Haydaa bu konu entresanmış benim rosso lar 7000 km civarlarında henuz gözle görülür bir deformasyon yok (yada ben anlamıyorum) , yol tutuştada bir eksiklik hissetmiyorum canavar gibi çalışıyor. Sanırım motorum 125 cc oluşunun payı var
Haydaa bu konu entresanmış benim rosso lar 7000 km civarlarında henuz gözle görülür bir deformasyon yok (yada ben anlamıyorum) , yol tutuştada bir eksiklik hissetmiyorum canavar gibi çalışıyor. Sanırım motorum 125 cc oluşunun payı var
Pirelli rosso tartışılmaz iyi lastik bende pilot sporty var her virajda kaydira kaydira gidiyorum önceki motorumda rosso 2 vardı hiç ama hiç kaymadi para<sağlık..
Uzun gitsin isteyenlere irc onerim olur. 15000 km oldu. Rahat 7\8 bin daha gider
Yok yok, bu mantıkla en doğrusu granit kaplatmak. Sonsuza kadar kullanırsınız.
arkadas bu michelen pilot sporty ve activ niye tutmuyor? kuruda irc kadar bile tutmadigini soyleyen var. Bu lastiklerde iyi para.
Rossoda en cok can sıkan omur degil cakil taslari sivri yerlerde kolayca yarilmasi bence. Sonucta 150-160 la o yarik supriz yaparsa?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
ayda bir pistte gazlarsan 5000 km bile yetmeyebilir.
ben normal şehiriçi ve şehirdışı kullanıyorum.
10600 km de taktırdım, şu anda 14200 km deyim ve dişlerde hiç kabaklaşma görülmüyor.
uzun yolda güzel virajlar vardı motoru baya yatırarak gitmiştim, yanak kısımları biraz deforme oldu o kadar
Çabuk ısınan ısınınca da hamur gibi olan lastik tutuş muazzam, kısacası tam viraj lastiği, güzel yollarda gideceksen idealdir, ısınınca tırnaklarınızı batırın lastiğe izi çıkıcak, michelinde böle bişey yok önceki lastiğim michelindi uzun ömürlü ama hamuru sert.
duruş mesafesi, motorun kasislerdeki tepkisi, verdiği güven kesinlikle çok farklı tavsiye ederim.
istediğin kadar yatır aha bırakıyorum seni demiyor.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
cbr 1000 rr a taktım, yol tutuşu mükemmel idi, 6.000 km de bitti, değiştirdim, bence görevini yaptı, tekrar da alırım
Pirelli lastikleri yumuşak hamurlu dur güzel yol tutar virajda kaydırmaz Can'ını seven alır
Parasını seven almaz
Birkaç yerde olumlu yorumlar duymuştum youtubedan videolarına falan bakmıştım. Bir araştırın isterseniz "Bridgestone S20 Evo". Eğer motorumu yakın zamanda satmazsam bende bu lastikten almayı planlıyorum. kullananlar varsa yorumlarını alabiliriz.
Motosikleti gündelik hayatta gezmek için kullanıyorsanız bu tarz bi lastik çok can yakar.
Ben yılda 25-30bin km yol yapıyorum. Bana incir ağacı ile beraber verirler artık :D
Sport Touring lastik bana daha çok hitap ediyor. Pirelli Angel GT kullanıyorum. Hayvan gibi uzun ömürlü ve ortalama yollarda güzel yol tutuşu olan bir lastik.
Bende kullanan bir kişi olarak cevaplayayım kullanım şeklinden ömrü değişse de benim tarzıma göre maks. 10.000 gidecek bir lastik hamuru oldukça yumuşak ve çabuk ısınıyor bu yüzden biraz çabuk eriyo ama tutunması her şeye bedel ancak 15.000 yapmak bana göre oldukça zor ha yapan vardır o ayrı ama güvenli değil.
Valla parasına acımadım taktırdım. Canımdan kıymetli mi, bence değil. 1000cc lerde olduğu kadar çabuk bitmez bence 250 cc de. (çok agrasif kullanmazsan tabi)
Lastik sakız gibi, ayna gibi asfaltta bile virajda gram kayma yapmıyor. 1400km dir kullanıyorum, yok böyle bir lastik dedim. birkaç kez de beni kazadan kurtarmışlığı mevcut.
Benim şahsi fikrim 10bin km rahat çıkaracağı yönünde. Zamanla kullandıkça kesinleşecek kaç km gideceği. Biraz daha ekonomik olsun dersen michelin de alternatifi olabilir. Parası dışında bu lastiğin yol tutuşunu beğenmeyen görmedim, duymadım.
Ayrıca bu lastik doğrudan pist lastiği değil. Diablo Rosso Corsa ve Diablo Super Corsa modelleri tam pist lastiği. Diablo Rosso II ler ise hem yola hem piste uygun orta üstü seviyede bir lastik. Fazlada abartmaya da gerek yok Diablo Rosso II leri
Motoru aldığım gün taktım rosso 2'leri 13.500 km yaptım onlarla. 12.000 km de lastik hafiften kaymaya başlamıştı 13.500 de değiştirdim. Özellikle fren performansı düşüş göstermişti. 9 ayda 15bin km gezdim %80 istanbul, bodrum, edirne, izmit , tekirdağ . lastik konusunda hiç şikayetim olmadı. 250-300 cc ile bu lastiğin 5.000km de bitmesi mümkün değil ancak pist ortamında yüksek cc'li aletlerde olur o. Bu Lastiğin yol tutuşu ve verdiği güven paha biçilmez. Pist ortamındada efsane.
20.000km yapmış rosso2. GT250 naked.
15 bin km'dir bende, virajlarda hafiften ömür belirtisi görüyorum artık
yine de her türlü orijinal lastiklerden iyi.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Bende rossa corsa var. Satıcı ani gaz açarak kullanırsan lastik yumuşak olduğu için çok çabuk bitirsin dedi. Çok da yumuşak gaz açmıyorum ama 2000km de herhangi bir aşınma belirtisi yok daha. 5-6000 de bitirmek için 600rr değil de 1000rr gibi daha güçlü bir motor olmalıdır diye düşünüyorum. Rosso 2 ler daha da sert olduğuna göre çok daha fazla mesafe kat edebilir.
İrcler 19500 oldu. Uzun omur isteyene tek geçerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)