ne güzel yapmışlar keşke 250cc olsaymışyamaha şovuna devam ediyor
bize'de gelsin
ne güzel yapmışlar keşke 250cc olsaymışyamaha şovuna devam ediyor
bize'de gelsin
Çok güzel..
tabiki canım ülkeme gelmeyecek
bunu 250'lik yapsalardı şehirler arası seyahatler'de çokça görebilirdik güzel olmuş
uzun zamandır var bu makine heralde fiyat dolayısıyla getirmediler cbf150'den çekindiler galiba bence getirip deneyebilirlerdi
Arka fren kampana mı?
arka fren kampana ciddende. maliyettenmidir diyecegim kampana daha maliyetli degilmidir. cbf e rakip olsun diye böyle bir şey düşünmüş olamaz sanırım.
yamaha kimseye motor sattırmamaya and içmiş resmen. hangi ccden bakarsan bak en mantıklı alternatif oluyor
250'lik enduro bekliyoruz.Ama bu bekleyiş bizi bıktırdı usandırdı.Bu gidişle 250'lik enduroya kavuşana kadar yaşlanıcaz , bel ağrısından motora binemicek hale gelicez.
Bende tenere 250 yi çok beğeniyorum bizim ülkeye gelse iyi satabilir
bence 125/250cc motosiklet'ler artık ülkemize daha çok gelecek diye tahmin ediyorum son 5 yılda mantığımız çok değişti kawasaki bile küçük motorlar2la gelmeye başladı talep arttıkca getirecekler düşüncesindeyim
talep nasıl artmasın pompacı bacak arasından sarkıtcak nerdeyse pompayı bu zamlar varken daha çok gelir 250 cc ve altı makinalar.
Arkadaş katara bir iş için gitti zamanında araç kiralamak istemiş kiralama şirketine isteklerini tercüman vasıtasıyla belirtmiş
sonundada özellikle şunu söylemiş dizel olsun.
kiralama şirketi personeli katarda dizel araç yok hem jeep dizeldemi var bizde hep benzinli güçten düşmezmi dizel neyse benzinliyi kiralamış deposunu fullemiş 25 tl ye.
şaka yapıyorsunnnn ... çok heycanlandım dur
bakın ne buldum
https://www.youtube.com/watch?v=U-acVjjkWkc
dün altın elbiseli adam canlı yayınında fazer150 modeli getirme çalışmaları varmış galiba yamaha müdürünün
Millet tatmin olmuyor işte neden kasıyotlarki halen 2 silindir 4 zamanlı motor 1 silindir 4 zamanlı motor, hepsi aynı işte aman aman bi zevki gidişi yok cbr ninja bilememne hepsi aynı işte, yapmıyolar 2 zamanlı çift silindir veya tek silindir birşeyler millet kendine gelsin motorun zevkine varsın memnun olsun...
yamaha rd 350, 600 1000 lik motorla zor yetişirsiniz, yüksek hızda bir yere kadar her türlü kalktıktan sonra yetişemezsiniz (200-230 km)
Şu tenere 250 gelmedi gitti arkadaş
Wr 250 gelse fiyatı 20.000 tlnin üzerinde olur diyor yüksek fiyattan getirip o paraları 150 cc ye verecegime ikinci el 600 cc alırım kafasından bir milletiz o yüzden hiç getirmesin daha iyi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)