Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kymco Agility'e Modifiye Olurmu??

REKLAM ALANI
    ArChErS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco agility 125cc
    selamlar arkadaşlar motorumu alalı 20 gün oldu ve modifiye yapmak istiyorum.acaba neler yapabilirim bilgisi ve fikirleri olan arkadaşların cevabını bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı Thai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Önce biraz bin, motorunu tanı, sonra gerekli adresleri araştırır buraya koyarım.
    Kymco'nun tüm modelleri için modifiye kitleri olması lazım. Biraz tuzlu olur ama olur.
    Modifikasyon düşünüyorsan neden Kymco aldın ki, Gilera runner falan daha uygun bu işler için.

ArChErS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco agility 125cc
    aslında aldığımda modifiye düşünmüyodum sonradan bu motoru nasıl modifiye yaparım diye düşünmeye başladım.bana nasıl yapılacağı hakkında bilgin varsa verebilirmisin?

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    motorun performansı nasıl...şu an 2500 ytl fiyatı...almaya değermi sence...biraz teknik detaylara girebilirmisin...hız yakıt tüketimi falan...biraz donuk duruyor motor görünüm olarak...çekiş kalkış...2 kişi çekiş genel arızalar nedir dostum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler