Kaskımın içindeki örümcek nasıl çıkartılır?
Reklamlar
-
16 Haziran 2015, 20:17
Arkadaşlar motosikletimi iş yerinin otoparkında, tellerin dibine park ettim ve otoparkın içinde olsun çevresinde olsun ağacı, çiçeği, böceği, kuşu boldur. Birde fabrikanın otopark girişene 6-7 metre yakınına kadar yol asfalt olrak gelir ancak ondan sonrası ve fabrikanın bütün çevresi toprak yoldur. Bölge aynı zamanda gümrük bölgesi olduğu içinde tırı kamyonu da boldur ve tam fabrikanın önünde bu araçlar dönüş yapar yada daha ilerideki fabrikalara gitmek için bu toprak yolda hem tozu kaldırmaya yetecek kadar hızlı hemde pıs pıs hava basa basa bu toprak yoldan geçer ve müthiş bir toz bulutu eşliğinde ilerlerler. Eh doğal olarak motorumda otoparktaki diğer araçlar gibi tozlanır. İş çıkışı her gün yıkar temizlerim motorumu. Kaskımı da aynaya asarım. Yine otoru yıkadıktan sonra sıra kaskımı temizlemeye geldi ki üzerini ıslak bezle silerken vizörün iç kısmında, işaret parmağımın ilk boğumu büyüklüğünde sarı bir örümcek gördüm ve güneş vizörünün olduğu aradan iç kısma kaçtı. Bir daha da göremedim. Kaskım nitro n-psi. Bütün iç süngerlerini söktüm ve olduğu gibi çeşmenin altına soktum. Vizörünü falan kapatıp tas gibi içini komple suyla doldurup doldurup boşalttım... Sizce örümcekten kurtulmuşmuyumdur? Yada başka ne yapmam gerekli?
Reklamlar
-
16 Haziran 2015, 20:19
hocam o örümcek çıkmasa bile boğulmuştur büyük bir ihtimal içine ferah olsun
-
16 Haziran 2015, 20:21
Hocam komple basın suya kaski en kotu ihtimal içerde boğulup olur.madem öyle bi sıkıntı var kaski aldığınizda içine koymak için verilen bezimsi şeyi kullanın
-
16 Haziran 2015, 20:24
böcek ilcıyla iyice bi ilaçlasam mı acaba? Valla ben o kadar emin olamıyorum hocam ama bu örümcekler suyu gördüğünde bacaklarını kendi vücutlarına sarıp bir süre suyun içinde dayanabiliyor. Yada iç kısımda saklanabileceği bir köşe falan varsa Örümcekten korktuğumdan değil sürüş esnasında gözüme burnuma falan girip kaza maza yaptırcak...
-
16 Haziran 2015, 20:26
emin olabilmek için sizi sokmasını bekleyebilirsiniz
-
16 Haziran 2015, 20:35
Kask aynaya asılıp bırakılıp gidilir mi yahu Birisi alsa kaskı çimli araziye vursa gizliden çatlasa ama fark edemesen nasıl güvenicen o kaska.
-
16 Haziran 2015, 20:36
Hocam ilac falan surme ya semi de zehirler falan maazallah.
-
16 Haziran 2015, 20:37
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Kask aynaya asılıp bırakılıp gidilir mi yahu
Birisi alsa kaskı çimli araziye vursa gizliden çatlasa ama fark edemesen nasıl güvenicen o kaska.
Niye hırsız a yol gösteriyon ki ?
Şimdi psikoparlar tureyecek? Aynalardan kask toplayıp cimlere vuracaklar
Bence böcek ilacı alıp tamamını iç. Omurcek seni sokarsa o zaman ölür şerefsiz.
-
16 Haziran 2015, 20:45
Ben olsam o kaskı atar anında yenisini alırdım. Dünya'nın en pahalı kaskı bile olsa umursamazdım Örümcek fobim varda.
-
16 Haziran 2015, 21:06
fena durmaz aslında
-
16 Haziran 2015, 21:36
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Kask aynaya asılıp bırakılıp gidilir mi yahu
Birisi alsa kaskı çimli araziye vursa gizliden çatlasa ama fark edemesen nasıl güvenicen o kaska.
Güvenlikli bir fabrika ve bir güvenlik sürekli olarak otoparkta.. Park yüksek tellerle çevrili ve aynı yükseklikte sürgülü kilitli duran araç geldiğinde güvenlik görevlisi tarafından manuel açılan bir kapısı var ayrıca fabrikanın etrafı açık alan. Öyle labirent gibi bir yapısı da yok... Yani görevli yerinden kımıldamasada yada otoparkın neresinde olursa olsun bütün otoparka hakim. Bu yüzden bu kadar rahatım hocam
İlaçlasam ve bir kaç saat sonra su ile iyice bir yıkasam sakınca olur mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
ccc67 adlı üyeden alıntı
Hocam komple basın suya kaski en kotu ihtimal içerde boğulup olur.madem öyle bi sıkıntı var kaski aldığınizda içine koymak için verilen bezimsi şeyi kullanın
İşte o bezi ben askerdeyken ev taşınırken kaybetmişler.. Bir şeyler uydurmak içinde uğraşmadım açıkcası ama şart oldu herhalde ;)
-
16 Haziran 2015, 21:52
Dün arazide kaskımı takmadan şöyle bi salladım, iki tane böcek düştü sonra iç pedlerini açtırarak sağlam bir titreşim daha, sonra takıp yoluma devam ettim.Bunlar olacak mutlaka, önlem almak iyi ama her zamanda sallamaktan başka çözüm üretemeyebiliriz, basınçlı hava tutabilirsiniz aklıma bu geldi.
-
16 Haziran 2015, 21:59
kaskı yak abi sen içindeyse oda yanar. kask gider ama en azından kafan rahat olur
-
16 Haziran 2015, 22:05
Motosiklet Eğitmeni
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demiş atalarımız.
Bence ordan çıkmaya ikna edin.
Mesela şöyle bir cümle işe yaratabilir.
"Bak sevgili spiderman kardeşim. Başımın üstünde yerin var ama böyle olmaz. Üşütür hasta olursun...."
şeklinde.
-
16 Haziran 2015, 23:50
Benzinlikte basincli hava turttur
-
18 Haziran 2015, 17:20
AsyMeTRiQue adlı üyeden alıntı
Güvenlikli bir fabrika ve bir güvenlik sürekli olarak otoparkta.. Yani görevli yerinden kımıldamasada yada otoparkın neresinde olursa olsun bütün otoparka hakim. Bu yüzden bu kadar rahatım hocam
Güvenliği suçlayın, nasıl görmezsin kardeşim örümceği diye
Şaka bir yana örümcek çoktan terketmiştir o bölgeyi..
-
18 Haziran 2015, 17:26
Gene makaraya alınmış
-
18 Haziran 2015, 17:27
Motorunuz pcx sanırım kask bagaja girmiyor mu yahu?
Bu arada kaska tüm işkenceleri denemişsiniz zaten, hala ölmediyse bence bi şansı hakediyor.
-
18 Haziran 2015, 17:37
Fabrikada çalışıyorsanız basınçlı hava da vardır orda. Veya yakın bir sanayiye gidin basınçlı hava tutturun, kesin çözüm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)