Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda CBR250R vs Yamaha Yzf R25

REKLAM ALANI
    astrofizik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio beverly 350
    Honda cbr 250 derim ben

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmetcan45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 -- YZF R25 -- CBR 600RR -- YZF R1
    Bende 2 sindende var cbr 2015 3500 km r25 2015 1550 km nie bu kdr polemiğ yapıyonuz :D 2 side güzel motorda kilomdan dolayı cbr da otururken depodan dolayı daha rahat kavrıyorum ama r25 in yeri ayrı arkadaslar son hızlar aynı olabilir kilolu olmasam r25 194 gören arkadaslar var cbr o kadar görmüyo tabi taş çatlasın arkadasm 181 mi ne demişti ben 173 te felan kaldım :D bu konuda bek bişey değişmez zaten sadce r25 daha cabuk hızlanıyor cbr i arkadasa verdm cocuk 80 kilo ben r25 105 kiloym 55 km hızda bı asıldık ben uzadım gittim 180 oldu oda ben 178 yaptım felan dedi ama aradaki fark baya acıldı 3 tır boy fark oldu r25 çift silindirin verdigi güçle cabuk uzuyor yakıt konusundada öyle ahımlı sahımlı bişey yok abarmasın kimse 2 motorda yüksek devrlere cıktıgında cok yakıyo r25 250 gitse cbr 270 felan gidiyo. son olarak cbr şu göstergeyi bi değiştirse arkadas biraz yenilikci oln deilmi kaç senedir aynı gösterge var motorda r25 şuanda eksigi yok bence cbr de ufak tefek eksiklikler var onlarıda herkez biliyo zaten.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    R25'i tokatlayacak yakın siklette tek motor ninja 300'dür

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Alıntı A.Volkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R25'i tokatlayacak yakın siklette tek motor ninja 300'dür
    geçen yuvacık dönüşü benzin almaya girdi bitane r25 çok bekledik gelir oynaşırız diye ama gelmedi

4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    R25 in önde olacagi asikar ama 3 tır boyu felan komik rakamlar yapmayın etmeyin sanki drag yariscisiniz , motogpde pilotsunuz, ne geregi var polemiklere 20 30 metre geriden gelsin cbr ulasacagi yere r25 ten 3 5 dk geç gitsin(ki bu tapa gaz giderse geçerli tapa gaz gidilmiyecegine gore sürekli...) yani şahsen alcaksam bende r25 alirim honda sevmedigimden ötürü ama honda Japonlarin tofasi parcalari ozellikle cbr 250-125in parcalari aşırı ucuz , yamahadan bihaberim, özetle r25i aşırı goklere cikarmanin, veya cbryi yerin dibine sokmanin alemi yok . Tamam r25 illaki önde ama egoist biri değilseniz en iyi benim motorum gitsin derdiniz yoksa pek fark yok,yani. Ninja 300 kullaniyorum sahsen daha 180i gecemedim kilomda 68, millet r25 le 193 yapiyo... hiçte ay benim motorum güçsüz dandik sanirim havalarına girmiyorum. Ne olcak arkadaslar yapmayin tek derdiniz bu olsun

Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Ninja 300 ün internette 194 km hız yaptığını gösteren resimler var !Tabi sizin motorunuzu siz daha iyi bilirsiniz
    Ayrıca 2016 da cbr250r çift silindirli bir makina gelebilir

Alıntı Karalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen yuvacık dönüşü benzin almaya girdi bitane r25 çok bekledik gelir oynaşırız diye ama gelmedi
    Siz tokatlarsanız bence kasmaya gerek yok :D

Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı Karalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin motor efsane zaten !
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

4Vaqrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300
    Yokuş aşağı 187 gördüm üstad önemli olan her an o hizi yapabilmesi kaç saniyede ulaştığı, ibrede bi kereligine yokus asagi +190 gorup benim makinem 190 basiyo demiyosunuz inşallah, hafif bi rüzgarda tirt 175 180i gecmez o makineler duz yolda benim makinem orta halli bi rüzgarda 178 civari gördüm 3 5 daha giderdi dahada gitmezdi o yüzden 180in üzerine cikamadim diyorum ki doğrusuda budur bence. Yoksa arkadan rüzgar essin yokus asagi olsun 194 195 görürsünüz ama bu kendinizi kandirmak

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı 4Vaqrant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yokuş aşağı 187 gördüm üstad önemli olan her an o hizi yapabilmesi kaç saniyede ulaştığı, ibrede bi kereligine yokus asagi +190 gorup benim makinem 190 basiyo demiyosunuz inşallah, hafif bi rüzgarda tirt 175 180i gecmez o makineler duz yolda benim makinem orta halli bi rüzgarda 178 civari gördüm 3 5 daha giderdi dahada gitmezdi o yüzden 180in üzerine cikamadim diyorum ki doğrusuda budur bence. Yoksa arkadan rüzgar essin yokus asagi olsun 194 195 görürsünüz ama bu kendinizi kandirmak
    Tatile giderken devirde vites attırmadan sakin sakin giderken 6. vitese çıktım arkamda 30-40 kiloluk bi çanta, üstüne 90 kilo ben 181 gördüm şimdi düşünüyorum 1. vitesten itibaren sürekli redline' a girip vites atsaydım bende o gün 190 görürdüm. Devir kesicisi 196' da devreye giren bi aletin 190 görmesi sizi bu kadar şaşırtmasın basıyor işte basmasa gidip 15 bin lira para verip almazdık.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    cbr daki kalkışta zaten farkı yedi, 10bin devirle kalkış mi yapılır..

Motosikleti
    CBR 250R
    Benim naçizane görüşüm fuarda bakmıştım motora deposu malzeme kalitesi Cbr'daki gibi gelmedi. Elbette CBR'dan hızlı olabilir. Ama hangimiz hep tapagaz gidiyoruz. Tercih meselesi tabi, benim en büyük soru işaretim yeniliklere karşı. Yani telefona bile güncelleme gelse acaba doğru yama mı diye yorumları okuyorum. Bu sene değil de seneye R25 gerçekten uzun ömürlü,kalite olarak sağlam mı karşımıza bir tablo çıkarır.
    Bir zamanlar Halil ağbi vardı kulakları çınlasın,önce malı bir görelim derdi hep. Bakalım umarım sağlam çıkar tabi burada R25 kullanıcılarına zarar gelsin istemem Hepimizin tekeri düz bassın.
    No matter how bad your day is

Your bike will always make you feel better.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)