Anket: Sizin tercihiniz ne olurdu ?
- Katılımcı sayısı
- 50. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Motosiklet mi Meslek mi ?
Reklamlar
-
18 Haziran 2015, 11:45
motosiklet ne senin karnını doyurur ne de sana bir gelecek inşa eder ama mesleğin sana daha iyi bir gelecek ve daha güzel motorlar nasip eder. gittiğin her limanda motor kiralayabilirsin, değişik yerlerde sürersin. ohoo sen bunları kendin göremiyorsan biz anlatsak ne fayda...
boşver paşam sen bırak mesleği filan direk motora atla. dağ bayır gez toz, yarın öbür gün bir kız seversin onuda motorla gezdirirsin. istemeye gittiğinde mesleğimi yaktım ama motorum bak ciuvvv ciuvvv diye ses çıkarıyor dersin.
ciddiye alıp cevap vereyim diyorum ama kimse bu kadar salak değildir diye düşündüğüm için ciddiye de alamıyorum....
Reklamlar
-
18 Haziran 2015, 13:02
tinerci adlı üyeden alıntı
Şöyle aframax bir petrol tankerine zabit olarak gidersen yanında pocket bike götür. Kıç üstünden baş üstüne giderken binersin.
ben de böyle bişiler düşünmüştüm yazılmış..
-
18 Haziran 2015, 16:06
Paran olmazsa hiçbir zaman iyi bir motosiklet sahibi olamayacaksın.
-
18 Haziran 2015, 16:20
Basında "falanca kişi Bir şirkette CEO iken mesleğini bırakıp motosiklet ile dünya turuna çıktı" Haberini okuyunca , bir çoğumuz Helal olsun adama deriz. Ama iş bu soru bize yöneltildiğinde , "yok kardeşim önce para kazanmalısın " diyoruz
-
18 Haziran 2015, 16:23
Yasin kac senin ? Para kazanma telasina dustugunde kafani duvarlara vurma sonra.Motosiklet bir zevktir. Meslegini biraktin motor surdugunu farzet. 5 sene sonra sikildin motordan,surmeyi biraktin ne yapacaksin ?? Yada bi kazaya karistin sogudun yada sakat kaldin. Paran olmadan motoru yurutemessin benzin bile parayla
-
18 Haziran 2015, 16:55
fedos adlı üyeden alıntı
Basında "falanca kişi Bir şirkette CEO iken mesleğini bırakıp motosiklet ile dünya turuna çıktı" Haberini okuyunca , bir çoğumuz Helal olsun adama deriz. Ama iş bu soru bize yöneltildiğinde , "yok kardeşim önce para kazanmalısın " diyoruz
hepimiz bir sirkette ceo olalımda işi bırakıp dunya turuna cıkalım =))
-
18 Haziran 2015, 17:24
-
18 Haziran 2015, 18:04
telike adlı üyeden alıntı
çare jetski
Konuya son veren cevap
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------
Mesleği bırakıyorum dedim çalışmayacağım değil. Ailem milyarder değil, çalışmadan elbette para kazanılmaz. Mesleği bırakıp başka bir işe yönelmekti fikrim ama elimden gelen, anladığım başka bir iş yok. Motokuryelik benzeri işleri denerim diye düşündüm. En iyisi 1-2 sene çalışıp duruma göre karar vermek. Erken karar doğru seçenek değil galiba.İyi kötü bütün yorumlar için teşekkür ederim.Herkese kazasız belasız sürüşler..
Kasksız motorcuya selam verilmez , genelde sela verilir.
-
18 Haziran 2015, 18:05
gittiğin limanlarda kiralarsın bir sukutır hevesini alırsın eve dönünce zaten kocaman bekliyor. önce iş yemişim motoru
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)