Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

sensin saygılı

REKLAM ALANI
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı freewill adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    genelleme yapmayayım diyorum ama bu dobloya binen insanlıktan çıkıyor arkadaş isviçreli bilim adamlarını bu konuyu derinlemesine incelemesi için davet ediyorum
    bir samsunberg' li ilim adamı olarak ifade etmeliyim ki kullanıcı kitlesi şahin kullanıcıları ile aynı sosyo-ekonomik çevreden; kredi filan derken buna geçti bir kısmı
    biraz da diğer arabalardan büyük, özgüven artırıyor (eşyaya bağlı özgüven bizi yine sosyo- ekonomik çevreye götürüyor)
    aracın yapısı da sürücünün çevreyle etkileşimini kısıtlıyor biraz
    melgklay, crxforever ve sezgingulmez bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Erkut C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD 200 SH 150 MIO100
    şimdi benim gördüğüm, takip mesafesinin çok üstünde bir mesafe var öndeki araçla, ayrıca şeridin sol tarafına yakın gidiyor,bu kullanım tarzı diyeceğim ama arabanın peşinden giderken bu şekilde gitmiyor. Birde sen arabanın yanından şeridini ihlal ederek geçiyorsun sıkıntı yok o senin yanından geçince veryansın ediyorsun. Samimi olmak lazım bence. Bana sol şeritte kimse böyle bir hareket yapamaz çünkü ben o hızda o takip mesafesi ile orada gitmem.
    crxforever bunu beğendi.

Alıntı freewill adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    genelleme yapmayayım diyorum ama bu dobloya binen insanlıktan çıkıyor arkadaş isviçreli bilim adamlarını bu konuyu derinlemesine incelemesi için davet ediyorum
    Hele de arka camında osmanlı tuğrası olanlara hiç yanaşmamak lazım :D

Motosikleti
    Hayaller PCX 125 Hayatlar Mondial 100 Loyal
    Çok güldüm, acayip güldüm, üfff ne güldüm varyaaa, ama bi güldüm hiç sorma..

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Alıntı Erkut C. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi benim gördüğüm, takip mesafesinin çok üstünde bir mesafe var öndeki araçla, ayrıca şeridin sol tarafına yakın gidiyor,bu kullanım tarzı diyeceğim ama arabanın peşinden giderken bu şekilde gitmiyor. Birde sen arabanın yanından şeridini ihlal ederek geçiyorsun sıkıntı yok o senin yanından geçince veryansın ediyorsun. Samimi olmak lazım bence. Bana sol şeritte kimse böyle bir hareket yapamaz çünkü ben o hızda o takip mesafesi ile orada gitmem.
    Kural işine girerek çıkamayız..

Arkadaş hız limitine uygun gidiyor arkadan gelen araç hızı ihlal ediyor..
    Sağdan araç geçmek yasaktır arkasında bekleyip yol vermesini beklemesi lazımdı..
    Motosiklet için kurallarda şeridin neresinde duracağı yazmıyor yani o an şerit motosiklete ait..

Samimi olmak gerekirse kuralları bildiğinizden pek emin değilim..

Hadi filtrelemeyi kural ihlali sayalım yine de 3 e 1 bir durum var..

Erkut C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD 200 SH 150 MIO100
    Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kural işine girerek çıkamayız..
    Ben zaten kurallardan bahsetmiyorum samimiyetten bahsediyorum, yoksa elbette kurallar var bende biliyorum, emniyet şeridinde seyir yapılamayacağını, iki arabanın arasından geçilemeyeceğini, kaldırıma park edilemeyeceğini, feribot sırasında en öne kafadan girilmemesi gerektiğini, ama ben samimiyim diyorum ve bu kurallara uymadığımı söylüyorum. Siz bu kurallara uyuyorsanız benim bilgi düzeyimi de eleştirmek en doğal hakkınız ona da bir şey diyemem.

AlperenB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İçimden mi geçicen asdhfasdhfasdfhasdfh

sezgingulmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni GT170 / Mondial RX3İ EVO
    "kadınlra direksiyon vermicekmişsiniz" ha sanki bunu yapan erkek sayısı daha fazla değilmiş gibi!
    Ablacim ben senelerdir arac kullaniyorum yogun trafikte basima gelenlerin %80 i kadinlar yüzünden
    daha dun aksam abla isiklarda durdugu gibi telefona sarilmis frenden ayagi gevsemis haberi yok sehirler arasi yolda 70 km ile giderken araba onume akiyor. Kornaya bastim panikledi allahtan arabayi stop ettirdide fukara sumugu gibi yapismaktan kurtuldum. Bayagi arananin yarisi yola akti ama. Simdi gelde guven kadin şoförlere

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)