Bundan yıllar yıllar önceydi ilk motosikletimle yaşadığım bir olay geldi paylaşmak istedim.honda beat'ile bir gün işe gidiyorum hızım 30 50 km arası bişe tak diye sol baçama çarptı.baktım kuş uçtu gitti.varmı böle bişeyler yaşayan.
Bundan yıllar yıllar önceydi ilk motosikletimle yaşadığım bir olay geldi paylaşmak istedim.honda beat'ile bir gün işe gidiyorum hızım 30 50 km arası bişe tak diye sol baçama çarptı.baktım kuş uçtu gitti.varmı böle bişeyler yaşayan.
Mahalle arasında dolanırken 30-40km hızla bacağıma kuş girdi ayağımı 1-2 salladım gitti
MZ 251. Aşağı eğimli yolda tam gaz. İlk kaskımı almamdan tam bir gün öncesi ) Serçeye kafa attım. Neye uğradığımı şaşırdım. Kesin asfaltta paralanıcam derken bana bir şey olmadı. Kendime geldiğimde düm düz gidiyordum.
bende 80 km/h gibi bir hızla giderken yolun kenarından uçmaya başlayan bir kuşa motor ile çarpmıştım.
kuş bana değil motorun ön tarafına çarptı ve orada can verdi..
kocaman arabalara çarpmıyorsun geldin yarım metre genişliğinde motora çarptın be serçe kardeş...
Ona çarpmadım ama yakında bende çarparım
Sabah kafadan martıya giriyordum, eğilince kurtuldum. Nasıl bir kuştur ya cihad saldırısı yapar gibi giriyordu valla
Ehehe bende yarasaya kafa attıydım yazlık yerde kask yokkene başımda gece gece. Sonrada gene serçenin birine gidonla giriştim. Sisler gidonda takılıda ışıga geliyordu herhalde .
Normalde vizoru kapatmamda o gun kapatacağım tuttu..vizordeki serçe g.tünu hiç unutmayacağım 😃
bandırma feribotuna yetişmeye çalışırken serçe sürüsüne girmiştim. daha doğrusu onlar bana girdi. bi kaç mefta olmuştu. çok üzüldüğüm bi andı.
Çok düşük hızla giderken kaskıma çarpmıştı. Gelişini son anda gördüm biri patates attı kafama sanmıştım.
Buraya resim atılsa ben çok feci bi kaza ya karıştım kuş aynama Çarptı ve mefta :(
Boyum 2.04 o zamanlar Cbr250 kullanıyorum baltalimanı sahile inerken güvercin sürüsünün içine daldım 2 tanesine kafa atmışlığım var. Hızım 80 90 falandı.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)