Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İLK KAZA-ÇOK DERS

REKLAM ALANI
    shadowmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    Kardeşim paylaşımın gayet faydalı, bu platformyn böyle bir "hastalığı" var, düşüp bunu paylaşma medeni cesaretini gösterene böyle abuk yorumlar geliyor, iki genç bundan pay çıkartsa yeter, kafana takma, sen hiçbir teknik hata yapmamış da olabilirsin yerde muz kabuğu vardır yine kayarsın adı üstünde kaza bu, tekrar geçmiş olsun ...
    asde06 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    asde06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Alıntı shadowmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim paylaşımın gayet faydalı, bu platformyn böyle bir "hastalığı" var, düşüp bunu paylaşma medeni cesaretini gösterene böyle abuk yorumlar geliyor, iki genç bundan pay çıkartsa yeter, kafana takma, sen hiçbir teknik hata yapmamış da olabilirsin yerde muz kabuğu vardır yine kayarsın adı üstünde kaza bu, tekrar geçmiş olsun ...
    teşekkür ederim dostum, olayı net açıklamışsın zaten, kimi yerlerimden yaralandığımı yeni yeni farkediyorum, kaburgamda da ezik var sanırım..Allah razı olsun iyi dileklerin için..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

Alıntı pcmnyk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kardeşim. hazırlıksız,hiç beklemediğin bir anda tekerlerin kayması çok kötü bişey. hazırlıksız olduğun için gevşek duruyosun anında çuval gibi asfalta yapışıyosun. korunamıyorsun. hazırlıklı olsan kendini korurdun.
    motorsikletim yokken de bu camiayı biliyor seviyordum, aracımla bir motorlu görsem yol verirdim..teknik konularda iyi olduğumu düşünüyorum ama işte basiret bağlandı bir kere, oruç kafayla düşünemedik, bir de vodafone müşteri hizmetlerinin kazığını yemiştim, onun da etkisi oldu sanırım, moralim bozuktu...motorda hataya yer yok kısaca..

K4NuNi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Hocam geçmiş olsun. Allah acil şifa versin inşallah tez sağlığını kavuşursun. Böylece ekipmanların önemini canlı örneği ile (alınmazsan) görmüş olduk.
    asde06 bunu beğendi.

Gamelot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Geçmiş olsun, benim başımdanda benzer bi olay geçti, her zaman işe giderken kullandığım bi yol vardı yokuş aşağı inerken ön tekerlek kaydı haliyle yapıştım yere bende de dizim ve elimde hasar oluştu. İnsan her kazada daha çok şey öğreniyor ama adı üstünde kaza.... Tekrar geçmiş olsun...
    asde06 bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..ilk defa tekerlekli sandalyeye binmek zorunda kaldım..sağolun..

MotoGlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Abi sen herkesi bırak, geçmiş olsun...
    - Geçen düşünüyorum oturdum boş boş,

Dedim acaba motorum olunca kısa mesafe bi yer için montsuz eldivensiz çıkarmıyım, üşenirim heralde sadece kask takarım gibi saçma bi düşünce vardı.

Bu yazdıklarınız bana gerçekten ders oldu, tekrar geçmiş olsun.
    asde06 bunu beğendi.

Sabırsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXr
    Geçmiş Olsun
    asde06 bunu beğendi.

vader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750D Integra
    Öncelikle geçmiş olsun.

Maalesef toplum olarak bu şekilde "yaşayarak" öğrenebiliyoruz.

İlla ki başımıza bir kaza - müsibet - tatsız olay gelecek, ondan sonra önlem alacağız.

Bu mantalitenin değişmesi dileğiyle.

Saygılarımla.
    Tecrübe, limitlerini bilmektir.

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    basiret bağlanması oldu..mantıklı düşünemiyor insan o an..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)