Motorcu Ekipmanı Satan Yabancı Site Önerisi
Reklamlar
-
18 Haziran 2015, 18:45
Malumunuz yurduşındaki fiyatlar(kask, ceket, pantolon, bot, eldiven) ülkemizdekinden daha uygun. Önerebileceğiniz ucuza satış yapan kargosu uygun bir site var mıdır acaba?
Önceden konusu açılmıştır belki ama ben internette aratmama rağmen yeterli bilgi bulamadım.
Reklamlar
-
18 Haziran 2015, 19:22
-
18 Haziran 2015, 19:47
40yapar adlı üyeden alıntı
www.motoin.de
candır can
Bir göz gezdirdim de tam aradığım site gibi duruyor. Teşekkürler
-
18 Haziran 2015, 19:53
Kesinlikle www.motoin.de
2 hafta önce sipariş verdim, Türkiye'ye göre vergi dahil %50 daha ucuza geliyor.
-
18 Haziran 2015, 21:16
Aslında ne aldığınıza bağlı. "Special offers" kısmındaki ürünlerden alıyorsanız, Türkiye'den ucuz olabiliyor.
Ben Dainese Street Biker D-WP ayakkabı almak istemiştim. 342 TL ayakkabı + 46 TL kargo + 68 TL de vergi ekleyince Türkiye fiyatından daha pahalı oldu. Ben de burdan almayı tercih ettim. Hem deneyerek aldım hem de günlerce beklememiş oldum.
-
18 Haziran 2015, 21:24
Teslimat ab ülkeleri dışında ise en az yüzde 19 vergi alınacak diyor bunlarıda hesap etmek gerek ama Ebayla karşılaştırmadan bi şey alma
-
18 Haziran 2015, 21:27
Berk@nt adlı üyeden alıntı
Aslında ne aldığınıza bağlı. "Special offers" kısmındaki ürünlerden alıyorsanız, Türkiye'den ucuz olabiliyor.
Ben Dainese Street Biker D-WP ayakkabı almak istemiştim. 342 TL ayakkabı + 46 TL kargo + 68 TL de vergi ekleyince Türkiye fiyatından daha pahalı oldu. Ben de burdan almayı tercih ettim. Hem deneyerek aldım hem de günlerce beklememiş oldum.
Ben 5 parçayı da alacağım için vergilerle(vergiyi %18e göre hesapladım, doğru mu emin değilim) 2200 lira gibi bir fiyat oldu toplam. Türkiye'de alsam en aşa 3bin lira tutar diye tahmin ediyorum. Tabi üründen ürüne farklılık oluyor haklısınız, bir de sizinki tek ürün olduğu için kargo ücreti de epey etkilemiş olmuş anlaşılan, 2200 liralık alış verişte 50tl kargo çok etkilemez ama 350tl lik alış verişte etkiler diye düşünüyorum.
-
18 Haziran 2015, 21:39
Dediğiniz gibi, ben bir tek ürün aldığım için fiyat yüksek olabilir. İstanbul'daki firmalar da nakit alımlarda %20 civarı iskonto yapıyorlar.
Ben arada çok büyük fark olmadıkça kendi esnafımızın kazanmasından yanayım.
-
18 Haziran 2015, 21:47
Daniese mont, sidi bot, handroid eldiven, icon ghost karbon kask aldım, tamamı nakit ile yurdışı sitelerden ucuza geldi. Eğer nakit ise kesinlikle mağzaya gidip fiyat almanızı öneririm.
-
18 Haziran 2015, 22:37
Motion.de almanya dan mi yolluyor fiyatlar uygun kargodan kaçınmak için almanya dan akraba getirtirim ay sonu gelecekler başka alman siteleri varmı
-
18 Haziran 2015, 22:48
Fc-moto bir de lois.de diye var. Google dan aratabilirsiniz nasil yazildigindan pek emin deilim.. arkadaslarin dedigi gibi bazi urunlerde hicbir fark olmuyor.. size tavsiyem alicaginiz urunun turkiyedeki fiyatini ogrenin oyle karar verin.. ( hatta gidip pazarlik edin oyle karar verin)
-
18 Haziran 2015, 23:01
En iyisi hemen almayayım zaten acelem yok, bir ara uğrarım nakit verebilme durumum olursa ona göre karar veririm, teşekkürler yorumlar için.
