kanka bu cafe racer değil CAFER REYZIR olmuş
asdasdasd, cafe gundi, olmamış hocam
Hocam bende hiç beğenmedim.
Egzozla seleye gerçekten bi el atmak lazım çok çirkin görünüyor.
İlk hali güzelmiş keşke hiç dokunmasaydınız.
Cafe Racer değil cafer olmaz bumdan
Ben söyleyeyim.Sadece egzost ve o arkadaki g.t dayama yerini at.Bir de direksiyonu daha alçak bir model tak.Bak o zaman yorumlara.
Bi de iyi yönden bak. Motorun hayatta çalınmaz.
Dostum negatif yorumları gülerek okumuş olsam da pek katılmıyorum.
Aslında cesurca bir deneme yapıyorsun. Chopper cafe racer lar genelde iyi bir fikir le başlar ve bobber ile biter.
Sen işin bence zor kısmı olan düz seleyi çözmüşsün. Şimdi seleyi şekle sokmalısın. Dikili güzel bir sele yaptırıp arkası klasik cafe selesine yahut scrambler seleyi ne çevirmelisin.
Sele den sonra sıra geldi gidon a. Daha alçak ve ensiz bir gidon a ve kahverengi elciklere ihtiyacın var.
Far yuvarlak olmalı bence.
Egzozu Allah a havale ediyorum.
Bir de bence depoya bir boya işi lazım.
Iyi çalışmalar.
Bence de elinize kolunuza saglik cok guzel bi calisma olmus. Acikcasi sizin kadar cesur olup motoru oyle sokebilmek isterdim... Devam edin calismaniza guzel bir seyler cikar eminim.
Bu arada ustadlarimin soylediklerine ek olarak jantlar telli olsa daha cok yakisir. Kolay gelsin tekeriniz duz bassin.
bitmemiş proje dedigine göre çok işi var bu demiratın şimdiki hali hoş değil neyse kolay gelsin
Ne güzel motorun varmış şey etmişsin bildiğin
Her motor kişiye özeldir güle güle kullan, egzost ve seleyi mutlaka düzeltmen gerekir ...
Konunun ilk mesajindan sonra kör oldum devamını biri bana anlatsın bi ara.
bu motosiklet sana çok ağır bir şey söylemesi lazım bu hale sokman için.
ağır bir hakaret sanırım insan düşmanına yapmaz bunu
Güzel haldeymiş ama büyük cesaret böyle yapmak, yalnız o egzozu sökün o ne öyle dedemi evdeki soba borusunujn aynısı :D
Kimse ilk denemesinde buyuk isler basarmiyor dostum. Evet cok kotu duruyor ama negatif yorumlara aldırma. 3-5 degisiklikle ortaya cok guzel birsey cikacagi kanaatindeyim. Orjinal farın nikelaj kısımını siyaha boyayıp geri tak, egzostan en kısa zamanda kurtul ve manifolda serit cam elyaf sar. Gidonu degistirmeden sadece asagi dogru cevirmen bile yeterli olacaktır bir dene derim. ( ustteki ince demiri kesmen gerekecek) brat tarzı sele dusunmussun cok guzel.Onu cok az kısaltıp bir dosemecide bakla bakla gorunecek bicimde kaplatıp diktir. Orjinal sele duruyor ise tek kisilik hale cevirip daha degisik bir gorunume sahip olabilirsin. Kısacası vazgecme. Her motosikletten cafe racer olur. İnternetten emsal fotograflar bul karsılastırmalı olarak calismana devam et. Kolay gelsin
Türkiyedeki fakirliğin geldiği nokta.Eheh kızma ama buna zaman ve para harcayacağına düzgün birşey alsan daha iyi olacak sanırım .
Aynı marka motorlar Fakat aynı motor gibi durmuyor..
Aralarında baya değişiklik var ön amortisör farklı lastik farklı
Genelde birisi o ilk 2 resimdekine benzer motoru
Son 2 resimdeki gibi yapmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)