Grenajları Tamir Ettirmek-Sefaköy İrfan Usta
Reklamlar
-
grenaj tamirini araba trim tırnak falan tamiri yapan yerler vardır sanayilerde bu insanların hepsi yapar çünkü aynı mantıkdır .. hatta metaryaller bile aynıdır.. grenaj tırnak tamiri falansa ona görme hiç defalarca yaptırdık illaki yeniden o birleşim yerlerinden ayrılıyor geçmeli ise kırılıyor.. sıfır grenaj yada sağlam çıkma grenaj şart o işe..
Reklamlar
-
Komple sağını solunu 500 e anlaştım çok güzel motorcuyu seven genç bir arkadaşla. Çıktığında resmini paylaşacağım. Siz karar verin 1200 fiyat veren burnu havada ustayla arasındaki farka.
-
jacob34 adlı üyeden alıntı
Komple sağını solunu 500 e anlaştım çok güzel motorcuyu seven genç bir arkadaşla. Çıktığında resmini paylaşacağım. Siz karar verin 1200 fiyat veren burnu havada ustayla arasındaki farka.
Resimleri bekliyorum ustadan memnun kalırsan bizede haber verirsin.
-
Takipteyim.
-
13 Temmuz 2019, 11:16
Bu konunun devamında ne oldu? Çok faydalı bir konu aslında önerilen tırnak tamiri, karenaj tamiri yapan yerleri herkes yazsa, bir çok arkadaşa fayda sağlanır.
-
13 Temmuz 2019, 16:50
Merhabalar. Sonucunu üzülerek belirtmeliyim ki anlaştığım usta dandik çıktı kavga ettik. Ben fazla araştırmadan en yakın yere gidip motoru bırakmıştım. Eminim iyi bir usta bulunur araştırılırsa. Ama dediğim gibi irfan ustayı tekelleştirmek gereksiz.
-
13 Temmuz 2019, 18:03
Bu usta granaj benim plastik boya mada yapar mı acaba? Aynı renk e gerçi boyayı bulur mu bilemem
-
15 Temmuz 2019, 01:05
Benim araştırdığım kadarıyla şu anda tamir fiyatının bi tık üstüne sıfır grenaj alabiliyosunuz yada çıkma grenaj tamir parasına.Bilemiyorum kafam çok karışık grenajda kırık var yaptırmıyorum hala bekliyorum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)