim 2 tane alsam olurmu eşimle gelicem
-
Tamamdır bi bulusma yeri ayarlayalım baska talep olursa veriyim davetiyeni olmadı ilk gün kapıda veririm. Sorund eğil o zaman hallederiz..
-
-
Sorun değil hallederiz Ankara Mt forumuna da yazdık.
-
Benide nişanlımla beraber ekleeeeermiiiisinn
-
yarın alıyorum 20 tane daha fazladan davetiye..
-
Cidden arkadaşlar buluşup beraber gitme fikri cidden güzel. bende davetiye var 1kişi ama tek başına gezmek pek zevkli olmaz. Hangi gün gidileceğine karar verip topluca gidersek cidden daha zevkli olur bence. Ninya sorması ayıp davetiyeleri nereden alıyorsun?
-
Davetiye üzerindeki numaradan alabilirsin ama ben Mondial servisinden alıcam yarın 20-30 tane baya bi bırakmıslar oradan alıcam.
-
ninya adlı üyeden alıntı
Davetiye üzerindeki numaradan alabilirsin ama ben Mondial servisinden alıcam yarın 20-30 tane baya bi bırakmıslar oradan alıcam.
sağolasın teşekkürler ninya..
-
Evet bencede hep beraber gidelim tanışalım kaynatalım soralım soruşturalım eğlenelim zaten benim iş yerime çok yakın hatta istenirse benim iş yerimde toplanıp ordan beraber geçebiliriz balgat 1. cadde deyim
-
Bence şöyle yapalım Sanırım herkes bilir! Konya yolu üzeri Balgat köprüsü altında Honda BORA var Aynı zamanda BP benzinliktir orası Saat 12:00 da Pazar günü buluşalım. Sanırım herkes müsait olur.
-
-
Arkadaşlar bugün davetiyeleri almaya gidicem yarına bu işi bitirelim gelecek gelmeyecek belli olsun.
-
Ben de gelicem.Elimde bir miktar fazla davetiye de var.
Ninya o güne kadar MT Tshirt temin edecek misin?
Bu arada organizasyonda hangi firmalar var,aksesuar vs var mı?
-
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14937
bu forumda gerekli detaylar acıklandı göz atarsanız sevinirim..
-
bende istiyorum bi tane davetiye nasıl alırım odtüdeyim
Plakam Olsada Yazsam Ahh işte Motorsuzluk çok kötüymüş bea
-
07 Haziran 2006, 17:44
sen saat 12 de orada ol ben sana verırım davetıye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler