Ankara'da pratik yapılabilecek yerler
Reklamlar
-
15 Haziran 2015, 14:36
Herkese selam, ben araniza yeni katılmak isteyen bir kardeşinizim.
Yeni ehliyet aldım, ama pratiğe ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Belli günler trafiğe kapalı otopark, ya da tören alanları gibi ankara da motosiklet pratiği yapabileceğimiz mumkunse trafiğe kapalı, değilse kendimizin ve çevremizdekilerin güvenliğinin tehlikeye atmadan slalom dönüş, panik fren gibi şeyler çalışabileceğimiz yer ariyorum.
Bildiğiniz böyle yerler varsa yazabilir misiniz?
Reklamlar
-
15 Haziran 2015, 14:58
Hayırlı olsun
-
15 Haziran 2015, 15:10
Eskiden AKM pisti halka açıktı, 150'lik scooterımla bilinçsizce gezerken solumdan 70-80 metre ilerimden bana doğru yaklaşan sürat denemesi yapan en az 600'lük bir racing görmüştüm. Önüne 5 saniye geç atlasam çarpışmıştık Şu anda halka açık bir tören pisti yok. Birkaç ay önceye kadar Antares'in karşısında uçak pisti gibi uzun bir yer açıktı ama onu da inşaat için kapattılar orası yok artık. Şu an bildiğim motor eğitimi yapabileceğin gölbaşına inerken otoyol kavşağına girmeden 200 metre önce sol tarafta mağazalar var onun otoparkı müsait gibi. Zaten haftasonu kukaları dizip eğitim yapanları görüyorum.
-
15 Haziran 2015, 15:10
birlik mahallesi pazar yeri uygun...uzaksa sana yakın bu tür yerleri gözetebilirsin...
hayırlı olsun...
-
15 Haziran 2015, 15:21
BAZAR yeri. Özellikle üstü kapalı BAZAR yerlerinin olduğu yerlerde direkler olur onların etrafında böyle daire çizme yada direğe teğet geçme gibi ya da direğe çarpmadan durma gibi alıştırmalar yapabilirsin.
-
15 Haziran 2015, 15:30
Bende hipodrom'un otoparkını önerebilirim, at yarışları olmadığı günlerde orada eğitim veren, çalışan çok kişi gördüm.
-
15 Haziran 2015, 20:53
Oran/cankaya taraflarindaysan bu dikmende bi pazar alani var orasi cok uygun ve bi arkadasimiz demis golbasi yolunda 'samanyolu outlet' diye bilinen, villamsi magzalarin oldugu yerler. Ulusan'da egitimlerini orda yapiyo sana bir sey olursa imdadina yetisirler yani.
-
15 Haziran 2015, 21:44
hipodrum otoparkı en ideali. kontra için de, panik fren içinde, viraj içinde.
-
15 Haziran 2015, 21:45
Okul bahçelerini düşünebilirsin . Okullar tatil olduğu için tehlikeli bir durum olmayacağını düşünüyorum
-
16 Haziran 2015, 11:55
Cevaplar için teşekkür ederim. Kuka siparişi verdim. Gelince hem pratiğe, hem eğlenceye beklerim.
-
16 Haziran 2015, 12:03
Büyük kukalara para yatırmayın, futbolcuların idmanlarında kullandığı minik koniler var onlar yeter.
-
16 Haziran 2015, 12:42
hipodrum go cart pisti gündüzleri müşterisi olmadığı zaman içeri ücretsiz alıyor konuşmuştum ben de pazar alanı ve boş düz ufak bi yol buldum oralarda çalışıyorum pazar alanındaki direkler kuka gibi
-
16 Haziran 2015, 13:57
herhangi bir pazar yeri, okul bahçesi.
-
16 Haziran 2015, 14:13
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Büyük kukalara para yatırmayın, futbolcuların idmanlarında kullandığı minik koniler var onlar yeter.
Tamam, güzel fikir. Siparişi değiştirdim. Daha çok koni alabildim aynı paraya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
fullpusat1 adlı üyeden alıntı
... ben de pazar alanı ve boş düz ufak bi yol buldum oralarda çalışıyorum pazar alanındaki direkler kuka gibi
Ne tarafta çalışıyorsunuz? Yakınlardaysak, zamanlari uydurabilirsek, beraber çalışalım.
-
17 Haziran 2015, 03:38
eryaman tarafındayım ben altımızda motor olduğu sürece uzaklık fark etmez tabiki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)