merhaba hayırlı akşamlar öncelikle , az önce yaşadıgım bir olay , tek şeritli düz yolda iftara da yetişmek için biraz gaz acarak erken geleyım eve dedim. öndeki aracı solladım aynadan baktım adam kaptırmış geliyor aramda 10-15 m mesafe var , o kadar çok yakın takip etmesini kızarak tepki gösterdim,ilerdeki kavşakta kırmızı ışıkta durdum. sag tarafa yanastım,yan tarafıma durdu ,pencereyi açmasını işaret ettim,açtı, bir sorun mu var dedim, ne gibi dedi, bu kadar yakın takibin bir açıklaması olmalı dedim, ya kardeşim kusura bakma kaç yaptıgını merak ettim demez mi? bu kadar basit mi ya .!!hadi ben frene dokunsam beni çigneyip gececeksin yahu dedim.!!hatalıydım özür dilerim dedi gitti.!!
çıktım e5 e geliyorum,sollayarak gidiyorum ne hikmettir anlamıyorum,bu motor sizi yolda dürtüyor mu ,ya da bir yerinizi mi kaşıyor,sollamaya gectiğin arac tam sollarken gaza basıyor .benle kafa kafaya gidiyor!!ya bırak geceyım yada hızlı gideceksen sagda ne işin var.birde yan yanayken camdan bakmazlar mı gülerek. hee cok komikkkkk