selamlar arkadaşlar motorumu alalı 20 gün oldu ve modifiye yapmak istiyorum.acaba neler yapabilirim bilgisi ve fikirleri olan arkadaşların cevabını bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.
selamlar arkadaşlar motorumu alalı 20 gün oldu ve modifiye yapmak istiyorum.acaba neler yapabilirim bilgisi ve fikirleri olan arkadaşların cevabını bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.
Önce biraz bin, motorunu tanı, sonra gerekli adresleri araştırır buraya koyarım.
Kymco'nun tüm modelleri için modifiye kitleri olması lazım. Biraz tuzlu olur ama olur.
Modifikasyon düşünüyorsan neden Kymco aldın ki, Gilera runner falan daha uygun bu işler için.
aslında aldığımda modifiye düşünmüyodum sonradan bu motoru nasıl modifiye yaparım diye düşünmeye başladım.bana nasıl yapılacağı hakkında bilgin varsa verebilirmisin?
motorun performansı nasıl...şu an 2500 ytl fiyatı...almaya değermi sence...biraz teknik detaylara girebilirmisin...hız yakıt tüketimi falan...biraz donuk duruyor motor görünüm olarak...çekiş kalkış...2 kişi çekiş genel arızalar nedir dostum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)