Grenajları Tamir Ettirmek-Sefaköy İrfan Usta
Reklamlar
-
18 Haziran 2015, 22:06
Reklamlar
-
18 Haziran 2015, 22:25
Maşallah, eline sağlık ustanın sıfır gibi duruyor. Tekrar kırılmamalarını dilerim keyifli sürüşler bu arada motorunuz da hayırlı olsun.
-
18 Haziran 2015, 22:27
Sado39 adlı üyeden alıntı
Maşallah, eline sağlık ustanın sıfır gibi duruyor. Tekrar kırılmamalarını dilerim keyifli sürüşler bu arada motorunuz da hayırlı olsun.
Teşekkürler,bu kadar kırık içinde bi ön çamurluğu ben kırdım diğerleri önceki sahibinin eseri
-
18 Haziran 2015, 22:30
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Teşekkürler,bu kadar kırık içinde bi ön çamurluğu ben kırdım diğerleri önceki sahibinin eseri
Nassı???..Memnun kaldın mı İrfan ustadan???...Dediğim kadar var mı???
-
18 Haziran 2015, 22:34
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Nassı???..Memnun kaldın mı İrfan ustadan???...Dediğim kadar var mı???
Olmaz mı usta pzt verdiğimde cuma günü alırsın dedi adam cuma günü teslim edecek sözünün eri,
Ama irfan usta az biliniyor daha çok kişinin bu konuda bilgi sahibi olması lazım,
-
18 Haziran 2015, 22:38
Olmaz mı usta pzt verdiğimde cuma günü alırsın dedi adam cuma günü teslim edecek sözünün eri,
Ama irfan usta az biliniyor daha çok kişinin bu konuda bilgi sahibi olması lazım,
Maslak sanayiideki Motocolor Hsan ustadan sonra İstanbul'da en iyi 2.ci Motosiklet boyacısıdır kendisi...(eski rayzing kullanıcıları nin çoğu bu adamı tanır...)....
-
18 Haziran 2015, 22:44
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Maslak sanayiideki Motocolor Hsan ustadan sonra İstanbul'da en iyi 2.ci Motosiklet boyacısıdır kendisi...(eski rayzing kullanıcıları nin çoğu bu adamı tanır...
)....
İşte eskiler biliyor doğru ama yenilerinde bilmesi lazım gidip sıfır grenajlara bir dünya para vermeyelim usta işinin ehli
-
18 Haziran 2015, 22:54
grenajları birleştirdiği macunun adını biliyormusun ? hayırlı olsun
-
18 Haziran 2015, 23:00
-
18 Haziran 2015, 23:01
bektanist adlı üyeden alıntı
Yok macunun ismini bilmiyorum,ama bilsem de söylemem meslek sırları verilmez çünkü,
Bir ara ustanın yanına uğrayın o sizin bütün sorularınızı yanıtlar gibime geliyor.
-
18 Haziran 2015, 23:18
Yok macunun ismini bilmiyorum,ama bilsem de söylemem meslek sırları verilmez çünkü,
Bir ara ustanın yanına uğrayın o sizin bütün sorularınızı yanıtlar gibime geliyor.
ben senin için sordum umarım bu kalitede bir ürün kullanmıştır video altta
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
18 Haziran 2015, 23:18
plastik kaynak olması lazım
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
18 Haziran 2015, 23:35
boyle bir on tampon tamirat ve boyası kaç lira tutar ?
Markaya Göre ayrı fiyat çekilir mi ?
-
18 Haziran 2015, 23:49
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
boyle bir on tampon tamirat ve boyası kaç lira tutar ?
Markaya Göre ayrı fiyat çekilir mi ?
fiyat hep markaya göre çekilir örnek mondial le git granaj için birde yamaha ile git granaj için
geçen yazdım silinmiş seninkilerle benimkiler burdan yazim özel mesaj sevmiyorum geçmiş olsun kazamı yaptın.
-
18 Haziran 2015, 23:55
Üstat videoyu izledim gayet sağlam bir macun belliki ama İrfan Usta'nın nasıl bir çalışma sistemi var bilemiyorum ama sağlamlık konusunda şu söyleyebilirim,
Resimlerde de var sol alt sakalın ayakları kırılmıştı İrfan Ustaya bunlar sağlam oldumu dedim o esnada parça elimde duruyordu,elimden parçayı aldı yaptığı ayaklıktan tutarak parçayı sallamayı başladı ne bir ses geldi parçadan ne de bir deforme oldu hatta bu ayakları kopartabilirsen sana bu parçanın sıfırını alıcam dedi.
Yaptığı işten emin olmak bence budur,
-
18 Haziran 2015, 23:58
Üstat videoyu izledim gayet sağlam bir macun belliki ama İrfan Usta'nın nasıl bir çalışma sistemi var bilemiyorum ama sağlamlık konusunda şu söyleyebilirim,
Resimlerde de var sol alt sakalın ayakları kırılmıştı İrfan Ustaya bunlar sağlam oldumu dedim o esnada parça elimde duruyordu,elimden parçayı aldı yaptığı ayaklıktan tutarak parçayı sallamayı başladı ne bir ses geldi parçadan ne de bir deforme oldu hatta bu ayakları kopartabilirsen sana bu parçanın sıfırını alıcam dedi.
Yaptığı işten emin olmak bence budur,
kardeş umarım sağlam olmuştur ben yazarak canını sıkmayayım biraz tecrübe edindim bazı konularda umarım aynı tecrübeyi sende yaşamazsın.
ustayı tanımam işçiliğini bilmem sadece merak edip sordum tekrar geçmiş olsun. ve hayırlı olsun.
-
19 Haziran 2015, 00:23
-
19 Haziran 2015, 00:41
kardeş umarım sağlam olmuştur ben yazarak canını sıkmayayım biraz tecrübe edindim bazı konularda umarım aynı tecrübeyi sende yaşamazsın.
ustayı tanımam işçiliğini bilmem sadece merak edip sordum tekrar geçmiş olsun. ve hayırlı olsun.
Tercübe tercübe tercübe sağolasın ,inanki 33 yıllık hayatımda öyle tercübeler yaşamışım ki tahmin bile edemezsiniz,
Plastiği birleştirmenin kaynatmanın tercübesini yaşasam ne olur yaşamasam ne olur?
Çok çok yeni grenajlar alınır olur biter sıkıntı olmaz, asıl sen rahat ol canını sıkma böyle şeylere
Bu arada Sıkı can iyidir kolay çıkmaz.
-
19 Haziran 2015, 02:57
fiyat hep markaya göre çekilir örnek mondial le git granaj için birde yamaha ile git granaj için
geçen yazdım silinmiş seninkilerle benimkiler burdan yazim özel mesaj sevmiyorum geçmiş olsun kazamı yaptın.
Teşekkür ederim. 5 şeritli gonya yolunda dikkatsizlik ve hız sonucu tek taraflı yaralamali bir kaza atlattim.
15 gün falan oldu, başta ufak gibi geldi ancak sağ Kolumdaki ezilmë ve ödem halen iyileşmeDi.
Günlük işlerde bile kullanmakta güçlük çekiyorum kolumÜ.
Kaliteli motor, kaliteli lastik ve ekipman ın değerini bir kez daha anladım.
-
19 Haziran 2015, 13:06
@zuzuuw geçmiş olsun kardeşim,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)