İş dönüşü eve bir kilometre kala, üç kişilik yaya grubu arabaların geçmesini bekledi, benim geldiğimi gördükleri halde içlerinden iri kıyım olan görmemiş gibi soluna bakmadan yola atladı. Korna çaldım. Tam yanından geçerken küfür etti korna için duydum sağa çekip durdum arkama dönüp baktıp, el kol hareketi yapıp koşar adımlarla yanıma geldi. Özetle bela geliyorum dedi.
Motor çalışıyordu, ayaklığı indirip stop ettirdim. Küçüçük motorsun ne o öyle hava olsun diye basıyorsun, sokakta gazlıyorsun dedi. 200 kilo makine, bende 80 kg toplam 280 kg, otuzla giderken çarpsam hoş mu olur ? geldiğimi gördüğün halde soluna bakmadan yola atladın, sanada banada yazık değil mi dedim. .iktir git .rospu çoçuğu oruç ağzımla beni çileden çıkarma dedi. İşte o an ben çileden çıktım.
Diğer arkadaşlarıda sakin o falan dedi biri kolundan çekip gel akşam akşam falan der gibi oldu ama beni tutmayı düşünen olmadı.
Önce motordan sağdan indim. Ayaklık üzerinde öne çekip ayaklığı kapatıp direk üzerine motoru yatırdım. Bu sefer üzerine düşen motordan kaçmak isterken ki kaçamadı bi refleks tutmaya çalışır gibi oldu tutamadı motorun altında kaldı. Diğerleri motoru kaldırmak isterken handroid eldivenlerle ben buna iki tane sağlam geçirdim. Bu sırda biri arkama dolaşıp vurmaya mı çalıştı tutmaya mı çalıştı emin değilim zira sırt koruması vardı vurduysa bile hissetmedim. ona da kaskla geçirdim. Vizor yerinden çıktı. Burnu kanadı, En ufak olanları hala motoru kaldırmaya çalışıyordu ki iri kıyım olan alın abi üstümden kasıklarım yandı demeye başladı.
O sırada diğer tarafa geçip iki de botla midesine indirdim. diğerine baktım . yarım metre açıldı. Dedim sende istiyon mu ? bişi söyleyemedi.
Arkamda taksi vardı Şöför çıkar gibi oldu onada bi bakış attım. kapıyı kapadı. sağ taraftan motoru kaldırıdım. - belim hala ağrıyor - ayaklığa aldım. Alta kalan eleman emekleyerek altından çıktı. Dedim .iktirin gidin gözüm döndü elimden kaza çıkmasın. Motora binim gazlayıp uzaklaştım. Vizörü almayı unuttum o heycanla. Yanarım yanarım ona yanarım.
Park ederken gördüm sol grenajda hafif bir çizik ve çatlak var. Bela geliyorum diyor arkadaş, altımda araba olsa hiç tereddüt etmez vurur geçerdim.