Benzinlik, ışıklar, kavşak geçişleri benim korktuğum yerlerden bazıları, bir de duran araçların kapı açmaları, yakın zamanda sıyırdım bir tanesini daha da yaklaşmıyorum mümkün olduğunca arkadan gelen yoksa kapı mesafesi bırakıp geçiyorum olmazsa mecbur duruyorum.
Eve gelirken baktım 2900 km olmuş, normal olarak hala tedirginim, özellikle sağa yavaş keskin dönüşlerde zorlanıyorum sanıyorum düştüğüm için ve hala bir arkadaşın dediği gibi gözler fıldır fıldır, yoldu,insanlardı,araçlardı,trafik işaretleriydi, motorun hakimiyetiydi kafa gidiyor, nispeten uzun yolda rüzgar, kask içinde oluşan ses
(ilk fırsatta kulak tıkacı deneyeceğim), titreşim cabası, bu kadar detaylı olabileceği hiç aklıma gelmemişti açıkcası, keyfi bir yana insanı oldukça yoruyor değer mi ?
Bence elbette değer, bu sabah yağmur yağdığı için işe yürümek zorunda kaldım, daha önce yağmurda düşmeseydim muhtemelen motor ile giderdim o ayrı, akşama kadar aklım motordaydı bildiğin özledim,
ev arkadaşımı aradım dedim gel al beni bari artçı olarak gideyim
eve vardığımda hemen kuruladım sildim güzelce
Nitekim orta/ileri/güvenli.. artık hangisi oluyorsa eğitimin şart olduğunu düşünüyorum, elbette kullandıkça ayrı tecrübe edeceğim fakat yaşadıkça tecrübe etmenin acısını çekiyorum yıllardır, artık buna gerek kalmasın istiyorum.
Forumda pek güncel konu göremedim, aklımda iken bu konuyu açtılar sağolsunlar, tam bir yer netleşecekti aklımda yine karıştı
bir sayfada bu linki gördüm
http://www.motoregitimi.com/ nedir ne değildir bilmiyorum.
Ayrıca Batuhan'ın dediği gibi kendi imkanlarımız ile de bir şeyler yapabiliriz eğer arkadaş arayan olursa dikkatli mümkün olduğunca risk almadan birlikte çalışmak isterim, eğer uygun bir eğitim yeri bulan olursa bunu da ayrıca değerlendirmek istiyorum.
Güvenli keyifli sürüşler.
@Batuhan güzel anlatmış.