Tam bir şımarıp övünüp egom filan tavan yapacaktı ki... ne göreyim, yaşım küçük sanıldığı için yazılmış o övgüler, ben biraz ötede oynayacağım anlaşılan :( tabi siz 28'i küçük bir yaş diye nitelendiriyorsanız o ayrı, hemencecik övgülerinizi geri üstüme almaya hazırım
Bu, iki sene önce açmış olduğum bir topik idi,o zamanlar bu korkuyu yenmeye çalışıyordum, şimdi ise kaybetmemeye çalışıyorum. Özgüven patlaması yaşadığım anlar kendime hatırlattığım kelimeler klasiktir "Ceyda bu kadar özgüvenli olma, bırak ya azıcık daha geç git gideceğin yere ama sağlam git, kızım kaza yaparsan şanslıysan ölürsün işin ucunda sakat filan kalmak var" diyerek kendimi uyardığım an, aralara girmeyi ve makas atmayı bırakmak, egosal tepkime yüzünden "yok şunu da geçicem ben yaaa "diye ergen triplerini engelleme, gaza, yolun uygunluğundan daha fazla yüklenmiş olmamak, aynaları daha sık kontrol etme gibi eylemleri devreye sokuyorum. Kısaca otokontrol.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
nerede onu yazan hani, ay çok pis birilerine cırlayasım vardı, nerede oooo? çabuk göster bana lütfen