-
18 Haziran 2015, 23:06
Bende 'motoin' den kask mont eldiven aldım 2300 TL tuttu kargo dahil olarak.Geldiğinde de benden 44 TL vergi aldı PTT Allah razı olsun ben 400-500 arası bir şey bekliyordum çok mutlu oldum.Acaba vergi dilimine girmiyor mu aldığım ürünler sorusu aklıma geldi.
-
18 Haziran 2015, 23:55
Motoin.de ben de kullandım, Alpinestars Atem mont aldım. Kargo süresi biraz uzun (3 hafta kadar) olmakla birlikte alışverişten memnun kaldım (tabi daha fazla fiyata hızlı kargo da var ama PTT gibi kapıda vergi sistemi olmayabilir, gümrüğe gitmek gerekebilir). Vergisine ne ödeyeceğinizi, TR'de gümrüğe girdikten sonra internetten görebiliyorsunuz. PTT direkt teslim edip vergisini de alıyor. Ben de tavsiye ederim, sanıyorum bundan sonra acil olmayan tüm ekipman ihtiyaçlarımı oradan alıcam.
-
19 Haziran 2015, 02:20
motorin.de ucuz diyebileceğiniz ürün ne var?
türkiye arasında pek fark bulamadım. mesela shark raw 700 civarı. ürün gelirse birde vergi eklenecek türiyede zaten 800 lira değilmi.
-
19 Haziran 2015, 04:18
marvel23 adlı üyeden alıntı
türkiye arasında pek fark bulamadım. mesela shark raw 700 civarı. ürün gelirse birde vergi eklenecek türiyede zaten 800 lira değilmi.
hocam ben aldığım monta burda 1600 lira dediler.Bana 1100 liraya geldi,kask 1700 lira idi oda 1150 ye geldi.Artı birde 170 lira değerinde deri kışlık eldiven hediye olarak verildi alışverişimde indirimi siz hesaplayın.
''HER şey gelip Geçici ey Gönül,Bak az ÖNCE aldığın NeFeS bile geldi Geçti...
-
19 Haziran 2015, 08:54
Motoinde bazı ürünler iyi bazı urunler daha pahalı. Özellikle tr de olmayan ürünlerin bulunması avantaj. Ben mesela shark s700 redding replika kask Trde bulamadım motoinden aldım 470 liraya geldi burada 550 tl gibi bi fiyatı var
-
19 Haziran 2015, 09:49
Memory42 adlı üyeden alıntı
hocam ben aldığım monta burda 1600 lira dediler.Bana 1100 liraya geldi,kask 1700 lira idi oda 1150 ye geldi.Artı birde 170 lira değerinde deri kışlık eldiven hediye olarak verildi alışverişimde indirimi siz hesaplayın.
Hocam sizin ürünlere türkiyeye girişte ne kadar vergi ödediniz acaba? türkiyede ödenen vergi cüzi bir miktarsa bazı ürünleri motoin.de den almak mantıklı.
-
19 Haziran 2015, 18:06
marvel23 adlı üyeden alıntı
Bildiğim kadarıyla sitede yazan fiyatlar avrupadaki verginin eklenmiş hali. mesela shark raw kask 669tl yazıyor ama avrupa dışında satımlarda 562tlye düşeceği yazıyor. Yani kask 669tl+vergiye değil, 562tl+vergiye geliyor. Avrupada da vergi %19 olması lazım. Yani orda yazan fiyata almış oluyorsunuz. Ekstradan sadece kargosu var.
-
19 Haziran 2015, 22:58
taygunn adlı üyeden alıntı
Bildiğim kadarıyla sitede yazan fiyatlar avrupadaki verginin eklenmiş hali. mesela shark raw kask 669tl yazıyor ama avrupa dışında satımlarda 562tlye düşeceği yazıyor. Yani kask 669tl+vergiye değil, 562tl+vergiye geliyor. Avrupada da vergi %19 olması lazım. Yani orda yazan fiyata almış oluyorsunuz. Ekstradan sadece kargosu var.
anladım almanydaki kuzenime söyledim bakalım 500 se hemen alırım turkiye den 350 tl daha ucuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)