Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

eBay dan alışveriş yapmak.

REKLAM ALANI
    desertseek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yolda
    Öncelikle herkese iyi forumlar.
    Daha önce e bay dan alışveriş yapmamşdım.
    Revit racewy mont almak istiyorum Türkiye fiyatı 760 tl.
    Ebay fiyatı 193 Dolar oda 520 Tl ye geliyor
    Bu montu e baydan alsam sıkıntı çıkarmı ve kaç gün içinde gelir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    xmax250
    ptt kargo ile getirtirsen ortalama 20 gun gibi bir surecte elinde olur.. 100$ üstü bildigim gumruk vergisi var ama bunun oranı her üründe farklılık gosteriyor diye biliyorum...

muhtemelen 100 lira civarı yine daha ucuza gelecektir alacagın ürün ama bekleme süresinide göz önünce tutmak lazım..

ayrıca bildigim, ptt kargo ürünü teslim ederken vergisini senden tahsil ediyor. ondan ekstra bir işlem yamana gerek kalmıyor...

bence riske girme, olurda bi sebepden ürünü alamaz vermezler ise gümrükde sana,
    ürün geri gider, karşı taraf çokdan ebaydan parasını almış olur üstüne bide mal geri geldiği için
    her türlü kaarlı çıkar paranıda geri alamazsın..

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı nvrmnd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ptt kargo ile getirtirsen ortalama 20 gun gibi bir surecte elinde olur.. 100$ üstü bildigim gumruk vergisi var ama bunun oranı her üründe farklılık gosteriyor diye biliyorum...

muhtemelen 100 lira civarı yine daha ucuza gelecektir alacagın ürün ama bekleme süresinide göz önünce tutmak lazım..

ayrıca bildigim, ptt kargo ürünü teslim ederken vergisini senden tahsil ediyor. ondan ekstra bir işlem yamana gerek kalmıyor...
    AB üyesi ülkelerden alışta - alınan gümrük vergisi oranı %18 (75 Euro üzeri)
    Ab dışındaki bir ülkeden 100usd üstü %20 vergilendirilir...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

Alıntı okoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence riske girme, olurda bi sebepden ürünü alamaz vermezler ise gümrükde sana,
    ürün geri gider, karşı taraf çokdan ebaydan parasını almış olur üstüne bide mal geri geldiği için
    her türlü kaarlı çıkar paranıda geri alamazsın..
    E-bay da ödeme aracı kurum: PayPall'dir....Öyle bi durumda şikayet ettiğinde ödediğin paranın %100'ünü geri alırsın....Tecrübe ile sabittir...
    The Power of The Dreams.

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kargo dahil mi ?
    Değilse ne kadar ?

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    760 tl ye 520 degmez ugrasmaya beklemeye risk almaya.. 760 a 300 tl civari olsaydi olurdu.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)