Hyosung GT 250-R Hakkında Bilgisi Olan...???
Reklamlar
-
20 Haziran 2015, 07:23
Arkadaşlar motorsiklet sürmeye yeni başlayacağım ve şuan gücümün yettiği 250'lik Hyosung GT 250-R.
Sizce almalı mıyım ??
motor nasıl bana sıkıntı Çıkarır mı ??
Yeni sürücüyüm illaki benlik sorunlar olacak fakat Motoru tavsiye Eder misiniz ... ??
Bilgileriniz İçin Şimdiden Teşekkürler..
Reklamlar
-
20 Haziran 2015, 07:31
bence baslangıcını 125 lık bı motorla yap ıvmesı yuksektır gt250r ın kendını cok rahat duvarda bulabılırsın
-
20 Haziran 2015, 08:31
Bi abimde var küfür edip duruyor bundan sonra Honda Kawa sasmam diyor. Kullanımı başlangıç için zor
-
20 Haziran 2015, 08:54
Bilinöli bir sürücüysen baslangıc ıcın alabılırsın bence ama alıcaksan 2012 ve üstü almanı tavsıye ederim.motor bakımlıysa sorun cıkarmaz
-
20 Haziran 2015, 09:02
Okuyup arastirmayan bir velet daha
Orada kocaman arama butonu var ayrica sordugun konu daha once binlerce gonderide tartisilmis. Bu kadar hazircilik olmaz. Moderator olsam direk banlamistim seni.
-
20 Haziran 2015, 09:17
shamye katılıyorum 10 tane falan ayri ayrı topic açıldı kendi topicigine bak motorun kullananlardan yorumları oku aydınlanirsin
-
20 Haziran 2015, 10:06
Hiç bilgim yok motorrrrrsiklet hakkında.Yenimi gelmiş kesin çin malıdır sdfsd
-
20 Haziran 2015, 12:03
dostum önce hitap şekline dikkat et . Velet falan yakışmıyor . Bİlgin varsa cevabını verirsin yoksa vermezsin veya zor geliyosa cevap vermek susarsın boş muhabbet yapmaya gerek yok...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
Shamy adlı üyeden alıntı
Okuyup arastirmayan bir velet daha
Orada kocaman arama butonu var ayrica sordugun konu daha once binlerce gonderide tartisilmis. Bu kadar hazircilik olmaz. Moderator olsam direk banlamistim seni.
dostum önce hitap şekline dikkat et . Velet falan yakışmıyor . Bİlgin varsa cevabını verirsin yoksa vermezsin veya zor geliyosa cevap vermek susarsın boş muhabbet yapmaya gerek yok...
-
20 Haziran 2015, 12:10
Ccx67 o abin doğru söylemiş.
baclangıcı gtr la yaparsanız düşmelere doymazsınız. Giderken, dönerken, dururken...
-
21 Haziran 2015, 13:05
manevra kabiliyeti o kadar sıkıntılı bi motormu GTR.. ??
-
21 Haziran 2015, 13:19
Manevra kabiliyeti başka, gidonum dar oluşu, ağırlığı başka. Dar gidon, açısı dar gidon, yatık oturuşla acemi birisi çok zorlanır. Tecrübeli olan o oturuş pozisyonuna alışık olmayanlar dahi bir bocalıyor. Problem düşük hızlarda olacaktır, döndüğünüz tarafa düşüyor olacak motor iyice alışana kadar. Boy da kısaysa eğer hepten sorun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler