Büyük geçmiş olsun, egzozu soba borusundan mı yaptın?
1 dk fotolar eskiden yeniye olarak altta yukarı mı?
Eğer yukarıdan aşağı ise bence berbat olmuş.
İnşallah fotoğraflar alttan yukarıya doğrudur.
Kardeş çok güzel olmuş eline sağlık.
Şaka lan şaka bune olm evde taklalar atarak gülüyorum bakıp bakıp ashdaskjdhsajkdhsakdhasda
bu arada ben Soichiro Honda yarın gel ar-ge departmanında başla.
Rahmetlinin ruhuna üç ihlas bi fatiha :D
Eksoz şahin marka araçtan sökme abart tabir edilen eksoz :D
Önceki hali chopper.
Yeni hali cılız olanı :D
usta sen nettin böyle ya :( İlk hali gayet güzelmiş :( Çevirebilirsen ilk haline çevir.. Ya kullan - Ya da sat... Yoksa motorunun son sahibi olursun
Edit 1: Arkadaşım sarhoşken falan mı yapmış diye soruyo
hani şu youtube'da bi video var ne diycen yani ne desen ne diyğğ ne desem bilemedim :D
Başkan inşallah değişikliğe başlamadan önce kaydetmişsindir :( son değişiklikleri geri al ilk haliyle kullan :(
bence cafe racer sandım ya :/
başlangıç için iyi, benim yorumlarım ise;
*seleye el atılmalı
*arka swingarm daha yuvarlak hatlı bir şeyle değişmeli,
* ön biraz basılmalı ve gidon race tarzı olmalı
Başlamak bir işi bitirmenin yarısıdır, motoru biraz daha soyabilirsin. Yorumlara gücenme, bittiğinde hiç kimsenin sahip olmadığı bir şey altında olacak
süphanallah kardeş ibretlik bir paylaşım.
ayrıca, espri bulamayanlar için amme hizmeti: https://eksisozluk.com/eksi-sozlukte...i--4438746?p=7
hocan sen gül gibi motoru mezara çevirmişsin. geçmiş olsun :(
dostum ben aydın merkezdeyim. seleye el atarsak, kesmeye ve gidona el atarsak daha güzel olabilir. haberleşelim yardımcı olayım daha güzel olabilir.
muhahha306, motosiklet projen icin degil ama buradaki tavrin icin tebrik ederim. Tum yorumlari naif bir olgunlukla karsiliyorsun. Baskasi olsa hemen savunmaya gecer, bu yorumlara tahammul edemezdi.
Motosiklete gelince, draggy'ye katiliyorum. Seleye el atilmali. Bitis kismindaki koseli parca yerine, orjinal sele gibi yuvarlak bir bitisi olmali.
O egzoz kesinlikle bir cafe egzozu degil. Acilen kesip at ve mevcut egzoz borusunu da degistiremiyorsan bile en azindan uzerine yalitim sargisi sar derim.
Bu far olmamis. Benim tercihim yuvarlak far olurdu ama sen bu far disinda herhangi bir sey takabilirsin. Yeter ki bu olmasin =)
Yine draggy'den alinti, ön tarafi basmali ve gidon T olmali. Yaris pozisyonunda oturmali.
Ben de zamaninda zs 150-19 kullanmistim. Orjinali de gayet guzeldi aslinda. Neyse =)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)