Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

istanbul avrupa yakası günübirlik ortak bir mekanda buluşmalar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    motor d**** her hafta yani haftada bir gün aynı yerde buluşuyorlar.
    motosikletnet neden böyle bir şey yapmıyor?
    Yaz geldi. herkesin ortak bir noktada buluşabileceği mekan biliyorum bakırköy zeytinburnu göngören merterin tam ortasında yani tampon bölgede bulunan marmara forumun en üst katındaki motorların gözümüzün önünde bulunabileceği starsbuck cafe var. ortam iyi fiyatlar çok pahalı . nescafe 5 tl. soda 5 tl. çay 4 tl
    ama mekan olarak ist avrupa yakasındaki bu bölge , merkezi bir yerde ve kolaylıkla bulunabilecek bir yer.
    hem decathlon bahouse media mark bimeks vs gibi mağazalarda yanında .
    akşamları standart saatte orda çay sohbet vs. .. düzenlenebilir kanısındayım.
    gerçi ramazan ayına girdik. ramazan boyunca bu iş olmaz çünkü saat 21.00 da iftar olucak 22.00 da avm kapanıyor

En azından iftar etkinlikleri düzenlemeli yönetim .!!! ramazan çadırı kursa fena olmaz aslında motosikletnet yönetimi. hep kamp çadırımı kuracaz
    mehmetenis bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    2. Yalova iftarı olucakmış merak etme, starbuck olayı agustos akşamları yapılabilir

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor d**** her hafta yani haftada bir gün aynı yerde buluşuyorlar.
    motosikletnet neden böyle bir şey yapmıyor?
    Yaz geldi. herkesin ortak bir noktada buluşabileceği mekan biliyorum bakırköy zeytinburnu göngören merterin tam ortasında yani tampon bölgede bulunan marmara forumun en üst katındaki motorların gözümüzün önünde bulunabileceği starsbuck cafe var. ortam iyi fiyatlar çok pahalı . nescafe 5 tl. soda 5 tl. çay 4 tl
    ama mekan olarak ist avrupa yakasındaki bu bölge , merkezi bir yerde ve kolaylıkla bulunabilecek bir yer.
    hem decathlon bahouse media mark bimeks vs gibi mağazalarda yanında .
    akşamları standart saatte orda çay sohbet vs. .. düzenlenebilir kanısındayım.
    gerçi ramazan ayına girdik. ramazan boyunca bu iş olmaz çünkü saat 21.00 da iftar olucak 22.00 da avm kapanıyor

En azından iftar etkinlikleri düzenlemeli yönetim .!!! ramazan çadırı kursa fena olmaz aslında motosikletnet yönetimi. hep kamp çadırımı kuracaz
    dediğin tarzda buluşmaları önce caddebostan sahil sonra rumeli feneri en sonda ataköy kavaklı parkta düzenledim
    katılımların az olması ilginin olmaması nedenleriyle bir dahada düzenlemedim
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)