Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

"Bali" tam olarak nedir?

REKLAM ALANI
    bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Gaz kolunun elciğini çıkatın, iç kısmını ve takıldığı yeri iyice temizleyin kuru bezle nem yağ kayganlık kalmayana kadar, musluk için kullanılan teflon bantı biraz kalınlık yapacak kadar sarın, üzerine nazikçe sarılı teflonu toplamayacak şekilde gaz elciğini geri takın, Bali veya diğerleri bir süre sonra kıvamını kaybediyor..

Yapabilirmisiniz bilmiyorum ikinci teknik daralan makaronu gaz koluna daraltıyorsunuz ısıtarak, üzerine elciği geçiriyorsunuz hiçbir sorun kalmıyor...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------

Ayrıca bally esnek kauçuk bazlı, ve (solvent) yapıştırıcı uçucu kimyasal madde içeren yapıştırıcı türüdür, ayakkabı lastik, bot bisiklet motosiklet iç lastiği yapıştırmakta kullanılır...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    burak5353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    falcon deserd 277
    Alıntı eek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben elcikleri takarken bally, derby, silikon ne varsa denedim 1 hafta dayanmadı. Sonra 404 Epoxy var onunla yapıştırdım taş gibi 3 aydır sorunsuz kullanıyorum. Nalburdan almıştım 3-4TL olması lazım, iki tüp var karıştırıp sürüyorsun taş gibi oluyor. Bu arada ne kullanırsanız kullanın yüzeyi iyice temizleyin, yoksa bir sure sonra atıyor.
    senin o kullandıgının diyer adı iran yapıstırıcısı beton gibi oluyor yapıstıracagın bölgeyi bıcakla tırtıklı yaparsan daha dayanıklı olur kabuk gibide atmaz yerinden ben 1 kere kullandım daahada baska yapıstırıcı türü kullanmadım

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı yusufozugenc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bildiğimiz aktarda satılan adaçayıyla da oluyor mu yoksa amerikadan gelen zımbırtı mı olması lazım. Aktardaki oluyorsa nargileye biraz katıp deneyeyim
    bak ya :D :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adaçayı olayını bilmiyodum bak, onu bi denemek lazım
    aynen kaynar suya at biraz limon ohh mis
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Telike keş dedektörü gibi mesaj atmışsın :D
    Bildiğimiz adaçayından olmaz, limon balla güzel olur ama
    Mengu16 bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX

CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    @bassturbin onerilerinizi deneyecegim tesekkur ederim.

Beyler yine enerjinize diycek yok bu arada, her seferinde yuzumde gulumseme oluyo bu foruma girince allah da sizi guldursun :D

Alıntı CxAnKACx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar cok tesekkur ederim cevaplariniz icin arastiricam hemen ancak sorunum o degil. Elcik yerine oturdu cikmiyo ama one dogru donuyo, hani gazi acmak icin kendimize ceviririz, birakinca bi yere kadar one gider daha da fazla one donmez ya, iste benimki one donuyo. Eksik parca vs. oldugunu dusunuyorum ama adam yok dedi iste, acaba baliyi elcigin parcasini kalinlastirmak icin mi kullanicam?
    gidonda delik olması lazım start butonu yani kütükte bir çıkıntı var o deliğe girecek muhtemelen senin kütükteki çıkıntı kırılmış

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)