Videonun görünmeyen kısmında r25 sürücüsü 4. lahmacunu bitirmeye yakın cbr sürücüsü gelmiştir.
Sadece meraktan soruyorum kilolarınız nedir? Geçenkinde 55 kg muhabbeti falan olmuştu.
Birde o anahtarlığın metal ise boyayı kaldırır söyliyim.
İkisi de güzel makinalar ikisine de Allah kaza bela vermesin.
r25 sürücüsü benim 81 kg
cbr250r sürücüsü 55kg
cbr250r sürücüsü r25 binince top speed 194 ben binince 193 e düşüyor
Yazık günah kardeşim benzin fiyatı olmuş 4.97, sonucu belli yarış için boşa benzin harcamışsınız.Yapmayın böyle şeyler
Kasksız motorcuya selam verilmez , genelde sela verilir.
yamahacıların abarttığı kadar fark yokmuş arada.
Top speed olarak son hızda öyle uçurum gibi fark yok.
Honda bir kamyon tuğlayı 1 kişi boşaltırken
Yamaha bir kamyon tuğlayı 2 kişi boşaltıyor.
R25 tam bir balon ve abartı benim benzin deposu oynuyor mesela tırnaklarını dandik yapmışlar cbr 250 alalım aldıralım arkadaşlar
Aynen öyle işte, zaten olması mümkün değil, teknik veriler ortada. Honda kalkarken debriyajı fazla basılı tutup kalkışta R25'e kıyak geçmiş. R25 de o esnada öne çıkıyor. 0 - 100'de hemen hemen hiçbir farkları yok. Milletin anlamadığı şey yüksek gücün son sürat dışında başka bir şeyi etkilemeyeceği. Honda'nın torku daha yüksek, biraz daha hafif ve gücü daha az. Aynı paraya hangisinin alınacağı tamamen tercih meselesidir.
Kalkıyor olabilir de kalkarken fark bir metre oluyorsa konuşulacak konu değil, onu demek istiyorum. İnsanlar sanki arada uçurum varmış gibi yorumlar yazıyorlar. Bunların tümü üç aşağı beş yukarı aynı ayarda motorlar.
Bu hızlar düz yolda değil. Yokuş aşağı yapılıyor.
geçen iki hafta önce tekirdağa giderken hafif kazalı r25 deneme fırsatım oldu, açıkçası cbr kullandığım zamanlardaki farktan çok aman aman fark hissetmedim, şu anda fazer kullandığım için olabilir etkisi ama hızlanma durumuna baktım, çok fena hızlandığı hissini alamadım, cbr de de 160 a kadar güzelce geliyordum, r25 te de aynı hissi verdi açıkçası, birde çok yaktı tekirdağa bir depo ile gittim geldim r25 iki depo harcadı valla
Ya R25 beş para etmez arkadaşlar cbr 250 kral bence herkes cbr almalı yukarıda arkadaşın dediği gibi, yamaha almayın bırakın burunları sürtsün, o parayı da hak etmiyor zaten yamaha
R25 yatsın kalksın yola dua etsin yoksa cbr tokatlayacaktı yol 100 metre daha devam etseydi
r25 aslında çin malı zaten, pistte 600cc tokatlıyo onlar da fotoşop, cbr alın cbr :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Motoron dergisinde 250 Cc dört silindir Kawasaki haberi var . Mobilden kopyala yapıştır yapamadığımdan burdan yazmak istedim. Bir forumdaşın motoron un Web sayfasındaki linki kopyalamasını rica ediyorum.
Bu başlık değerlenir, reserved
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)