O arı benimde gözümü soktu.Asıl visor açık güneş visoru kapalıydı ancak arı bir şekilde suratıma vurup gözüme girdi ve son bi can havliyle iğneyi batırıp hakkı rahmetine kavuştu.Allah korudu gözümü.Bilen bilir..Kandıra sapağından Kerpe'ye giden çok harika bir yolda visor açık rüzgarın tadını çıkarıyordum..Artık şeffaf visoru alttan çok az açıyorum.Tövbeliyim )
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
giderken vizörü açmak zorunda kalırsam bir gözümü kapatıyorum ki; açık olana bir şey kaçarsa diğerini açar en azından sağa sola kaçabileyim diye.
öyle alıştım en başından öyle gidiyor olay. Allah göstermesin diyelim.
Ben kasksizken bikere alnıma bi çarptı felaket acıttı ne sövdüm ama varya
O bocege biri korumasiz cikmamasini soylemeliydi
Basligi okudum vay anasini dedim. Mission imposible tarzi falan dusundum. Rampadan falan ucup on camdan mi girdi acaba. Hadi en kotu apacinin biri motorun ustune indirmistir helikopteride,carpmistir dedim. Millet ne aksiyonlar yasiyor be. Hiç dusunmemisim ki...
Bence radikal yada hürriyete başvurun işe alabilirler
Kask vizörünü kapalı, Montun fermuarı çekili olmalıdır.
bana çarpmıştı gözlerim karardı kafam şişti. Okadar da fena bir hayvan.
İftar dan önce okudum başlığı konuya bakmadım.Açlık dan yanlış okuyorum galiba deyip çıkmıştım.
Ya arkadaş helikopter nedir yaa gözünü sevdim.
Bilerek yazdın demi öyle hadi itiraf et
valla konuyu açmadan tavuk koyun şimdide helikopter mi deyip gerçek sandımdı sesli gülemiyomda gece gece değerli gibi sekiyom olduğum yerde
Herkes alıntılamış bu mesajı snappy' nin yazdığını görmemiştim dedim niye gülüyorlar ben anlamadım meğersem yazarı tavuk katili, koyun düşmanı snappy' miş. Böcek kesmez seni bu saatten sonra
Bu arada geçen hafta sayende işten atılıyordum az kala forumu gezerken tavuk ve koyun maceran aklıma geldi krize girdim durduramadım da kendimi çatladım gülmekten gidip yüzüme su çarptım da rahatladım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)