Arkadaşlar merhaba, bugün motorumun subap ayarını yaptım, mahalle etrafında bir tur atayım dedim..kask taktım, mesafe yakın olduğundan dizlik takmadım mont giymedim..Evime 500 metre kala virajda dönerken bir araç ani fren yapınca ben de fren yaptım, motorun arkası savruldu ve kendimi yerde sürüklenirken buldum,yetmedi, düşünce motor üzerime devrildi, motor sıcak, alıp atamadım üzerimden, benzin yola döküldü, can havliyle çıplak elle motorun sıcak demirlerinden tutarak üzerimden güç bela attım..belimde ve ellerimde yanıklar oluştu, diz kapağımda, sol omuz üst, dirseklerde, el içlerinde sürtünmeye bağlı yaralarım var,kırık yok çok şükür ama ciddi yaralandım..BU SATIRLARI ACI İÇİNDE YAZIYORUM ZİRA PARMAK UÇLARIM SU TOPLAMIŞ HALDE..forumda çok okursunuz, ekipmana önem verin diye..ben test ettim arkadaşlar, 100 metrede olsa gideceğiniz yer mutlaka ekipmanları kullanın..benim montum olsaydı, eldiven taksaydım, dizlik olsaydı çok basit şekilde atlatacaktım belki de..onun için siz siz olun, güvenliği ihmal etmeyin..bana çok sağlam ders oldu çünküçç