Türkiye'de 475 TL olan botu yol ve gümrük dahil 322 TL'ye aldım, biraz önce elime geçti hatta. Üstüne bir de IXS balaklava ve 5 Euro indirim kuponu hediye ettiler sağ olsunlar.
Bu motoin.de'den yaptığım 4. alışverişim. Daha önce de misal Türkiye'deki bir Alpinestars mont fiyatına;
-Aynı mont
-Alpinestars yazlık eldiven ve
-Alpinestars kışlık eldiven almıştım, yol ve gümrük parası da dahil. O zaman da Büse coolmax balaklava ve ilk yardım kiti ve 5 euro indirim hediye etmişlerdi.
Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Son derece memnunum. Bir daha da kolay kolay TR'den birşey almam!
Sağlıcakla kalın,
Tabi ürüne göre değişiklik gösteriyor..Genelde üst seviye ve tr'de pahalı olan ürünleri alırken avantajlı görünüyor..
Kendim için örnek bir tablo çıkarttım;
görüldüğü gibi bu alışverişte süper bir avantaj yok. Mağazaya gidip pazarlıkla 1300 yapılsa; toplamda 100 liralık bir fiyat avantajı oluyor..
Ama farklı ürünlerde aradaki uçurum büyüyebilir..
Bu arada türkiyede vergilendirme yapılırken 75 euroluk muafiyet dilimi düşüldükten sonraki kısıma vergilendirme yapılıyor...
yani örnekteki 1006 liralık alışverişten; önce (75 euro) 223 lira muafiyet dilimi düşülüyor; kalan kısmın %'18i vergi olarak ödeniyor..
Merhaba arkadaslar az once motoin.de den bir eldiven siparis verdim. Yeni konu acmiyim dedim burda gelismeleri size aktaririm ne zaman geldi ne kadar vergi odedim diye
Urun 149 euro idi (VAT dustukten sonra) ve 3-5 gun icinde kargolanir diyordu suan halaen beklemedeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
Hangi esnaf %20 nakite iskonto yapio :/ ben kime gittiysem nakit %10 tek cekim %5 diyo
dx.com led vs güzel şeyler var.
Motoin.de den Ayin 1. De verdigim eldiven siparisine dun ceval geldi ve stockda olmadigini soylediler.. halbuki stoktaydi ve siparis etmeden bikac gun oncede email yoluyla sormustum..
Baska bi rengini sordum varmi diye cevap beklemekteyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)