Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

AİLEDEKİ BAZI ÜYELER MOTOR SÜRMESİNE RAGMEN MOTORA BİNMEYE İZİN VERMİYORLAR .

REKLAM ALANI

AİLEMDE MOTOR SÜRENLER OLMUS BAZILARI KÜÇÜK BAZILARI BÜYÜK KAZALARLA BU SEVDADAN VAZGEÇMİŞLER ŞİMDİ BENDE HEVES EDİYORUM FAKAT HERKEZ KATI GÖRÜŞÜRÜYLE MOTOR ALIRSAN ÖLÜRSÜN KÖTÜ OLURSUN KAZA YAPARSIN BUNUN GİBİ ŞEYLER SÖYLEYİP KESTİRİP ATIYOR BEN NE YAPMALIYIM ? İKNA EDEBİLİRİMİYİM?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Ben hala aktif olarak motosiklet sürmeme rağmen oğlumun yada kızımın asla motosiklete binmesini istemem. Etrafımda motosiklet sürücüsü çok insan vefat etti için insan da en sevdiklerinin başına bu durumun gelmesini hiçbir şekilde istemiyor. İkna edebilirmisin sorusuna gelince asla gönülleri olmaz, olmaması da çok normal zaten
    izmitli17" bunu beğendi.

Ailen istemiyorsa motosiklet kullanmanı, kesinlikle alma. Çevremde bir kaç arkadaşım ne zaman ailesi yapma, etme, gitme dediklerinde tersine bir şey yapınca başlarına mutlaka bir musibet bulaşıyor. Çok şükür ilk motosikletimi babam aldı annem kaskımı aldı isteyerek ve severek yolluyorlar evden dışarı ama istemeselerdi almazdım.
    izmitli17" bunu beğendi.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    bazen annemin istemediği bişeyi yapınca evet ben de zarar gördüğümü farkediyorum. motosiklet almadan önce çok sert ithamlarda bulunan validem, motosikleti aldığım ilk gün, "balkondan aşşağı baksana" dediğimde balkona çıkma gereği bile duymayıp "oğlum biliyorum ama yine de uyarıcam dikkatli sür korumalarını giy mutlaka" diyip geçti. babam hiç karışmıyor bu işte benim bi işi tam anlamıyla yapacağımı o da biliyor ve kendi gençlik hayali olduğu için hoşuna bile gidiyor.

ama şunu düşün benim başıma bişey gelse annem kalkıp da bana "ben sana binme dedim bak ne oldu şimdi" demez. üzülür ama demez öyle bişey. ha şunu diyor "yine piste mi gidiyosun? dağa mağa tırmanmayın oğlum tehlikeli hayvan falan çıkar, aman yarışmayın oğlum vs" ki ben arazi dışında gaz açan gazlayan bi adam değilim :D
    çok istiyorsan ikna etmen gerekecek ama gerçekten ailenin istemediği bişeyi yapman senin zararına olacaktır. motorun değil sürücünün şeytan işi olduğunu idrak ettirebilmek gerekiyor.
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bize ne arkadaşım, paranı kazan ve al.

lawyer_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    ağabeyim de babamda motosiklet kazasında öldü. babam öleli 2 ay olmadı daha. ben halen kullanıyorum, kimseyi de işime karıştırmam. kimsenin işinize karışmaması için öncelikle sorumluluklarınızı ve önceliklerinizi bilip yerine getirin, sonra da kendi bütçenizle motorunuzu alıp kimseyi üzmeden korkutmadan binin. motora binmek hakkınız ama ailenizdekileri fazla üzmemek de yükümlülüğünüz bunu unutmayın. aradaki dengeyi sağlamak size bağlı.

başınız sagolsun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)