Ninja grubunun Yuvacık ve Seka park gazlaması
Reklamlar
-
20 Haziran 2015, 05:26
Reklamlar
-
20 Haziran 2015, 13:12
konuşan eleman olmasaymış iyi olurmuş
-
20 Haziran 2015, 13:48
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-videolari/148415-yuvacik-yollarinda.html
Aynı başlıktan devam edebilirsiniz.
-
20 Haziran 2015, 14:57
kbR adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-videolari/148415-yuvacik-yollarinda.html
Aynı başlıktan devam edebilirsiniz.
Bak bakayım aynı videolarmi izlemeden yorum yapma...
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
20 Haziran 2015, 15:31
Karalı adlı üyeden alıntı
Bak bakayım aynı videolarmi izlemeden yorum yapma...
Aynı motosikletliler aynı gün ve aynı gezi değilmi ? Benmi yanlış gördüm yoksa ?
Oysa canı çıkana kadar sevmeliydi insan,,, Elbiseleri çıkana kadar değil !!
-
20 Haziran 2015, 15:52
kbR adlı üyeden alıntı
Aynı motosikletliler aynı gün ve aynı gezi değilmi ? Benmi yanlış gördüm yoksa ?
Haklısınız beyefendi siz ne diyorsanız doğrudur kusura bakmayın.
-
20 Haziran 2015, 15:52
freewill adlı üyeden alıntı
konuşan eleman olmasaymış iyi olurmuş
+1
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
20 Haziran 2015, 15:57
Haklı haksız mevzusu değil kardeşim artistlik yapmanın lüzumu yok.. Forumun kuralları doğrultusun da sana olması gerekeni söylüyorum hepsi bu. Bir gezi yapılmıştır bunu paylaşabilirsin ama her resim her video için ayrı ayrı konu açmanın anlamı yok
-
20 Haziran 2015, 16:03
kbR adlı üyeden alıntı
Haklı haksız mevzusu değil kardeşim artistlik yapmanın lüzumu yok.. Forumun kuralları doğrultusun da sana olması gerekeni söylüyorum hepsi bu. Bir gezi yapılmıştır bunu paylaşabilirsin ama her resim her video için ayrı ayrı konu açmanın anlamı yok
Vaay artislik'mi ne alaka siz öyle anlamişsınız forumda artislik yapmayı sevmem yüzyüze daha zevkli oluyor
-
20 Haziran 2015, 16:05
Kaç yaşındasın harbiden merak ettim Şimdi sen adreste sorarsın
-
20 Haziran 2015, 16:12
Fazla merak başa bela
-
20 Haziran 2015, 16:33
Tamam bende gelir hakem olur kavga bitince yazarım kimin dövdüğünü. Tövbe tövbe. Arkadaş şurdan bile arıza çıkartabiliyorunuz ya hayret ediyorum.
-
20 Haziran 2015, 17:34
Şimdi Ninja içeren bir video daha paylaşsam ARTİZ olacağım yani. Farklı kameralar farklı kişilerin videoları. Ama olmaz. O BİLİRKİŞİ her zaman olacak.
-
20 Haziran 2015, 17:47
efendy06 adlı üyeden alıntı
Tamam bende gelir hakem olur kavga bitince yazarım kimin dövdüğünü. Tövbe tövbe. Arkadaş şurdan bile arıza çıkartabiliyorunuz ya hayret ediyorum.
Arıza belli forumda admin var moderatör var uygun görmeyen şikayet eder sildirir gölge yapmaya gerek yok
-
20 Haziran 2015, 17:51
Ne var beyler çok güzel bi video olmuş izlemekten zevk aldım
Ayrı bir başlık açması da bence sıkıntı değil.. Kimse için olmamalı.
Bu arada müziğin adı neydi ya ?
-
21 Haziran 2015, 10:17
Serdal abi çekemeyenler var galiba..senin meşhur egzoz duruyormu ver onu taksınlar.Arkadaş bir şeyede muhalefet olmayın be izle beğenirsen beğen beyenmessen kapa çık. Eline sağlık osman abi.
-
21 Haziran 2015, 10:59
Müziği koyuncaa herşeey bitiyoor
-
21 Haziran 2015, 13:10
Catsumato adlı üyeden alıntı
Serdal abi çekemeyenler var galiba..senin meşhur egzoz duruyormu ver onu taksınlar.Arkadaş bir şeyede muhalefet olmayın be izle beğenirsen beğen beyenmessen kapa çık. Eline sağlık osman abi.
Olumlu eleştirinin yanında olumsuz eleştiri de olmalı. Çekemeyenlerin tam tersine buralara gelmemesi lazım. Video gayet güzel ancak Ninja 300 kullanan arkadaş çok riskli işler yapıyor bana göre. Umarım geziniz güzel geçmiştir paylaşım içinde teşekkürler.
-
21 Haziran 2015, 13:54
Müzik ile yarışı anlatan elaman gırgırına eğlence olsun diye yapılmış bişe toplamda 350km yol yaptık biz çok eğlendik TimFx abi'de videoyu yapıp sizinle paylaşmak istemiş nasıl olmuş diye soran yok zati tehlikeli bir durumda yok içimizde yabancida yok birbirimizin sürüşünü bildiğimiz için sorun yok
-
23 Haziran 2015, 13:12
MotoGlock adlı üyeden alıntı
Ne var beyler çok güzel bi video olmuş izlemekten zevk aldım
Ayrı bir başlık açması da bence sıkıntı değil.. Kimse için olmamalı.
Bu arada müziğin adı neydi ya ?
crystallize lindsey stirling
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)