Birdaha hayati boyunca motorculara bulasmaz.. ellerin kaskin korumali eldivenin dert gormesin
Birdaha hayati boyunca motorculara bulasmaz.. ellerin kaskin korumali eldivenin dert gormesin
Helal olsun hocam süper yapmışsın.
Yazını okuyunca direk aklıma şu video geldi;
Adam elemanı motorla dövmüş, saygılar
Dostum olayın geçtiği tam adresi ver bakalım da bi mobeseden sorgulatalım güzel malzeme çıkar bundan
O küfür edince sende 'senin tuttuğun oruca sçıyım' deseydin.
Trafikte en uyuz olduğum yaya tipi ulan geliyorum işte niye üstüme üstüme geliyosun geçtiğin yer zaten yaya kaldırımı değil.
Çabuk ahlak muhafızları gelmeden...
(Okurken iç yağın erimesi...)
öncelikle geçmiş olsun.!!! allah iyiliğinizi versin şu yorumları okurken güldürdünüz ya )
Hadi motoru adamın üzerine yatırdın da hayalarını yakacak derecede nasıl yatırdın onu anlamadım.Yoksa adam motor üzerine düşerken binmeye falan mı çalıştı.
Helal olsun hocam motora üzüldüm.
ramazanın kıroları mı var? İnsanın insanlıktan nasibi olmayanlar mı var ? usluba dikkat etmek gerek..vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Evet abi şimdi hepinize soruyorum DAYAK YEMEK ORUCU BOZAR MI? :D
Hocam bence olay bu seviyelere gelmemeli. Bana göre yaptığın o arkadaşların yaptığından daha da yanlış. Plakan var ise sen giderken aldılarsa ve şikayet ederlerse çok ciddi suçlamalarla karşı karşıya kalırsın. Karaktersiz adam çok bunları öldürsen bile öldür öldür bitmez bırak dövmeyi lütfen bir daha böyle bir şey olur ise daha sakin kalmaya çalış. Motorun zarar gördü, adamları dövdün ne geçti eline geçici bir rahatlama belki suçluluk duygusu geçip gitti olay hayat bu tip şeylerden daha değerli ve anlamlı olmalı...
handroid eldiven istiyorum :D
bizimla degilsin
Aklıma bu geldi nedense
https://vine.co/v/O61IBq3zqLv
Bu arada ellerine sağlık kaşınanı kaşımışsın cidden.
Kaskla kafa olayina bayılıyorum :D
Bu arada ramazanı bahaneyle bazı insanlar gerçekten hanzo ne bileyim sinirle bakıyorlar o yüzden motora ramazan boyu soğuk bakıyorum
Motoru ustune yıkmak iyi aklına gelmiş.iyi yapmışsın başkan.
Hocam csb nedir ?
Düşündüm düşündüm açılımını bulamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:35 ----------
Motorun sağından inen bi sizi gördüm
Şimdi sağından indiğinize göre ayaklığı kapamak için motorun soluna geçmiş olmanız lazım bu sırada adam ne taraftaydı ?
Sizde motorun solundayken adam yanınızdayken motoru nasıl devirdiniz merak ettim.Yoksa tekrar sağa geçip mi devirdiniz yani 1) motordan sağdan indiniz sola geçtiniz ayaklığı kapamak için 2) sonra tekrar motorun sağına geçtiniz 3) motoru devirdiniz.
İşte burası benim aklımı karıştırdı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)