Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motorcu Ekipmanı Satan Yabancı Site Önerisi

REKLAM ALANI

Alıntı marvel23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anladım almanydaki kuzenime söyledim bakalım 500 se hemen alırım turkiye den 350 tl daha ucuz
    Almanyadan alirsa 500tl olmaz sitede yazan fiyata alir. Vergisiz fiyati 562tl, hangi ulkeden alirsaniz o 562tlnin ustune o ulkenin vegisi eklenir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Alıntı M.KESKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam sizin ürünlere türkiyeye girişte ne kadar vergi ödediniz acaba? türkiyede ödenen vergi cüzi bir miktarsa bazı ürünleri motoin.de den almak mantıklı.
    Toplam ödenen vergi 44 lira hocam..

40yapar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS
    Türkiye'de 475 TL olan botu yol ve gümrük dahil 322 TL'ye aldım, biraz önce elime geçti hatta. Üstüne bir de IXS balaklava ve 5 Euro indirim kuponu hediye ettiler sağ olsunlar.

Bu motoin.de'den yaptığım 4. alışverişim. Daha önce de misal Türkiye'deki bir Alpinestars mont fiyatına;
    -Aynı mont
    -Alpinestars yazlık eldiven ve
    -Alpinestars kışlık eldiven almıştım, yol ve gümrük parası da dahil. O zaman da Büse coolmax balaklava ve ilk yardım kiti ve 5 euro indirim hediye etmişlerdi.

Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Son derece memnunum. Bir daha da kolay kolay TR'den birşey almam!

Sağlıcakla kalın,

Tabi ürüne göre değişiklik gösteriyor..Genelde üst seviye ve tr'de pahalı olan ürünleri alırken avantajlı görünüyor..

Kendim için örnek bir tablo çıkarttım;

görüldüğü gibi bu alışverişte süper bir avantaj yok. Mağazaya gidip pazarlıkla 1300 yapılsa; toplamda 100 liralık bir fiyat avantajı oluyor..

Ama farklı ürünlerde aradaki uçurum büyüyebilir..

Bu arada türkiyede vergilendirme yapılırken 75 euroluk muafiyet dilimi düşüldükten sonraki kısıma vergilendirme yapılıyor...
    yani örnekteki 1006 liralık alışverişten; önce (75 euro) 223 lira muafiyet dilimi düşülüyor; kalan kısmın %'18i vergi olarak ödeniyor..

kivancern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR, Yamaha XMAX 250 ABS
    Merhaba arkadaslar az once motoin.de den bir eldiven siparis verdim. Yeni konu acmiyim dedim burda gelismeleri size aktaririm ne zaman geldi ne kadar vergi odedim diye

Urun 149 euro idi (VAT dustukten sonra) ve 3-5 gun icinde kargolanir diyordu suan halaen beklemedeyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

Alıntı Berk@nt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dediğiniz gibi, ben bir tek ürün aldığım için fiyat yüksek olabilir. İstanbul'daki firmalar da nakit alımlarda %20 civarı iskonto yapıyorlar.

Ben arada çok büyük fark olmadıkça kendi esnafımızın kazanmasından yanayım.
    Hangi esnaf %20 nakite iskonto yapio :/ ben kime gittiysem nakit %10 tek cekim %5 diyo

dx.com led vs güzel şeyler var.

kivancern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR, Yamaha XMAX 250 ABS
    Motoin.de den Ayin 1. De verdigim eldiven siparisine dun ceval geldi ve stockda olmadigini soylediler.. halbuki stoktaydi ve siparis etmeden bikac gun oncede email yoluyla sormustum..

Baska bi rengini sordum varmi diye cevap beklemekteyim

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)