7 gün olsa bende durmam giderim, 1 günde ne öğrenilirki ,
7 gün olsa bende durmam giderim, 1 günde ne öğrenilirki ,
art mi hic sevmem..
Görünen o ki kendi imkanlarımız ile idare edeceğiz
hayir , egitim icin para biriktirip grup olusturacaksiniz, izmir de ya da cevre illerde egitim almak isteyen kimseleri iceren..
ca rider coach dan egitim alabilirsiniz.Bursa ilindeler ama siz belli bir grubu olusturup sizden egitim almak istiyoruz dediginizde muhakkak istirak ediyorlar.
kimdir bu ca rider coach..dilerseniz ucretsiz olarak online teori egitim modullerine basvurabilir online olarak egitim alabilirsiniz..Ancak sunu da yazmadan gecemem..Egitim almak evet gerekli bana gore ancak kisitli bir butce ve eksik ekipmanli iken egitim almaktansa bendeniz ekipmanlari tamamlayip daha sonra egitim almayi tercih ederim.. Lutfen dizlik yerine pantolon
ben online teori modullerini aldim. İnanilmaz memnun kaldim.. gayet keyifli ve bilgi dolu gecti benim icin.. sizde deneyin .
Bilgi için teşekkürler, not alıyorum, online kısmını özellikle inceleyeceğim, ayrıca haklısın her daim full ekipman şart, yalnız şu an videolara daldım çok keyifli görünüyor, çiğdem alıp geleyim
" Dişli Lastik " bilenler vardır muhtemelen ben yeni gördüm
Aşklar biter yollar bitmez dedim, ne aşk bitti ne de yollar..
Arkadaşlar çok iyi fiyat aldım bilindik yerden, 3 kişi gidersek uygun bir fiyata eğitim göreceğiz ekipman+motor onlara ait ve 2 gün sürecek günde 6 saat özel mesaj atın
Yer neresi,kimden alacağız,ücret ne kadar biraz daha bilgi verirsen iyi olur
Eğer ayın 4 ünden itibaren olursa ben gelirim.
Yeri isteyen kişilere belirtmek zorundayım adam paylaşma dedi
Yok hocam uzman birisi . 2 gün 400 tl ye 3 kişiye tamam dedi. 700 den düşürdük ciddi eğitim isteyen varsa toplasalim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
onurhan d tamam dedi varmı daha ilgilenen?
İzmirdeyim gelirim kesin gelirim ama İzmirde olacak
günceldir ....
Bir heyecan ile cross'a giriştim yoksa bunu değerlendirebilirdim
normaline talep yokki cross a olsun
Uzaktan eğitim olanağı var mı, gelip kenardan izleyebiliyo muyuz Aklıma şu geldi:
Param yok şu ara, penceredeki adam olasım var
ilan hala günceldir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)