Motoru ne amaçla kullanacaksın?
Yaşın kaç? boyun kaç?
Ne tip bir motor istiyorsun? Bunları bilelim bi önce dostum
Motoru ne amaçla kullanacaksın?
Yaşın kaç? boyun kaç?
Ne tip bir motor istiyorsun? Bunları bilelim bi önce dostum
O fiyat aralığında motor çok. Hemen hemen hepsi çinli. Boyun 170 ve altında ise kendi motorumdan öneririm. Mr150 Vulture. Daha uzunsan Drift öneririm.
yamaha crypton al bence,hem japon,hem disk fren,hem sıfır.şuan fiyat 3850 tl. daha ne olsun.beyaz rengi çok şık duruyor.
Racing tarzinda almak istiyorum.boy 1.76 kilo 73. Daha cok.hafta sonlari kullanicam. Bu arada bugun kanuni gt 170 r baktim gorseli iyi. Ne dersiniz?
Butcemiz bu hocam. olmazlarin iyisi olabilir mi kanuni?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
Racing derken tabiki performans olarak kastedmiyorum. Bu butcede olabilecek ve o baslik altinda kategorize edilebiliyorya kendi siniflarinda.
RKS titanic 150 çok iyi motor tavsiyemdir dayanıklı sayılır ama güç ybr gibi
Yaşamın Gizini Kendinin İzini Sürmek Güzel...
tvs apache rtr 150
kanuni tavsiye etmem, Tr'nin tofaşı mondial'i tavsiye ederim, mr 150 seri, torklu güzel bir motor..
2. el YBR yada CBF15, alacağın sıfır çin motorlarının hepsine taş çıkartır bence kesinlikle 2. el yıpranmamış bir YBR
2. el YBR yada CBF15, alacağın sıfır çin motorlarının hepsine taş çıkartır bence kesinlikle 2. el yıpranmamış bir YBR
Yamaha ybr 125 mi?
forumda bir şey dikkatimi çekti. ybr - cbf mevzusu giderek azalıyor. sanırsam hintliler ve çinliler kalteyi yükseltiyor. memnun müşteriler görüyorum..
Kendi motorum olan cb125e yi öneriyorum 2. el olarak
Yuki 250 ve megelle 250 markalari icin gorusleriniz nedir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
merhaba arkadaşlar bu iş gerçekten zormuş
hala alamadım motoru...
karar veremiyorum bir türlü.
Honda, yamaha, Suzuki, bajaj bayilerine gittim.
ikinci el olarak yuki yk 250 ye baktım.
honda, yamaha, Suzuki fiyatlar yüksek...
en alınabilecek mevcut bütçemide zorlayarak tabi, bajaj marka görülüyor. 2. el bakıcam.
kanuni,yuki,kuba, tvs,mondial bunlara göre doğru bir karar sanırım.
ne dersiniz?
Merhaba, arkadaslar bugün honda cbr 125 r 2.el motorsikleti almak icin anlasmayi sagladim. Devir teslim yapacağız. Butceyi yukari zorladim😃ama içime sindi. Sizlerede görüşleriniz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim. Paylaşımlarınızın gerçekten çok faydası oldu.
Ya mondial drift yada salcono wolf biraz daha ucuz bisey istersen bisan atlas alabilirsin
valla ne aliyosan al ama balansor olan bir motosiklet al
Z One-150 şu an kampanyalı 4.389 hocam diğer seçenek de 3.500'e drift var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)