Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250-R Hakkında Bilgisi Olan...???

REKLAM ALANI

Arkadaşlar motorsiklet sürmeye yeni başlayacağım ve şuan gücümün yettiği 250'lik Hyosung GT 250-R.
    Sizce almalı mıyım ??
    motor nasıl bana sıkıntı Çıkarır mı ??
    Yeni sürücüyüm illaki benlik sorunlar olacak fakat Motoru tavsiye Eder misiniz ... ??

Bilgileriniz İçin Şimdiden Teşekkürler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha YZF 125R
    bence baslangıcını 125 lık bı motorla yap ıvmesı yuksektır gt250r ın kendını cok rahat duvarda bulabılırsın

ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Bi abimde var küfür edip duruyor bundan sonra Honda Kawa sasmam diyor. Kullanımı başlangıç için zor

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    Bilinöli bir sürücüysen baslangıc ıcın alabılırsın bence ama alıcaksan 2012 ve üstü almanı tavsıye ederim.motor bakımlıysa sorun cıkarmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Okuyup arastirmayan bir velet daha
    Orada kocaman arama butonu var ayrica sordugun konu daha once binlerce gonderide tartisilmis. Bu kadar hazircilik olmaz. Moderator olsam direk banlamistim seni.

mücahit1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Null
    shamye katılıyorum 10 tane falan ayri ayrı topic açıldı kendi topicigine bak motorun kullananlardan yorumları oku aydınlanirsin

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Hiç bilgim yok motorrrrrsiklet hakkında.Yenimi gelmiş kesin çin malıdır sdfsd
    Green Arrow bunu beğendi.

dostum önce hitap şekline dikkat et . Velet falan yakışmıyor . Bİlgin varsa cevabını verirsin yoksa vermezsin veya zor geliyosa cevap vermek susarsın boş muhabbet yapmaya gerek yok...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okuyup arastirmayan bir velet daha
    Orada kocaman arama butonu var ayrica sordugun konu daha once binlerce gonderide tartisilmis. Bu kadar hazircilik olmaz. Moderator olsam direk banlamistim seni.
    dostum önce hitap şekline dikkat et . Velet falan yakışmıyor . Bİlgin varsa cevabını verirsin yoksa vermezsin veya zor geliyosa cevap vermek susarsın boş muhabbet yapmaya gerek yok...

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ccx67 o abin doğru söylemiş.
    baclangıcı gtr la yaparsanız düşmelere doymazsınız. Giderken, dönerken, dururken...

manevra kabiliyeti o kadar sıkıntılı bi motormu GTR.. ??

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Manevra kabiliyeti başka, gidonum dar oluşu, ağırlığı başka. Dar gidon, açısı dar gidon, yatık oturuşla acemi birisi çok zorlanır. Tecrübeli olan o oturuş pozisyonuna alışık olmayanlar dahi bir bocalıyor. Problem düşük hızlarda olacaktır, döndüğünüz tarafa düşüyor olacak motor iyice alışana kadar. Boy da kısaysa eğer hepten sorun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler