yazılı sınav yaklaşıyor.. yardım..
Reklamlar
-
21 Haziran 2015, 22:40
Heyecan var. Kitaba çalışıyorum ama o kadar sıkıcı ve gereksiz sorular varki hepsini unuttum ne yapacağımı bilmiyorum..
Reklamlar
-
21 Haziran 2015, 22:44
Ehliyet sınavı diyosan ondan basit bi sınav olamaz. Kursun dağıttığı kitaptaki soruları hızlı hızlı çöz en azından 100 üzerinden 80 alırsın.
-
21 Haziran 2015, 22:45
HayırsızOğul adlı üyeden alıntı
Heyecan var. Kitaba çalışıyorum ama o kadar sıkıcı ve gereksiz sorular varki hepsini unuttum ne yapacağımı bilmiyorum..
çalışcaksın başka yolu yok eğer bu sınavdan kalırsan 22 ağustosta tekrar girersin,
bir de şöyle bir durum var bu sınavdan geçemezsen 12-13 eylül de ki direksiyon sınavına girersin.
-
21 Haziran 2015, 23:03
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ehliyet sınavı diyosan ondan basit bi sınav olamaz. Kursun dağıttığı kitaptaki soruları hızlı hızlı çöz en azından 100 üzerinden 80 alırsın.
Aynen hocam a2 sınavı. Ayın 27 sinde..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
mehmetenis adlı üyeden alıntı
çalışcaksın başka yolu yok eğer bu sınavdan kalırsan 22 ağustosta tekrar girersin,
bir de şöyle bir durum var bu sınavdan geçemezsen 12-13 eylül de ki direksiyon sınavına girersin.
Sorulardan falan haberiniz var mı ya da nasıl çalışmalıyım?
-
22 Haziran 2015, 00:27
Ozelden mesaj at bana benimde cumartesi gunu sinavim. Ilkyardim testi vermisti hoca fotograflarini atayim sana temel bilgi bu arada
Resimdeki araclardan hangisinin gecme onceligi vardir
Kaza aninda naparsiniz
Kalp masaji nasil olur
Ambulans itfaiye polis yol kurtarma araci sirasiyla yol vereceksin.
Aracta ne bulundurmak zorundasin v.bv.b bunlari bilirsen gecersin
Asil sikinti yaptigim yer benim motorum cbf 250 sinav motoru asya 150 ters sanzuman bide hep assagiya vitesler dubalari gectim sekizide cizdim o duz tahta korkutuyo beni ama bakiyorum daha motor surmeyi bilmeyenler ehliyet aliyo. 7000 km motor tecrubem var aliriz heralde
-
22 Haziran 2015, 00:47
O sınava çalılmana gerek yok zaten resmen giren herkez geçsin diye yapmışlar.Son 2 yılın çıkmış sorularını çöz yeter.
-
22 Haziran 2015, 00:49
Meb in sitesinden son 3 4 sınavın cıkmış sorularına bakarsan daha iyi olur
-
22 Haziran 2015, 01:11
www.meb.gov.tr gir orada mtsas sınavları var bu senenin A2 sınavlarını indir yeter gözünde de fazla büyütme Başarılar
-
22 Haziran 2015, 10:17
seta34 adlı üyeden alıntı
Ozelden mesaj at bana benimde cumartesi gunu sinavim. Ilkyardim testi vermisti hoca fotograflarini atayim sana temel bilgi bu arada
Resimdeki araclardan hangisinin gecme onceligi vardir
Kaza aninda naparsiniz
Kalp masaji nasil olur
Ambulans itfaiye polis yol kurtarma araci sirasiyla yol vereceksin.
Aracta ne bulundurmak zorundasin v.bv.b bunlari bilirsen gecersin
Asil sikinti yaptigim yer benim motorum cbf 250 sinav motoru asya 150 ters sanzuman bide hep assagiya vitesler dubalari gectim sekizide cizdim o duz tahta korkutuyo beni ama bakiyorum daha motor surmeyi bilmeyenler ehliyet aliyo. 7000 km motor tecrubem var aliriz heralde
Mesaj atıyorum. Düz tahta en kolayı be 8 çizmek ondan daha sıkıntı ))
-
22 Haziran 2015, 12:07
27 sinde bende sınava girecegim internetten geçmişte cıkan sorulara bakınca hic calısma geregi duymadım.
-
22 Haziran 2015, 12:23
1335m3rt adlı üyeden alıntı
27 sinde bende sınava girecegim internetten geçmişte cıkan sorulara bakınca hic calısma geregi duymadım.
Böyle bir yönlendirme doğru olmaz,herkes herşeyi tek seferde anlamayabilir,
Arkadaşımızın çalışması grekiyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)