Motosiklet almayı düşünen arkadaşlar Ducati Türkiye bir kampanya başlatmış, ilgilenen birisi çıkabilir diye düşündüğüm için paylaşıyorum. Son 5 Motosiklet! Maddi durum yok ki ben alayım. Kampanya Linki
Motosiklet almayı düşünen arkadaşlar Ducati Türkiye bir kampanya başlatmış, ilgilenen birisi çıkabilir diye düşündüğüm için paylaşıyorum. Son 5 Motosiklet! Maddi durum yok ki ben alayım. Kampanya Linki
2008 miydi neydi sene, Mercedes'indi sanırsam reklam. "Sadece 77000TL'den başlayan fiyatlarla, hayaliniz size çok yakın" gibi bir slogan vardı. Hala içimde yaradır, nasıl bir toplumun maddi durumu analiz edilememe durumu lan bu dedirtmiştir. Bir anda o yara kaşındı bu kampanyayı görünce
Kampanyalı motosikletlerin ABS'li olduğunu farz edersek;
Resmi sitede ki ABS'li modelin güncel fiyatı: 22900 Euro
Teknik özelliklerini ve artılarını aynı sekmentteki rakipleriyle karşılaştırırsak eğer tercih edilme şansı daha yüksek şahsi kanaatımca.
Standard Equipment : Riding modes, Power modes,ABS, DTC, DQS, EBC, Fully RbW, DDA+ ready
Bence değer.
5000 euro indirim guzel kampanyadır dunyanın neresinde olursa olsun =)
http://www.korlas.com.tr/statics/pro...bs_ducati.aspx
Teknik özellikler
Motor TipSuperquadro L-Twin, silindir başına 4 Desmodromically çalıştırılan vanalar, sıvı soğutmalı Deplasman898cc Bore x Stroke100x57.2mm Sıkıştırma oranı12.5: 1
▂ Güç109 kW 10,750 rpm @ (148 hp)
▂ Tork99 Nm 9.000 rpm @ (£ 73,0-ft) Güç ve tork atıfta Teknik veriler Ducati bir motor test standı ölçüldü. Yakıt enjeksiyonu Elektronik yakıt enjeksiyon sistemi. Silindir başına Tek enjektör. Tam binmek-by-wire eliptik gaz kelebeği gövdeleri. EgzozKatalitik konvertör ve 2 lambda sondası ile 2-1-2 sistemi. Alumimum dış kollu İkiz paslanmaz çelik kaşkol Transmisyon TOP Vites kutusuDQS Ducati Hızlı Shift 6 vitesli Birincil sürücüDüz kesim dişliler, Oran 1.77: 1 Oran1 = 37/15 2 = 30/16 3 = 27/18 4 = 25/20 5 = 24/22 6 = 23/24 Nihai tahrikZincir 520; Ön dişli 15; Arka dişli 44 DebriyajHidrolik kumanda ile Islak multiplate debriyaj Şasi TOP Çerçeve Monokok Alüminyum Ön süspansiyon Tamamen ayarlanabilir BPF çatal. 43 mm krom iç lastikler Ön tekerlek10 kollu hafif alaşım 3.50 "x 17" Ön Lastik120/70 ZR17 Pirelli Diablo Rosso Corsa Arka süspansiyonTamamen ayarlanabilir birimi. Alüminyum çift taraflı arka maşa Arka tekerlek10 konuşmacı alaşım 5,50 "X17" ışık Arka lastik180/60 ZR17 Pirelli Diablo Rosso Corsa Ön tekerlek seyahat120mm (4.72in) Arka tekerlek seyahat130mm (5.12in) Ön fren2 x 320mm yarı yüzer diskler, radyal standart donanım olarak Brembo Monoblok M4.32 4 pistonlu kaliperler ABS monte Arka fren 245mm disk, standart donanım olarak 2 pistonlu kaliper ABS AletlerTam LCD Ekran Boyutlar ve ağırlık TOP Kuru ağırlık169kg (£ 372,5) Ağırlık verileri, sıvı-soğutmalı modeller için, pil, yağlayıcı madde ve soğutucuların olmayan motosikletin kuru ağırlığına karşılık gelir. Islak ağırlığı (KERB)193kg (£ 425,5) Bordür ağırlıkları tüm işletim sarf sıvılar ve (AT standardı 93/93) başı olarak kapasitesini% 90 kadar dolu bir yakıt tankı ile toplam bisiklet ağırlığını gösterir. Sele yüksekliği 830 mm (32.48in)
almasak bile tanıyalım bari
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Galericiler kimseye bırakmadan alırlar bunları hepsinde 10 lira kâr ederler işlerine bakarlar. Hiç heyecan yapmaya yorum yapmaya tenezzül etmiyorum o yüzden. Ama hareketiniz için herkes adına teşekkür edelim, güzel hareket
inşallah geçmiş 1000 lik ( http://www.altinelbiseliadam.com/suzuki-gsxr-1000-k8/ http://www.altinelbiseliadam.com/bmw-s1000rr-2011/ http://www.altinelbiseliadam.com/hon...0rr-2012-2013/ ) videoları gibi performans bekliyorum ,en son çektiği kawasaki zx 6r videosunu sevememiştim şahsen
Tamirhane ile kim panigale alır hocam :D korlas ile ya sponsorluk yada başka bir iş ile ilgili bir anlaşma yaptı buyuk ıhtımal çunku konustugumuzda 1000rr dan çok çok daha fazla hoşuna gittiğini ve artık benim oldu motor dediğini duymuştuk. Barkın sadece program yapmıyor çeviri, reklam çekimi için drone kullanımı gibi şeylerden para kazanıyor
17.500 euro mu? Yumulun beyler...
Aynı paraya 1000 lik suzuki, honda veya zorlayinca zx10r varken... turkiye pazarinda pek tutulmaz gibime geliyor her ne kadar parca kalitesi ve marka değeri yuksek olsa da... 17500 euro ciddi bir rakam.
5000 euro indirim , adama küfür eder gibi. Madem bu kadar indirim yapıp hala para kazanabiliyorsunuz, nie milletin g.tüne sokuyorsunuz bu kazıkları ? Hala 5000 euro indirime tav olanlar var pes ya.. 'sadece' ibaresi kullanılmıyormu bide.. Sanki cok ucuza gidiyor, batan geminin malları koşun!
O zaman şu fiyata satar şimdi bu fiyata satar. Herkesin ticaretine kimse karışamaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)